6. kauden jaksot

6.1 (An Infinite Capacity for Taking Pains)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.04.2018

Uusi kausi alkaa uusin kujein, kun patologi löytää Holmesin pöydältään. Toisaalla erotiikan maailma saa eritteet lentämään pitkin seiniä. Watson joutuu aloittelemaan kuulusteluja kun Holmesia ei näy. Uhrin asunnolla tarkkanäköisyys on valttia. Perhe on joskus pahin ja rahalla on valtaa. Holmes pääsee tutustumaan aikuisviihteen maailmaan.

6.2 (Once You've Ruled Out God)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.05.2018

Watson viettää muistohetkeä hautausmaalla ja antaa tukensa. Joskus voi osua väärään paikkaan väärään aikaan kuten Holmesin uusimmalle murhauhrille. Uhrin vammat ovat epäilyttäviä ja pian aletaan etsiä uutta asetta. Tutkinnat vievät aina vankilajengien äärelle. Watson miettii, avaako isänsä kirjettä. Poliisikaan ei ole aina luotettava.

6.3 (Pushing Buttons)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.05.2018

Menneisyyden illuusio kärsii pahasti nykyaikaisten äänien takia. Asiat eivät muutenkaan suju suunnitellusti menehtymisen takia. Watson kuulustelee henkivartijaa sillä välin kun Holmes käy lääkärissä kokemansa takia. Pian alkaa uusia iskuja ilmestyä kuvioihin.

6.4 (Our Time Is Up)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.05.2018

Holmes rentoutuu mitä erikoisemmassa vempeleessä. Uusia tapauksia putkahtelee tämän tästä. Huumausaineilla on osuutta asiaan. Holmes ja Watson suuntaavat kohti kauhistuttavaa rikospaikkaa. Joskus terapeuttikin on pakko ottaa kuvioihin. Yllätysvieras ilmestyy paikalle.

6.5 (Bits and Pieces)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.05.2018

Tuottajalla on paljon stressia rahoista ja tuottajan paineista. Watson alkaa epäillä kyseistä tuottajaa. Laukusta löytyy hengästyttävä yllätys. Aseman kapteeni läksyttää Holmesia kadonneesta "esineestä". Kirurgiset toimet vievät rahaisan bisneksen äärelle. Pian alkaa tulla esille vakavia sairauksia. Syyllinen voi löytyä joskus yllättävästä paikasta.

6.6 (Give Me the Finger)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 04.06.2018

Poliisiasemalla koetaan iloinen jälleennäkeminen. Seuraava uhri löytyy tuhoisan palon jäljiltä, eikä hän kuollut tulipaloon. Uhrilta näyttää kaiken lisäksi puuttuvan jotain ja sekös saa Holmesin mielen liikkeelle. Joskus menetyksen tilalle voidaan keksiä jotain todella nerokasta. Holmes joutuu kaiken lisäksi kielellisiin töihin.

6.7 (Sober Companions)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 11.06.2018

Holmes saa puhelun, joka koskee talosta löytynyttä kuristettua tapausta. Ruumiin vaatetus saa Holmesin ja Watsonin epäilevälle tuulelle. Tutkinta saa esiin uusia puolia vanhoista tapauksista. Työmäärä uuvuttaa Watsonin unten maille. Valvontakamerat seuraavat meitä kaikkialle. Sairaalakäynti kutsuu yllättäen. Metsästä löytyy kätkö.

6.8 (Sand Trap)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 18.06.2018

Kolme kuukautta myöhemmin. Holmesin paluu aiheuttaa sanaharkkaa Watsonin kanssa. Rakennustyömaalla ei hommat oikein suju ja betonista yllätystä on luvassa. Tutkinnat etenevät merellisen pelastuksen äärelle. Watsonin suuntauksia epäillään raskaana olevan naisen toimesta. Watsonille sanotaan lapsellisia asioita päin kasvoja.

6.9 (Nobody Lives Forever)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 25.06.2018

Holmes on päässyt superauton kyytiin, mutta hänen mielipiteensä kyseisestä ajoneuvosta ei oikein miellytä kuskia. Sillä välin laboratoriossa lempi vie mennessään, mutta keskeytyy karvaiseen ja haisevaan yllätykseen. Joskus tutkinnat polkevat paikoillaan. Eroisetkin todisteet voivat olla haluttua tavaraa.

6.10 (The Adventure of Ersatz Sobekneferu)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.07.2018

Maan alla löydetään mahdollinen rikollinen itseteossa. Uhri on tuntematon ja niin ovat huoneessa olevat esineetkin. Watson myöhästyy syyttäen liikennettä. Tutkimukset etenevät ja Holmes sanoo keksineensä, millä uhri tapettiin. Watson pohtii vauva-asiaa. Holmes joutuu pohtimaan perheensä menneisyyttä.

6.11 (You've Come a Long Way, Baby)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.07.2018

Holmes ottaa pääasialliseksi tehtäväkseen henkilön suojelemisen kun hänelle paljastuu, että eräs henkilö saattaa olla vaarassa tulla murhatuksi. Murha tapaus vie Holmesin ja Watsonin uusille savuille kun he saavat tapauksen, joka liittyy savukebisnekseen. Juttu saa uusia käänteitä kun asianajaja murhataan tapaukseen liittyvissä hämärissä olosuhteissa.

6.12 (Meet Your Maker)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.07.2018

Holmes tekee kotonaan hienon kokeen ja onnistuu hienosti. Poliisiasemalle tullaan tarjoamaan yllättävää tarjousta, jota pitää miettiä. Holmes ja Watson saavat uuden tapauksen. Tapaus vie perheiden väliseen asiaan. Joskua pieni uhkailu on paikallaan kun ollaan kidnappauksen jäljillä. Joskus ei näe totuutta vaikka se seisoo ihan edessä.

6.13 (Breathe)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.07.2018

Holmes tuo Watsonille uusia esineitä, joita hän ei oikein ymmärrä, miten ne liittyvät mihinkään. Ruumiiseen liittyy syövyttäviä asioita. Joskus joudutaan käyttämään kyseenalaisia keinoja ja oven takaa löytyykin yllätys. Tapaukset eivät aina suju ja ilmassa on pelkkiä kysymysmerkkejä. Kotona Watsonia odottaa tuoksuinen yllätys.

6.14 (Through the Fog)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 06.08.2018

Watsonilla ja Holmesilla on meneillään kilpikonnan huolto, josta Holmes ei ole aivan innoissaan. Samaan aikaan poliisiasemalla löytyy hylätty esine joka aiheuttaa sekasorron koko laitokseen. Holmes ottaa ovelat otteet kättöön kun hän kuulustelee epäiltyä. Kaikki muut tapaukset jäädytetään hetkeksi kun laitokselle hyökätään. Vihollinen voi olla lähempänä kuin luuletkaan.

6.15 (How to Get a Head)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.08.2018

Holmesin erikoista käytöstä jälleen ihmetellään hänen asutempauksen johdosta. Silti Holmes läksyttää käytöksestä Watsonia. Heidän kinastellessa, löytyy kanaisa ruumis. Joskus pullostakin voi löytyä totuuden siemen. Tapaus siivittää kumppanit pienoiselle kyttäyskeikalle.

6.16 (Uncanny Valley of the Dolls)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 13.08.2018

Poliisiasemalla työt eivät lopu koskaan kun aina tulee uusia murhia ja rikoksia. Rikospaikalta löytyy seksikäs nukke, jota Watson ei oikein ymmärrä. Tavataan erikoisin ja nykyaikaisin todistaja koskaan. Tapaus hämmentää monia nykyaikaisuudellaan. Pian joku kajoaa todisteisiinkin.

6.17 (The Worms Crawl In, the Worms Crawl Out)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 20.08.2018

Ollaan piilossa näkyvillä kun Holmes on keksinyt seuraavan lämpöisen kokeensa. Soitto keskeyttää hetken naisten kanssa ja Holmes lähtee kuulemaan tuloksia. Oppilaille esittelykierros saa odottamattoman käänteen ja Watsonia tarvitaan. Kuulustelut eivät aina suju kun poliisit eivät ole suosittuja.

6.18 (The Visions of Norman P. Horowitz)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.08.2018

Holmesin taiteellinen hetki keskeytetään uusien ohjeiden kera. Samalla saapuu myös tuntematon henkilö ovelle. Watson on vihainen Holmesille tämän myöhästelystä. Watson saa yllättäviä papereita tulevaisuuden varalle. Joskus elämä saavuttaa ylitsepääsemättömän tilanteen.

6.19 (The Geek Interpreter)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 03.09.2018

Watson joutuu kokemaan herätessää Holmesin outouden jälleen kerran. Holmesin ystävällä on ongelma ja siinä on heille uusi tapaus tutkittavaksi. Henkilö on kadonnut. Pian he saavat selville, että kyseessä on kidnappaus. Kokemukset voivat olla järkyttäviä. Holmes yrittää viritellä elämäänsä naisen suhteen.

6.20 (Fit to be Tied)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 10.09.2018

Watson joutuu jälleen heräämään Holmesin lauluisaan herätykseen ja on ymmällään tilanteesta. Asunnosta löytyy yllättävää romua. Uusi ruumis aiheuttaa jälleen päänvaivaa. Tuttua henkilöä epäillään tapahtumista. Myöhemmin löytyy pimiö, jossa on todisteita vaikka muille jakaa.

6.21 (Whatever Remains, However Improbable)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 17.09.2018

Kauden päätösjaksossa roskien seasta löytynyt uhri aiheuttaa hämmennystä tutuilla kasvoillaan. Watson ja Holmes joutuvat myös epäiltyiksi. Heidän on aika yrittää puhdistaa maineensa. Asiat mutkistuvat mitä pidemmälle tutkinta etenee ja yhdellä jos toisella alkaa olla tukalat paikat. Kuka onkaan murhaaja?

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Holmes NYC

Kausi 1

CDON.com24.95 €

Holmes NYC

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Holmes NYC

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Holmes NYC

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Holmes NYC

Kausi 5