Henkilöt

Joan Watson
Marcus Bell
Sherlock Holmes
Thomas Gregson

Joan Watson

Joan Watson on entinen kirurgi, joka tulee Holmesin tukihenkilöksi sarjan alussa tämän isän pyynnöstä. Hän pääsee samalla mukaan rikostutkinnan maailmaan. Watson ja Holmes asuvat yhdessä Brooklynissa. Holmes opettaa naiselle hyödyllisiä taitoja ja Watsonin lääkärin kyvyt taas auttavat useissa rikosjutuissa. Watsonia ei ole onnistanut miessuhteissa.

Marcus Bell

Marcus Bell on nuorempi etsivä 11. piirissä ja tekee usein yhteistyötä Holmesin ja Watsonin kanssa. Hän ei aluksi halua ottaa neuvoja Holmesilta, mutta oppii arvostamaan hänen kykyjään. 2. kaudella Marcus loukkaantuu ja joutuu käsittelemään asian ennen kuin palaa vanhaan työhönsä.

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes on kotoisin Lontoosta, mutta muuttaa sarjan alussa New Yorkiin saamaan hoitoa huumeriippuvuuteensa. Riippuvuuden aiheutti hänen rakastettunsa murha. Hänen aiempi työpaikkansa oli New Scotland Yardissa. Holmesilla on vihanhallintaongelmia ja äkkipikainen luonne. Hän on huippuälykäs ja suorapuheinen, mikä aiheuttaa usein konflikteja työkavereiden kanssa. Holmesilla on loistava muisti ja hän harjoittaa sitä usein. Myös hyvä hajuaisti on avuksi rikosten ratkomisessa.

Thomas Gregson

Kapteeni Thomas "Tommy" Gregson on 11. piirin johtaja. Hän työskenteli aiemmin Scotland Yardin terrorismin vastaisessa yksikössä ja tutustui siellä Holmesiin. Miehet kunnioittavat toisiaan, vaikka Holmes onkin välillä melkoinen kiusankappale. 2. kaudella Thomas eroaa vaimostaan Cherylistä. Heillä on tytär Hanna.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
3. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
4. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Holmes NYC

Kausi 1

CDON.com24.95 €

Holmes NYC

Kausi 2

CDON.com29.95 €

Holmes NYC

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Holmes NYC

Kausi 4

CDON.com34.95 €

Holmes NYC

Kausi 5