Näyttelijät

Brennan/Blake Johnson, Brenden/Brandon Sims "Liam Gallagher"
Cameron Monaghan "Ian Gallagher"
Emma Kenney "Debbie Gallagher"
Emmy Rossum "Fiona Gallagher"
Ethan Cutkosky "Carl Gallagher"
Jeremy Allen White "Philip 'Lip' Gallagher"
Joan Cusack "Sheila Jackson"
Justin Chatwin "Jimmy Lishman"
Shanola Hampton "Veronica Fisher"
Steve Howey "Kevin Ball"
William H. Macy "Frank Gallagher"

Brennan/Blake Johnson, Brenden/Brandon Sims "Liam Gallagher" IMDb

Kaksoset Brennan Kane Johnson ja Blake Alexander Johnson näyttelevät Liamia kausilla 1-3. Kaksoset Brenden ja Brandon Sims näyttelevät Liamia kausilla 4-5.

Cameron Monaghan "Ian Gallagher" IMDb

Cameron Riley Monaghan syntyi 16. elokuuta 1993 Santa Monicassa, Kaliforniassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Corey and Lucas for the Win. Cameron on näytellyt mm. elokuvissa The Giver, Mall, Vampire Academy, Prom ja Another Harvest Moon sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gotham, Rizzoli & Isles, Monk, Mentalist, Terriers, Num3rot, NCIS Rikostutkijat ja Fringe.

Emma Kenney "Debbie Gallagher" IMDb

Emma Kenney syntyi 14. syyskuuta 1999 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Salainen valtakunta, Day Camp ja Bittersweet.

Emmy Rossum "Fiona Gallagher" IMDb

Emmanuelle Grey Rossum syntyi 12. syyskuuta 1986 New York Cityssä. Hän on ollut naimisissa Justin Siegelin kanssa ja seurustelee nyt Sam Esmailin kanssa. Emmy on näytellyt mm. elokuvissa Before I Disappear, Lumoava kirous, Poseidon, Oopperan kummitus ja Day After Tomorrow sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Eliittietsivät, Oikeus ja kohtuus ja Kova laki.

Ethan Cutkosky "Carl Gallagher" IMDb

Ethan Cutkosky syntyi 19. elokuuta 1999 St. Charlesissa, Illinoisissa. Hän aloitti uransa valokuvamallina sekä mainoksissa. Ethan on näytellyt mm. elokuvissa Conviction ja The Unborn sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Kova laki: Erikoisyksikkö.

Jeremy Allen White "Philip 'Lip' Gallagher" IMDb

Jeremy Allen White syntyi 18. helmikuuta 1991. Hän seurustelee sarjasta tutun näyttelijän Emma Greenwellin kanssa. Jeremy on näytellyt mm. elokuvissa Beautiful Ohio, The Speed of Life, Afterschool, Twelve ja Movie 43 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Joan Cusack "Sheila Jackson" IMDb

Joan Mary Cusack syntyi 11. lokakuuta 1962 New York Cityssä. Hän on naimisissa Richard Burken kanssa ja heillä on pojat Dylan (s. 1997) ja Miles (s. 2000). Joanin veli on näyttelijä John Cusack ja he ovat näytelleet useissa elokuvissa yhdessä. Hän näytteli pääosaa tv-sarjassa Mitä kuuluu Joanille? Joan on näytellyt mm. elokuvissa Elämäni seinäruusuna, My Sister's Keeper, Himoshoppaajan salaiset unelmat, Rakkaat rikkaat ystävät, Jääprinsessa, Kasvukipuja, High Fidelity ja Morsian karkuteillä.

Justin Chatwin "Jimmy Lishman" IMDb

Justin Chatwin syntyi 31. lokakuuta 1982 Nanaimossa, Kanadassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Bang Bang Baby, Maailmojen sota, Funkytown, The Invisible ja Ilopilleri sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Orphan Black, Kuuntelija, Weeds, Taken ja Smallville.

Shanola Hampton "Veronica Fisher" IMDb

Shanola Hampton syntyi 27. toukokuuta 1977 Charlestonissa, Etelä-Carolinassa. Hän on naimisissa Daren Dukesin kanssa ja heillä on tytär Cai (s. 2014). Shanola on näytellyt mm. elokuvissa Suburban Gothic, Things Never Said, You Again ja The Hanged Man sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Miami Medical, Stalker, Criminal Minds ja Eri planeetalta.

Steve Howey "Kevin Ball" IMDb

Steve Michael Robert Howey syntyi 12. heinäkuuta 1977 San Antoniossa, Teksasissa. Hän on naimisissa Sarah Shahin kanssa ja heillä on lapset William (s. 2009), Knox ja Violet (s. 2015). Steve näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Reba ja Ctrl. Hän on näytellyt mm. elokuvissa In Your Eyes, Wrong Cops, Rakkaus lainassa, Conception, Stan Helsing ja Morsianten sota sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sons of Anarchy, Kolme miestä ja tyttö ja Lemmenkipeät.

William H. Macy "Frank Gallagher" IMDb

William Hall Macy Jr. syntyi 13. maaliskuuta 1950 Miamissa, Floridassa. Hän on naimisissa Täydelliset naiset -näyttelijä Felicity Huffmanin kanssa ja heillä on tyttäret Sofia (s. 2000) ja Georgia (s. 2002). William on näytellyt mm. elokuvissa Fargo, Jurassic Park III, Trust Me, The Sessions, The Lincoln Lawyer - Oikeuden palvelija, Sahara ja Thank You for Smoking. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto ja Sports Night sekä tehnyt myös ääninäyttelijän töitä mm. Curious Georgessa.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ma 24.09.2018 klo 23.00
8.8 Frankin kyyditykset

Suomessa Sub ti 02.10.2018 klo 00.15
8.9 Pakolaisia

USA:ssa Showtime su 30.09.2018
9.4 Do Right, Vote White!

USA:ssa Showtime su 07.10.2018
9.5 Black-Haired Ginger

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com11.95 €

Shameless

Kausi 1

CDON.com11.95 €

Shameless

Kausi 2

CDON.com14.95 €

Shameless

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Shameless

Kausi 4