7. kauden jaksot

7.1 Koti-ikävä (Hiraeth)

Ensiesitys Suomessa: 15.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 02.10.2016

Frank herää koomasta, kun hänet löydetään Lake Michiganista. Fiona jatkaa työtään ravintolapäällikkönä, mutta joutuu vaikeuksiin Seanin lähdön vuoksi. Kevin, Veronica ja Svetlana jatkavat moniavioista liittoaan ja auttavat toisiaan jopa Alibin kanssa. Lip pääsee pois AA-hoidosta. Debbiellä on edelleen vaikeuksia yksinhuoltajana ja päätyy varastelemaan ja palkkaamaan lastenhoitajan. Ian epäilee suhdettaan Calebiin. Carlille tehdään ympärileikkaus.

7.2 Hoitoja joka lähtöön (Swipe, Fuck, Leave)

Ensiesitys Suomessa: 16.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 09.10.2016

Fiona kertoo Patsy'sin omistaja Chadille, että haluaa palata tarjoilijan työhön. Fiona palkkaa uutta väkeä ja saa oppia deittailusta sosiaalisessa mediassa. Frank taas haluaa tehdä remonttia Gallagherien talossa. Kev on tyytyväinen suhteessaan, mutta kotityöt aiheuttavat ongelmia. Ian välttelee Calebia. Lip aloittaa uuden harjoittelijana ja yrittää toipua alkoholiongelmastaan. Debbie aloittaa huijausbisneksen. Carlilla on erektio-ongelmia.

7.3 Oma asuntola kullan kallis (Home Sweet Homeless Shelter)

Ensiesitys Suomessa: 17.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 16.10.2016

Kevin, Veronica ja Svetlana aloittavat ylöosattomien siivoojien tarjonnan, mutta paikalle saapuu yllättäen Svetlanan pelottava isä. Päivä kaaoksen keskellä saa Fionan antamaan perheelleen uhkavaatimuksen. Frank jättää perheensä ja löytää uuden kodittomien keskeltä. Ianin ero Calebista saattaa hänet maaniseen tilaan. Lipin työ alkaa huonosti. Carlia syytetään sukupuolitaudin antamisesta. Debbie joutuu kohtaamaan virkavallan näpistyksen vuoksi, mutta saa apua lastenhoitajalta.

7.4 Olen myrsky (I Am a Storm)

Ensiesitys Suomessa: 22.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 23.10.2016

Frank pelkää perheensä kanssa menettävänsä Home for the Homeless -majan, joten hän suunnittelee hyvän tahdon eleen naapurustolle. Fiona haluaa nostaa Patsy's Piesin taloutta tempauksella, jossa ravintola on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Lip saa tietää totuuden työstään. Ian tapaa kiinnostavan Trevorin, joka paljastuu transsukupuoliseksi. Kev, V ja Svetlana tappelevat, voiko lapset jättää Svetlanan isän Yvonin hoitoon. Carl viettää aikaa Dominquen isän kanssa ja saa neuvoja tulevaisuuden suunnitelmiin. Debbie yrittää löytää töitä ja harkitsee jopa Alibia.

7.5 Omaisuutta (Own Your Shit)

Ensiesitys Suomessa: 23.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 30.10.2016

Fiona pohtii sijoittamista paikalliseen pyykkibisnekseen. Ian pohtii tunteitaan Trevoria kohtaan. Frank saa kodittomien suojalle toivottua huomiota. Debbien viimeinen oljenkorsi rahan ansaitsemiseksi herättää lastensuojelun huomion. Lipin uuden työn bisnesmalli antaa hänelle inspiraation. Kev, V ja Svetlana pohtivat toistensa lasten adoptoimista. Hylkäys armeijalta saa Carlin tutkimaan juuriaan.

7.6 Frank ikkunasta ulos (The Defenestration of Frank)

Ensiesitys Suomessa: 24.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 06.11.2016

Fiona päättää sijoittaa paikalliseen pesulaan. Lip pelaa uhkapeliä huijausbisneksellään ja yrittää pohtia suhdettaan Sierraan. Frank nauttii viimeisimmän huijauksensa ansioista, mutta uusi "perhe" saa tietää ja alkaa kapinoida. Ian ei tiedä mitä ajatella Trevorista. Debbie panikoi tekojensa vuoksi ja päätyy yllättävään ratkaisuun, Carl tulee toisiin ajatuksiin armeijasta. Kev ja V saavat tietää, että Svetlanan isä Yvon on oikeasti hänen aviomiehensä.

7.7 Et ikinä saa kanaa (You'll Never Ever Get a Chicken in Your Whole Entire Life)

Ensiesitys Suomessa: 29.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 13.11.2016

Debbie harkitsee koulun keskeyttämistä, mutta päätyykin tasokokeeseen. Lipillä pääsee auttamaan Sierran poikaa Lucasta. Fiona tulee toisiin ajatuksiin sijoituksestaan, mutta ei halua epäonnistua. Liam ei pääse aloittamaan koulua, joka on suljettu. Apuun tulee Frank, joka hankkii paikan yksityiskoulusta. Kev ja V ovat kauhuissaan, kun he Svetlana saapuu Alibiin verisissä vaatteissa. Ian ja Trevor päättävät viimein viedä suhteensa seuraavalle tasolle.

7.8 Muistatko myyneesi pesulan? (You Sold Me the Laundromat, Remember?)

Ensiesitys Suomessa: 30.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 20.11.2016

Fiona keksii uuden lähestymistavan pesulan korjaamiseen. Kev on ahdistunut suhteestaan V:hen eikä tiedä voiko luottaa Svetlanaan. Lipin valitus paikallisessa yliopistossa hylätään. Debbie yrittää epätoivoisesti päästä Derekin perheen suosioon. Frank päättää olla hyödyksi muulle perheelle ja alkaa tehdä kotitöitä. Ian ja Trevor päättävät olla pariskunta.

7.9 Ouroboros (Ouroboros)

Ensiesitys Suomessa: 31.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 27.11.2016

Monica palaa ja haluaa ensimmäisenä auttaa Debbietä saamaan lapsensa takaisin. Frank saa tietää Monican paluusta ja tekee kaikkensa vältelläkseen häntä. Lip yrittää peitellä alkoholismiaan. Ian ja Trevor riitelevät ensimmäistä kertaa. Fionan pesula saa huonon arvostelun. Kev ja V menevät pariterapiaan.

7.10 Huonoa seuraa (Ride or Die)

Ensiesitys Suomessa: 05.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 04.12.2016

Fiona pohtii pesulan myymistä, kun hän saa kuulla remonttien ja korjausten hinnan. Ian yrittää sopeutua ajatukseen, että Mickey on ehkä vapaalla jalalla. Kev ja V ottavat ohjat omiin käsiinsä, kun he saavat tietää Svetlanan viimeisimmästä petoksesta.

7.11 Onnellinen loppu (Happily Ever After)

Ensiesitys Suomessa: 06.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 11.12.2016

Ian ja Mickey nähdään matkalla Meksikoon. Frank ja Monica yrittävät uusia jäävalansa, mutta joutuvat tragediaan. Fiona myy pesulan, joka muuttuu verkostoinnin olohuoneeksi. Etta muuttaa Gallagherien luokse. Fiona löytää uuden työmahdollisuuden. Lip yrittää saada itsensä raittiiksi tavatessaan AA:n edustajan. Ilman Alibia Kev ja V yrittävät löytää töitä.

7.12 Lutkan sielunmessu (Requiem For a Slut)

Ensiesitys Suomessa: 07.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 18.12.2016

Gallagherin perhe saa suru-uutisia. Fionasta tulee kerrostalon omistaja. Debbie menee hitsaustunneille viettääkseen aikaa ihastuksen kanssa. Ian tunnustaa kohtaamisen Mickeyn kanssa Trevorille. Lip jatkaa AA:ssa käymistä ja pohtii tulevaa. Carl palaa sotakoulusta muuttuneena miehensä. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com11.95 €

Shameless

Kausi 1

CDON.com11.95 €

Shameless

Kausi 2

CDON.com14.95 €

Shameless

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Shameless

Kausi 4