5. kauden jaksot

5.1 Jumalten juoma (Milk of the Gods)

Ensiesitys Suomessa: 16.04.2016
Ensiesitys USA:ssa: 11.01.2015

Chicagossa on jälleen kesä. Fiona on ihastunut pomoonsa Seaniin sekä laulaja Davisiin. Lip palaa kotiin collegesta ja ottaa vastaan Tommyn tarjoaman työn. Frank työskentelee salaisen projektin parissa Sheilan kellarissa Debbie apunaan. Ian auttaa Svetlanaa huolehtimaan Yevgeny-vauvasta, kun Mickey veljineen jatkaa huijauksiaan. Veronica menee töihin Alibiin ja Kev jää koti-isäksi. Carl varastaa pyörätuolin.

5.2 Minä olen maksa (I'm the Liver)

Ensiesitys Suomessa: 23.04.2016
Ensiesitys USA:ssa: 18.01.2015

Fionan kotiaresti päättyy. Lip aloittaa työt. Sheila harkitsee hänelle tehtyä tarjousta maistaan. Frank varoittelee häntä ja muita. Frank ja Sheila saavat kutsun erikoisille illallisille. Maaninen Ian suunnittelee kostoa Mickeyn ja Mandyn kanssa. Fiona kysyy Seanilta suoraan tämän tunteista. Kev ystävystyy Svetlanan kanssa. Debbien vaikeudet ystävien ja poikien kanssa jatkuvat.

5.3 Kaksi Lisaa (The Two Lisas)

Ensiesitys Suomessa: 30.04.2016
Ensiesitys USA:ssa: 25.01.2015

Poliisi ratsaa Alibin. Frank pyytää Carlia säikäyttämään pois Sheilan maita hamuavat ostajat. Mandy aikoo muuttaa Kenyattan kanssa Indianaan, joten Ian pyytää Lipiä estämään tämän. Debbie järjestää villit bileet Gallagherin talolla. Frank järjestää kaatopaikan omistajan yhteen Sammin kanssa saadakseen varusteita panimoonsa. Fiona lupautuu menemään konserttiin Davisin kanssa, mutta miehen tyttöystävä ilmestyy paikalle. Sheilalla on uusia suunnitelmia tulevaisuudelle.

5.4 Ikimuistoinen, unohtunut yö (A Night to Remem... Wait, What?)

Ensiesitys Suomessa: 07.05.2016
Ensiesitys USA:ssa: 01.02.2015

Frank saapuu Loun luokse hakemaan vakuutusrahojaan, mutta hän on kuulemma käynyt siellä jo päivää ennen. Frank ei muista päivästä mitään, joten hän yrittää jäljittää menemisiään. Fiona ja Gus tulevat hyvin juttuun ja päätyvät hetken mielijohteesta naimisiin. Lip vierailee Amandan perheen luona Miamissa. Carl aloittaa työt huumediilerinä, mutta huomaa pian olevansa pulassa. Ian alkaa varastaa matkalaukkuja lentokentältä.

5.5 Siirtymäriitti (Rite of Passage)

Ensiesitys Suomessa: 15.05.2016
Ensiesitys USA:ssa: 08.02.2015

Mickey ei enää kestä Ianin käytöstä ja vaatii häntä kirjautumaan mielisairaalaan. Koditon ja rahaton Frank päätyy käyttämään hyväkseen maksansa luovuttaneen lapsen vanhempia. Sammin asuntovaunu hinataan pois. Debbie lähtee kostoretkelle. Carl pärjää hyvin uudessa työssään. Fiona yrittää sopeutua uuteen rooliinsa vaimona ja järkyttyy työkaverinsa yliannostuksesta. Vanhan tutun ilmestyminen aiheuttaa vielä lisää ongelmia.

5.6 Hullu rakkaus (Crazy Love)

Ensiesitys Suomessa: 29.05.2016
Ensiesitys USA:ssa: 15.02.2015

Fionalla on setvittävää tunteissaan miehiä kohtaan. Ian on karkumatkalla Mickeyn ja Svetlanan vauvan kanssa, mutta päätyy nopeasti poliisien käsiin. Sammi ottaa komennon Gallagherin kodissa. Frank joutuu sairaalaan. Lip yrittää päästä taas kiinni opintoihin. Kev ja Veronica päättävät erota.

5.7 Tarvitset minua (Tell Me You Fucking Need Me)

Ensiesitys Suomessa: 04.06.2016
Ensiesitys USA:ssa: 01.03.2015

Jimmy valmistautuu lähtemään Dubaihin ja painostaa Fionaa tekemään päätöksen. Lip joutuu rahapulaan perheensä takia. Sairaalasta päässyt Frank alkaa ottaa itseään niskasta kiinni. Hoitoon päässyt Ian ei päästä ketään lähelleen. Carl ja Chuckie tekevät sopimuksen. Debbie yrittää saada haluamansa. Svetlana muuttaa Kevin luokse. Fiona tunnustaa Gusille pettäneensä häntä.

5.8 Carl-eno (Uncle Carl)

Ensiesitys Suomessa: 11.06.2016
Ensiesitys USA:ssa: 08.03.2015

Ian pääsee pois sairaalasta. Carl saa uuden työn, johon myös Frank ja Chuckie liittyvät. Lip saa Kevin takaisin mukaan marihuana-bisnekseen. Veronica ja Svetlana ystävystyvät. Frank yrittää päästä eroon Sammista. Fiona yrittää sopia välit Gusin kanssa, mutta mies ei ole valmis antamaan anteeksi.

5.9 Carlin tuomio (Carl's First Sentencing)

Ensiesitys Suomessa: 18.06.2016
Ensiesitys USA:ssa: 15.03.2015

Lip aloittaa suhteen seksikkään opettajan kanssa. Kev löytää uuden kutsumuksen Lipin koululta ja haluaa Veronican takaisin. Carl mokaa kuulemisensa ja päätyy nuorisovankilaan Chuckien kanssa. Mickey yrittää saada Ianin syömään lääkkeensä. Fiona on huolissaan pomostaan Seanista, joka saa huonoja uutisia. Frank ja hänen lääkärinsä Bianca lähtevät 48 tunnin seikkailulle.

5.10 Totuuksia ja päätöksiä (South Side Rules)

Ensiesitys Suomessa: 25.06.2016
Ensiesitys USA:ssa: 22.03.2015

Kukaan Gallagherin perheestä ei jaksa välittää velvollisuuksista. Lip ottaa yhteen Amandan kanssa. Debbie ja Derek päättävät edetä suhteessaan. Frank ihastuu Biancaan ja alkaa piirittää naista. Ian ei tunne elävänsä ja etsii erikoisia keinoja saadakseen jotain tunnetta aikaan. Kev myy synteettistä marihuanaa opiskelijoille karmein seurauksin. Fiona ja Sean viettävät tunteellista päivää. Sammilla on ikävä yllätys.

5.11 Huumeita vain (Drugs Actually)

Ensiesitys Suomessa: 02.07.2016
Ensiesitys USA:ssa: 29.03.2015

Sammi on riidoissa muiden sisarusten kanssa viimeisimmän temppunsa jälkeen. Mickey ja Debbie kehittävät kostosuunnitelman. Fiona lähentyy yhä Seanin kanssa. Lip nauttii suhteensa eduista. Kev ja Veronica löytävät toisensa Alibissa tapahtuneen putkirikon seurauksena. Frank tajuaa, ettei ole valmis kuolemaan Biancan rinnalla. Monica palaa tukemaan Iania.

5.12 Gallagherien rakkauslaulut (Love Songs (In the Key of Gallagher))

Ensiesitys Suomessa: 09.07.2016
Ensiesitys USA:ssa: 05.04.2015

Ian ja Monica jatkavat liftaamista. Fiona saa kuulla bändin jäseneltä, että hänen on jätettävä Gus. Sean vastaa yllättävällä tavalla Fionan lähentymisyritykseen. Amanda jättää Lipin julkisella tavalla. Debbie tunnustaa Fionalle haluavansa lapsen. Frank ja Bianca lomailevat Costa Ricassa. Ian kaipaa Mickeytä ja palaa Chicagoon. Sammi tekee paluun. Carl ja Chuckie päätyvät eri jengeihin vankilassa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com11.95 €

Shameless

Kausi 1

CDON.com11.95 €

Shameless

Kausi 2

CDON.com14.95 €

Shameless

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Shameless

Kausi 4