Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Hävyttömät > Jaksot > 4. kausi

Hävyttömät - 4. kauden jaksot

4.1 Pienet ilot (Simple Pleasures)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.06.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.01.2014

Fionalla on sutinaa pomonsa Miken kanssa. Sheila on tullut omin päin laittamaan Gallagherien kotia kuntoon. Lip aloittaa opiskelun ja pettyy saamaansa arvosanaan. Carol vaatii Keviltä rahaa raskauskuluihin. Poliisit löytävät Frankin huonossa kunnossa huumetalosta. Veronica huomaa olevansa raskaana. Debbie ihastuu parikymppiseen Mattyyn. Alibi Roomin omistaja menehtyy.

4.2 Vanhin tyttäreni (My Oldest Daughter)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.07.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.01.2014

Fiona vie työterveyseduillaan lapset lääkärintarkastukseen. Hän saa myös uutta vastuuta Worldwide Cupissa ja pääsee kentälle tapaamaan asiakkaita. Työpaikan auto kuitenkin vaurioituu ja Fiona valehtelee asiasta. Debbie tunnustaa ikänsä Mattylle. Carl yrittää selvittää sisarustensa veriryhmiä. Lipillä on vaikeuksia opiskelussa ja naisten kanssa. Kev saa perinnöksi Alibi Roomin, joka osoittautuu olevan pahoissa veloissa. Veronica järkyttyy, kun ultraääni paljastaa monikkoraskauden. Frank paljastaa, että hänellä on vielä yksi tytär Samantha.

4.3 Kuin kaksi marjaa (Like Father, Like Daughter)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.07.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.01.2014

Fiona menee illalliselle Miken perheen luokse ja ihastuu Robbie-veljeen. Sheila etsii rakkautta netistä. Carl yrittää ansaita rahaa varastamalla koiria. Lipillä on kovat paineet collegessa. Veronica ja Kev yrittävät tienata lisää tulevia lapsiaan varten. Frank tapaa vanhimman lapsensa Sammin. Debbie pettyy poikaystäväänsä.

4.4 Muukalaiset junassa (Strangers on a Train)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.07.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.02.2014

Frankin tarvitsema maksasiirrännäinen maksaa hurjan summan, joten hän yrittää satuttaa itseään vakuutusrahojen toivossa. Mickey yrittää auttaa vaimoaan ja muita prostituoituja saamaan parempaa palkkaa. Lip saa raivarin ja karkaa kampukselta. Fiona sortuu jälleen suhteeseen Robbien kanssa. Debbie tajuaa, ettei olekaan valmis luopumaan neitsyydestään. Samantha saa tietää Frankin olevan hänen isänsä.

4.5 Viikari väärillä teillä (There's the Rub)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.07.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.02.2014

Fiona päättää lopettaa salasuhteen Robbien kanssa. Lipin henkilöllisyys varastetaan, joten hän lähtee etsimään Iania. Kev ja Mickey avaavat bordellin baarin yläkertaan. Frank saa kuulla, että vakuutusrahojen saamisessa voi kestää jopa vuosi. Epätoivoinen Frank pyytää apua Samanthalta, Sheilalta ja tämän intialaiselta poikaystävältä. Fiona juhlii synttäreitään kokaiinin voimalla.

4.6 Rautakaupunki (Iron City)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.08.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.02.2014

Fiona joutuu vankilaan bileiden seurauksena ja joutuu pohtimaan käytöstään. Lip on raivoissaan Fionalle eikä halua tämän enää olevan lasten huoltaja. Debbie joutuu pettymään Mattiin. Frank saa huonoja uutisia lääkäriltään. Samantha yrittää viedä Frankin saattohoitolaan. Mike tulee yllättäen Fionan avuksi.

4.7 Invalidi, kehari ja loiskaksonen (A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard and Parasitic Twin)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.08.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 23.02.2014

Lip alkaa huolehtia sisaruksistaan ja kieltää ensimmäisenä Frankia pössyttelemästä talossa. Carl puolustelee perhettään koulubussissa. Mickey etsii Iania ja yrittää auttaa häntä. Matt jättää Debbien. Fiona saa kuulla oikeusavustajalta, että hän saattaa joutua vankilaan. Alibi Room ryöstetään ja Kev hankkii aseen. Frank pohtii elämänkerran kirjoittamista.

4.8 Toivo parantaa (Hope Springs Paternal)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.08.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.03.2014

Fiona yrittää tehdä kodista edustuskelpoisen ehdonalaisvalvojaa varten. Mickey vaimo heittää Ianin pihalle heidän kodistaan. Carl erotetaan määräajaksi koulusta kiusaamisen takia. Debbie saa siskomaisia neuvoja Sammilta. Carolin synnytys käynnistyy. Samantha ja Carl juonittelevat saadakseen rahaa Frankin leikkaukseen. Robbie anoo anteeksiantoa, mutta Fionaa ei kiinnosta hänen selityksensä.

4.9 Bonnie ja Carl (The Legend of Bonnie and Carl)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.08.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.03.2014

Carl tutustuu jälki-istunnossa Bonnieen, jolla on myös taipumuksia väkivaltaan ja vaaranhimoon. Debbie on mustasukkainen, kun Matt on löytänyt uutta seuraa. Amanda tunkee väkisin Lipin elämään. Sheila haluaa mennä naimisiin Frankin kanssa. Fiona ei saa työpaikkaa huumetuomion vuoksi. Mickey viettää aikaa Ianin kanssa, vaikka on juuri saanut lapsen.

4.10 Valiomaksa (Liver, I Hardly Know Her)

 • Ensiesitys Suomessa: 31.08.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 23.03.2014

Robbien kohtaamisesta suuttunut Fiona alkaa puuduttaa itseään alkoholilla ja lääkkeillä. Hän herää viimein bensa-asemalta Sheboyganista. Gallagherin ja Ballin perhe lähtevät etsimään häntä samoilla keinoilla, millä he usein löysivät Frankin. Carl ja Bonnie varastavat auton ja ruokaa ja puhuvat perheistään. Mickey riitelee Kevin kanssa rahan takia. Mandy on palannut yhteen pahoinpitelevän poikaystävänsä Kenyattan kanssa, mikä suututtaa Ianin. Sam ja Sheila keksivät edullisen ratkaisun Frankin maksaongelman.

4.11 Emily (Emily)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.09.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.03.2014

Fiona viedään vankilaan aloittamaan 90 päivän tuomionsa. Frank on lääkepössyssä leikkauksen jälkeen eikä aina tiedä, missä mennään. Sairaalassa Frank tutustuu uutta sydäntä odottavaan Emilyyn. Samantha on huolissaan Sheilan parannusmenetelmistä. Carl kutsuu Bonnien perheen asumaan Gallagherien luokse. Sosiaalityöntekijä tulee tarkistamaan talon tilanteen. Mickey pojan kastejuhlassta ei puutu dramatiikkaa. Amandan vanhemmat yrittävät lahjoa Lipiä pysymään poissa. Sinisilmäinen Debbie joutuu nettipilan uhriksi.

4.12 Lasarus (Lazarus)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.09.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.04.2014

Frank on toipumaan päin ja saa selville olevansa naimisissa Sheilan kanssa. Fiona joutuu taistelemaan houkutuksia vastaan vankilassa. Svetlana ja Mickey sopivat lapsenhoidosta. Fiona oääsee koevapauteen ja menee töihin tarjoilijaksi. Bonnie pelkää Carlin olevan rakastumassa häneen. Sheila ei saa adoptoitua lapsia. Mickey pyytää neuvoja Debbielta ja Carlilta, kun Ian vaikuttaa masentuneelta. Lip ja Mandy törmäävät toisiinsa osakuntajuhlien jälkeen. Sheila ja Sammi ottavat yhteen sairaalassa. Vanha tuttu palaa kuvioihin.Seuraava jakso

Suomessa Sub ma 24.08.2015 klo 23.05
4.9 Bonnie ja Carl

Suomessa Sub to 27.08.2015 klo 02.15
4. kausi (u)

USA:ssa Tauolla

Viralliset sivut

Hävyttömät - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Hävyttömät - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Hävyttömät - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
24.95 €