Henkilöt

Carl Gallagher
Debbie Gallagher
Fiona Gallagher
Frank Gallagher
Ian Gallagher
Jimmy Lishman
Kevin Ball
Liam Gallagher
Philip 'Lip' Gallagher
Sheila Jackson
Veronica Fisher

Carl Gallagher

Carl Gallagher on katraan toiseksi nuorin ja jakaa huoneensa Lipin ja Ianin kanssa. Carlilla on vaikeuksia noudattaa sääntöjä ja hän joutuu usein pulaan koulussa. Hänellä on väkivaltaisia taipumuksia ja on aina valmis auttamaan Frankia tai muita kehittelemään huijauksia.

Debbie Gallagher

Debbie Gallagher on yksi keskimmäisistä lapsista. Hän on varautunut ja vaikuttaa usein ikäistään vanhemmalta. Hän päätyy usein peittelemään muiden perheenjäsenten mokia. Teini-iässä Debbie alkaa kapinoida ja salata asioita. Hänen on vaikeaa pitää itsestään ja löytää poikaystävää.

Fiona Gallagher

Fiona Gallagher on vanhin Frankin luona asuvista lapsista, sarjan alkaessa parikymppinen. Hän toimii nuoremmille sisaruksille äitinsä ja joutuu jättämään tämän vuoksi lukion kesken ja menemään töihin. Fionaa pitää välillä muistuttaa huolehtimaan myös itsestään. Fionasta tulee laillinen huoltaja 3. kaudella ja saa myös paremman työpaikan. Hän on seurustellut Jimmyn kanssa.

Frank Gallagher

Frank Gallagher on kuuden lapsen isä. Hän on armoton alkoholisti ja riippuvainen huumeista. Frankin työ on saada rahaa mahdollisimman helposti tekemättä mitään, kuten vakuutuskorvauksia työtapaturmasta. Hänellä on ollut lukuisia naissuhteita. Hän alkaa seurustella Sheila Jacksonin kanssa kuultuaan tämän korvauksista agorafobian vuoksi. Frankilla on tapana paasata politiikosta ja sosiaaliongelmista, mutta viettää suurimman osan aikaansa keksimällä huijauksia.

Ian Gallagher

Ian Gallagher on katraan kolmanneksi vanhin. Hän ei ole Frankin biologinen lapsi. Ian on homo, mutta pitää asian salassa suurimmalta osalta ihmisistä. Hän ilmoittautuu armeijaan veljensä Lipin henkkareilla. Ian on seurustellut mm. Mickey Milkovichin kanssa.

Jimmy Lishman

Jimmy Lishman tunnetaan myös nimillä Steve Wilton ja Jack. Hän tapaa Fionan baarissa ensimmäisessä jaksossa ja he alkavat seurustella. Steve ei kuitenkaan kerro totuutta taustoistaan ja "ammatistaan" autovarkaana. 2. kaudella Jimmy pakotetaan naimisiin huumelordin tyttären Estefanian kanssa. 3. kaudella Jimmy kuulee totuuden isästään, jolla on ollut suhde Ianin kanssa. Jimmy päättää palata lääkikseen, mutta katoaa epäilyttävästi.

Kevin Ball

Kevin Ball asuu Gallaghereiden naapurissa ja seurustelee Veronican kanssa. Kevin työskentelee Alibi Room -baarissa, jonka hän lopulta myös perii itselleen. Kuten Gallagherit, Kevin ja Veronica ovat jatkuvasti rahapulassa. Tämän vuoksi Kevin mm. pyörittää jäätelöautobisnesta (eli myy marihuanaa) Lipin kanssa.

Liam Gallagher

Liam Gallagher on lapsikatraan nuorin, vasta vaippaikäinen sarjan alkaessa. Huolimatta valkoihoisista vanhemmistaan, Liam on tummaihoinen. Muu perhe yrittää pitää huolta hänestä, mutta ei aina huomaa hänen touhujaan.

Philip 'Lip' Gallagher

Lip Gallagher on toiseksi vanhin lapsikatraasta. Hän on porukasta eniten kiinnostunut opiskelusta ja olikin lukiossa kympin oppilas. Lip käyttää älyään myös erilaisten huijausten suunnitteluun. Älystään huolimatta Lip polttaa, juo ja harrastaa satunnaisia suhteita. Hän on seurustellut mm. Karen Jacksonin ja Mandy Milkovichin kanssa.

Sheila Jackson

Sheila Jackson on sarjan alussa naimisissa Eddien kanssa ja heillä on tytär Karen. Sheila kärsii agorafobiasta eikä ole poistunut talostaan vuosiin. Hän kuitenkin kiinnostuu Frankista ja he aloittavat suhteen. Frankin onneksi Sheilan ei tiedä, millaista elämää hän elää kodin ulkopuolella. Sheilalla on erikoisia taipumuksia sängyssä eikä tavallinen seksi sytytä häntä. Hän päätyy yhteen tyttärensä aviomiehen Jodyn kanssa. Hän hoitaa myös tyttärestä lasta Hymieta, kunnes tämän isän perhe ottaa lapsen. 4. kaudella Sheila löytää internetistä seuraa intiaanista.

Veronica Fisher

Veronica Fisher asuu Gallagherin perheen naapurissa ja on Fionan hyvä ystävä. Veronica on ollut jo pitkään yhdessä Kevinin kanssa. Yhdessä he tekevät nettipornoa ansaitakseen paljon kaivattua rahaa. Veronica vahtii usein Gallagherin lapsia ja alkaa lopulta myös haluta omaa perhettä. Hän ei kuitenkaan voi saada lapsia, joten pyytää äitiään apuun. Lopulta Veronica tulee raskaaksi itsekin.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ma 24.09.2018 klo 23.00
8.8 Frankin kyyditykset

Suomessa Sub ti 02.10.2018 klo 00.15
8.9 Pakolaisia

USA:ssa Showtime su 30.09.2018
9.4 Do Right, Vote White!

USA:ssa Showtime su 07.10.2018
9.5 Black-Haired Ginger

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com11.95 €

Shameless

Kausi 1

CDON.com11.95 €

Shameless

Kausi 2

CDON.com14.95 €

Shameless

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Shameless

Kausi 4