Näyttelijät

Bitsie Tulloch "Juliette Silvertone"
Bree Turner "Rosalee Calvert"
Claire Coffee "Adalind Schade"
David Giuntoli "Nick Burkhardt"
Reggie Lee "Drew Wu"
Russell Hornsby "Hank Griffin"
Sasha Roiz "Sean Renard"
Silas Weir Mitchell "Monroe"

Bitsie Tulloch "Juliette Silvertone" IMDb

Elizabeth Tulloch syntyi 19. tammikuuta 1981 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Quarterlife. Bitsie on näytellyt mm. elokuvissa Chronic, Parkland, The Artist, Caroline and Jackie, Losing Control sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lonelygirl15, Portlandia, Tyranny, House ja Moonlight.

Bree Turner "Rosalee Calvert" IMDb

Bree Nicole Turner syntyi 10. maaliskuuta 1977 Palo Altossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Justin Salimanin kanssa ja heillä on lapset Stella (s. 2010) ja Dean (s. 2012). Bree on näytellyt mm. elokuvissa Jewtopia, Smashed, Take Me Home, The Ugly Truth, Kuka sanoo tahdon? ja Just My Luck sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mentalist, Isän tyttö ja Aavekuiskaaja.

Claire Coffee "Adalind Schade" IMDb

Claire Elizabeth Coffee syntyi 14. huhtikuuta 1980 San Franciscossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Chris Thilen kanssa ja heillä on poika Calvin (s. 2015). Claire näytteli vakituisesti tv-sarjassa General Hospital. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Inventing Adam, Remarkable Power, Wednesday Again ja Leave No Trace sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kallista kipua, Franklin & Bash, Bones, West Wing, The League ja C.S.I. Miami.

David Giuntoli "Nick Burkhardt" IMDb

David Giuntoli syntyi 18. kesäkuuta 1980 Milwaukeessa, Wisconsinissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Caroline and Jackie, 6 Month Rule ja Weather Girl sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Privileged, Todistettavasti syyllinen, Greyn anatomia, Muodon vuoksi, Veronica Mars, Aavekuiskaaja ja Rakkauden anatomia.

Reggie Lee "Drew Wu" IMDb

Reggie Valdez syntyi 4. lokakuuta 1974 Quezon Cityssä, Filippiineillä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Yön Ritarin paluu, Hölmö hullu rakkaus, Here Comes the Boom, Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla, Safe ja Saman katon alla sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pako, Kovat kaulassa, No Ordinary Family, NCIS Rikostutkijat ja Valitut.

Russell Hornsby "Hank Griffin" IMDb

Russell Hornsby syntyi 15. toukokuuta 1974 Oaklandissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Denise Walkerin kanssa. Russell näytteli vakituisesti tv-sarjassa Lincoln Heights. Hän on näytellyt mm. elokuvissa After the sunset - Keikka Bahamalla, LUV, Perhe on painajainen, Stuck, Forgiven ja Something New sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pukumiehet, Hävyttömät, Good Wife, Terapiassa ja Greyn anatomia.

Sasha Roiz "Sean Renard" IMDb

Sasha Roiz syntyi 21. lokakuuta 1973 Tel Avivissa, Israelissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Caprica, Delta State ja Marraskuun salaliitto. Sasha on näytellyt mm. elokuvissa 16 Blocks, Pompeji, Extracted, Kuolleiden valtakunta Day After Tomorrow sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Warehouse 13, Husbands, Elämää Philadelphiassa, House, Mentalist, C.S.I., C.S.I. Miami, NCIS Rikostutkijat, Show Me Yours, Playmakers ja Paljastavat valheet.

Silas Weir Mitchell "Monroe" IMDb

Silas Weir Mitchell Neilson syntyi Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Ticket Out, Heaven's Rain, Circle, Koko potti 2, Patriootti, Isiemme liput ja Halloween II. Silas on vieraillut mm. tv-sarjoissa Pako, Todistettavasti syyllinen, 24, Näkijä, Mentalist ja Num3rot.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Grimm

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Grimm

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Grimm

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Grimm

Kausi 4

CDON.com19.95 €

Grimm

Kausi 5

CDON.com29.95 €

Grimm

Kausi 6

CDON.com69.95 €

Grimm

Kausi 1-6