Henkilöt

Adalind Schade
Drew Wu
Hank Griffin
Juliette Silvertone
Monroe
Nick Burkhardt
Rosalee Calvert
Sean Renard

Adalind Schade

Adalind Schade on noitamainen olento ja työskentelee 1. kaudella Renardille. Hänestä tulee ihminen saatuaan vahingossa Nickin verta. Adalind muistaa kuitenkin tietonsa ja osaa tehdä taikajuomia. Hänellä on suhde Ericin ja Seanin kanssa. Kun hän saa tietää olevansa raskaana, isästä ei ole varmuutta. 3. kaudella Adalind saa voimansa takaisin tyttärensä Dianan avulla. Myöhemmin hän tulee raskaaksi Nickille.

Drew Wu

Drew Wu työskentelee poliisina yhdessä Nickin ja Hankin kanssa. Hän on sarkastinen ja huumorintajua voisi kuvailla kuivaksi. Drew hankkii usein työkavereilleen taustatietoa ja he hoitavat kenttätyön. 3. kaudella Drew päätyy Aswang-nimisen wesenin vuoksi psykiatriseen sairaalaan. Hän saa tietää totuuden Nickistä vasta 4. kaudella.

Hank Griffin

Hank Griffin on Nickin työpari, hän ei aluksi tiedä Nickin kyvyistä ja on siksi vähän ulalla asioista. 2. kaudella hän pelkää tulevansa hulluksi ja pohtii töissä jatkamista. Hank saa kuitenkin selville totuuden ja jatkaa työtään. Hän on sarkastinen ja ollut naimisissa ainakin neljä kertaa. Hank on Nickin paras ystävä ihmismaailmassa.

Juliette Silvertone

Juliette on Nickin tyttöystävä ja tuleva kihlattu, he asuvat yhdessä ja näyttävät monien mielestä täydelliseltä parilta. Ammatiltaan hän on eläinlääkäri. Hän ei sarjan alussa tiedä mitään grimmeistä tai myyttisistä olennoista.

Monroe

Monroe on Nickin hyvä ystävä ja yksi ainoista, jotka ymmärtävät Nickin todellisen minän. Monroen ulkokuoren alla piilee "ihmissusi", joka yrittää pitää verenhimonsa aisoissa. Hän ei täysin hyväksy grimmejä, koska he tappoivat hänen isoisänsä. Monroe on Nickillä tärkeä apu ja yhteys myyttisten olentojen maailmaan. Hän seurustelee Rosaleen kanssa.

Nick Burkhardt

Etsivä Nick Burkhardt saa selville olevansa sukua metsästäjille, joilla on kyky nähdä Grimmin saduissa esiintyneitä yliluonnollisia olentoja. Hän pystyy tekemään nopeita tulkintoja olennoista ja löytämään parhaan ratkaisun heidän voittamisekseen. Nickillä on tyttöystävä Juliette.

Rosalee Calvert

Rosalee Calvert on kettumainen olento Fuchsbau ja Freddiem sisar. Veljensä kuoltua Rosalee tulee Portlandiin. Hän työskenteli aiemmin apteekkarina. Rosaleesta tulee riippuvainen J-huumeesta. Hän auttaa usein Nickiä ja Monroeta yliluonnollisten ongelmien ratkaisemisessa. Rosalee alkaa seurustella Monroen kanssa. He muuttavat yhteen 3. kaudella.

Sean Renard

Sean Renard on Nickin pomo eli poliisivoimien kapteeni. Sean tietää Nickin kyvyistä, mutta salaa tältä tietonsa. Hän on hybridi eli puoliksi ihminen, puoliksi olento. Sean kuuluu puoliksi kuninkaalliseen sukuun, mutta asemansa vuoksi hänet karkoitettiin äitinsä kanssa Euroopasta. Seanilla ja Adalindilla on tytär Diana.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Grimm

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Grimm

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Grimm

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Grimm

Kausi 4

CDON.com19.95 €

Grimm

Kausi 5

CDON.com29.95 €

Grimm

Kausi 6

CDON.com69.95 €

Grimm

Kausi 1-6