Näyttelijät

Camilla Luddington "Jo Wilson"
Caterina Scorsone "Amelia Shepherd"
Chandra Wilson "Miranda Bailey"
Chyler Leigh "Lexie Grey"
Ellen Pompeo "Meredith Grey"
Eric Dane "Mark Sloan"
Isaiah Washington "Preston Burke"
James Pickens Jr. "Richard Webber"
Jason George "Benjamin "Ben" Warren"
Jerrika Hinton "Stephanie Edwards"
Jesse Williams "Jackson Avery"
Jessica Capshaw "Arizona Robbins"
Justin Chambers "Alex Karev"
Kate Walsh "Addison Montgomery-Shepherd"
Katherine Heigl "Isobel Stevens"
Kelly McCreary "Maggie Pierce"
Kevin McKidd "Owen Hunt"
Kim Raver "Teddy Altman"
Patrick Dempsey "Derek Shepherd"
Sandra Oh "Cristina Yang"
Sara Ramirez "Calliope "Callie" Torres"
Sarah Drew "April Kepner"
T.R. Knight "George O'Malley"

Camilla Luddington "Jo Wilson" IMDb

Camilla Anne Luddington syntyi 15. joulukuuta 1983 Berkshiressa, Isossa-Britanniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Tomb Raider: The Final Hours - A Story of Survival, The Pact II, Accidentally in Love ja Behaving Badly sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa True Blood, Californication, C.S.I. ja Päivien viemää.

Caterina Scorsone "Amelia Shepherd" IMDb

Caterina Reminy Scorsone syntyi 16. lokakuuta 1981 Torontossa, Kanadassa. Hän on naimisissa Rob Gilesin kanssa ja heillä on tytär Eliza (s. 2012). Caterina näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Rakkauden anatomia, Kadonneiden jäljillä (1-800-Missing) ja Lätkässä (Power Play). Hän on näytellyt mm. elokuvissa The November Man, Pimeyden ytimessä, Verikyyneleet ja Strike! sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Castle, Crash ja Raja - the Border.

Chandra Wilson "Miranda Bailey" IMDb

Chandra Wilson syntyi 27.8.1969 Houstonissa, Teksasissa. Hänellä on kolme lasta: Serena (s. 1992), Joy (s. 1994) ja Michael (s. 2005). Chandra on tehnyt paljon musikaaleja ja teatteria. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Philadelphia, Lone Star, Head of State sekä vieraillut tv-sarjoissa The Cosby Show, Kova Laki (Law & Order), Hädän hetkellä (Third Watch), Kolmen taalan konsultti (Bob Patterson), Sinkkuelämää (Sex and the City) ja Sopranos.

Chyler Leigh "Lexie Grey" IMDb

Chyler Leigh Potts syntyi 10. huhtikuuta 1982, Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. Hän on naimisissa Nathan Westin kanssa ja heillä on lapset Noah (s. 2003), Taelyn (s. 2006) ja Anniston (s. 2009). Chyler on näytellyt mm. elokuvassa Not Another Teen Movie sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Oikeus ja kohtuus, Seitsemäs taivas, Aloha Havaiji ja 80's Show.

Ellen Pompeo "Meredith Grey" IMDb

Ellen Kathleen Pompeo syntyi 10.11.1969 Everettissä, Massachusettsissa. Hänellä on viisi sisarusta. Ellen on naimisissa Chris Iveryn kanssa ja heillä on tytär Stella (s. 2009). Ellen on näytellyt mm. elokuvissa Moonlight Mile - surun tie, Old School, Ota kiinni jos saat (Catch Me If You Can), Daredevil ja In the Weeds. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Frendit (Friends), Strong Medicine - kovaa lääkettä, Kova Laki (Law & Order) ja Irti arjesta (Get real).

Eric Dane "Mark Sloan" IMDb

Eric William Dane syntyi 9. marraskuuta 1972 San Franciscossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Rebecca Gayheartin kanssa ja heille syntyy lapsi vuonna 2010. Eric on näytellyt mm. elokuvissa Marley & Me, X-men - viimeinen kohtaaminen ja The Basket sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita (Charmed), Las Vegas ja Pulmuset (Married with Children).

Isaiah Washington "Preston Burke" IMDb

Isaiah Washington syntyi 3.8.1963 Houstonissa, Teksasissa. Hän on naimisissa Jenisa Mariensa kanssa ja heillä on kolme lasta. Ennen näyttelijänuraansa Isaiah oli ilmavoimissa sekä halusi amerikkalaisen jalkapallon ammattilaiseksi. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Villit kuviot 2 (Wild Things 2), This Girl's Life ? erään pornotähden elämä, Murha Hollywoodissa (Hollywood Homicide), Aavelaiva (Ghost Ship), Romeon on kuoltava (Romeo Must Die) ja Koko kansan Bulworth (Bulworth). Isaiah on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Living Single, NYPD Blue ja Kova Laki (Law & Order).

James Pickens Jr. "Richard Webber" IMDb

James Pickens Jr. syntyi 26.10.1954 Clevelandissa, Ohiossa. Hän on naimisissa Ginansa kanssa ja heillä on kaksi lasta. James on tehnyt paljon teatteria. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Treffic, Venom, Valkoinen vaara (White Rush) ja Home Room. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Jäitä hattuun (Curb Your Enthusiasm), West Wing, CSI Miami, Mullan alla (Six Feet Under), Yli synkän virran (Crossing Jordan), Strong Medicine - kovaa lääkettä, Salaiset kansiot (The X Files) ja Erilaiset ystävät (Any Day Now).

Jason George "Benjamin "Ben" Warren" IMDb

Jason Winston George syntyi 9. helmikuuta 1972 Virginia Beachissa, Virginiassa. Hän on naimisissa Vandana Khannan kanssa ja heillä on yksi lapsi. Jason näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Sunset Beach, Mistresses, Eve, Entäs Brian?, Eli Stone, Alkkarit ja Titaanit. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Rakkauden pelikenttä, With This Ring, Broken Windows, Three Can Play That Game ja The Box sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Witches of East End, Täydelliset naiset, Castle, Eastwick, CSI: Cyber, Ilman johtolankaa ja Ratkaisija.

Jerrika Hinton "Stephanie Edwards" IMDb

Jerrika Delayne Hinton syntyi 28. syyskuuta 1981 Dallasissa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Teacher of the Year, The Roommate ja Broken Angel sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa The Book Club, Scandal, Consequences, Erilaisia suhteita, Paljastavat valheet, Gossip Girl, Gilmoren tytöt ja Aavekuiskaaja.

Jesse Williams "Jackson Avery" IMDb

Jesse Williams syntyi 5. elokuuta 1981 Chicagossa, Illinoisissa. Hänen juurensa ovat Ruotsissa ja Afrikassa. Jesse on näytellyt mm. elokuvissa The Cabin in the Woods, Brooklyn's Finest ja The Sisterhood of the Traveling Pants 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kampus Greek ja Beyond the Break.

Jessica Capshaw "Arizona Robbins" IMDb

Jessica Capshaw syntyi 9. elokuuta 1976 Columbiassa, Missourissa. Hän on naimisissa Christopher Gaviganin kanssa ja heillä on lapset Luke (s. 2007) ja Eve (s. 2010). Ohjaaja Steven Spielberg on Jessican isäpuoli. Hän näytteli vakituisesti sarjassa Oikeus ja kohtuus. Jessica on näytellyt mm. elokuvissa Minority Report, Viimeiset viritykset, Valentine ja Rakkauskirje sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa L-koodi, Bones ja Teho-osasto.

Justin Chambers "Alex Karev" IMDb

Justin Chambers syntyi 11.7.1970 Springfieldissä, Ohiossa. Hän on naimisissa Keisha Chambersin kanssa ja heillä on viisi lasta. Ennen näyttelijänuraansa Justin työskenteli mallina. Hän näyttelee vakituisesti Greyn anatomia (Grey's Anatomy) tv-sarjassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Häät mielessä (The Wedding Planner), Southern Belles, Hysterical Blindness ja In Control of Things. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Four Corners, Rose Hill ja Another World.

Kate Walsh "Addison Montgomery-Shepherd" IMDb

Kathleen Erin Walsh syntyi 13.10.1967 San Josessa, Kaliforniassa. Hän teki mallintöitä Japanissa ennen näyttelijänuraansa. Kate on näytellyt mm. elokuvissa Vaimoni on noita (Bewitched), After the Sunset - keikka Bahamalla, Pelkoa ja inhoa nappulaliigassa (Kicking & Screaming) ja Toscanan auringon alla (Under the Tuscan Sun). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto (ER), CSI, Kuusi miestä ja kaaos (Complete Savages), Karen Sisco, Drew Carey Show ja Kova Laki (Law & Order).

Katherine Heigl "Isobel Stevens" IMDb

Katherine Marie Heigl syntyi 24.11.1978 Washingtonissa. Hän aloitti uransa jo lapsena mallina ja mainoskasvona. Hän on naimisissa muusikko Josh Kelleyn kanssa ja heillä on korealainen adoptiotytär Nancy (s. 2008). Katherine on näytellyt mm. elokuvissa Isän tyttö (My Father the Hero), 27 Dresses, 100 kimmaa - 100 Girls, Paksuna (Knocked Up) ja The Ugly Truth. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Roswell sekä on vieraillut mm. sarjoissa Kova Laki (Law & Order) ja Hämärän rajamailla (The Twilight Zone).

Kelly McCreary "Maggie Pierce" IMDb

Kelly J. McCreary syntyi 29. syyskuuta 1981 Milwaukeessa, Wisconsinissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Emily Owens. Kelly on näytellyt mm. elokuvissa Life, My America, How to Follow Strangers ja Being Flynn sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Scandal, Castle, Kovat kaulassa ja Cyberchase.

Kevin McKidd "Owen Hunt" IMDb

Kevin McKidd syntyi 9. elokuuta 1973 Elginissa, Skotlannissa. Hän on naimisissa Jane Parkerin kanssa ja heillä on lapset Joseph (s. 2000) ja Iona (s. 2002). Kevin näytteli vakituisesti tv-sarjassa Rooma. Kevin on näytellyt mm. elokuvissa Trainspotting, Rakastunut bestman, Percy Jackson salamavaras, The Last Legion, Nuori Hannibal ja Kingdom of Heaven - Taivas maan päällä.

Kim Raver "Teddy Altman" IMDb

Kimberly Jayne Raver syntyi 15.3.1969 New Yorkissa. Hän on naimisissa Manuel Boyerin kanssa ja heillä on poika Luke (s. 2002). Kim näytteli 4 kautta Hädän hetkellä (Third Watch) ja 2 kautta Lipstick Jungle tv-sarjoissa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Spin City, Kova laki (Law & Order), Oikeus ja kohtuus (The Practice), Teho-osasto (ER), Central Park West ja Diili (The Apprentice).

Patrick Dempsey "Derek Shepherd" IMDb

Patrick Galen Dempsey syntyi 13.1.1966 Lewistonissa, Mainessa. Hän on naimisissa Jill Finkin kanssa ja heillä on tytär Tallulah (s. 2002). Hän oli myös naimisissa Rocky Parkerin kanssa 7 vuotta. Patrick on näytellyt mm. elokuvissa Poika (About a Boy), Sweet Home Alabama, Keisareiden kerho (The Emperor's Club), Scream 3 ja Enchanted. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Karen Sisco, Vielä kerran (Once and Again) ja Will & Grace.

Sandra Oh "Cristina Yang" IMDb

Sandra Oh syntyi 20.7.1971 Nepeanissa, Kanadassa. Hänen juurensa ovat Etelä-Koreassa. Hän on ollut naimisissa Alexander Paynen kanssa. Sandra on näytellyt mm. elokuvissa Sideways, Toscanan auringon alla (Under the Tuscan Sun), Cake, Prinsessapäiväkirjat (The Princess Diaries), ja Full Frontal. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Mullan alla (Six Feet Under), Suositut (Popular) ja Amyn lailla (Judging Amy).

Sara Ramirez "Calliope "Callie" Torres" IMDb

Sara Ramirez syntyi 31. elokuuta 1975 Mazatlanissa, Meksikossa. Hän on opiskellut arvostetussa Juilliardin koulussa. Sara on näytellyt mm. elokuvissa Chicago, Spider-Man ja Sinulle on postia (You've Got Mail) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NYPD Blue ja Spin City.

Sarah Drew "April Kepner" IMDb

Sarah Drew syntyi 1. lokakuuta 1980 Massachusettsissa. Hän on naimisissa Peter Lanferin kanssa ja heillä on poika Micah (s. 2012). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Everwood. Sarah on näytellyt mm. elokuvissa Tug, Wieners, American Pastime ja Radio sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Supernatural, Glee, Mad Men, Todistettavasti syyllinen, Num3rot, Castle, Rakkauden anatomia ja Näkijä.

T.R. Knight "George O'Malley" IMDb

Theodore Raymond Knight syntyi 26. maaliskuuta 1973 Minneapoliksessa, Minnesotassa. Hän on naimisissa Patrick Leahyn kanssa. T.R. on vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI, Frasier, Kova Laki (Law & Order) ja Charlie Lawrence. Hän on myös näytellyt elokuvassa Garmento. Theodore on myös tehnyt paljon teatteria Minnesotassa ja New Yorkissa.

Seuraava jakso

Suomessa Liv ma 01.05.2017 klo 21.00
13.17 Myötä- ja vastoinkäymisissä

Suomessa Liv ma 08.05.2017 klo 21.00
13.18 Suojelusenkeli

Suomessa Liv su 30.04.2017 klo 22.00
13. kausi (u)

USA:ssa ABC to 27.04.2017
13.21 Don't Stop Me Now

USA:ssa ABC to 04.05.2017
13.22 Leave It Inside

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit
9. kausi - suomenkieliset tekstit
10. kausi - suomenkieliset tekstit
11. kausi - suomenkieliset tekstit
12. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 7

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 8

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 9

CDON.com9.95 €

Greyn anatomia

Kausi 10

CDON.com19.95 €

Greyn anatomia

Kausi 11

CDON.com39.95 €

Greyn anatomia

Kausi 12