Näyttelijät

Ben McKenzie "Jim Gordon"
Carmen Bicondova "Selina Kyle"
Cory Michael Smith "Ed Nygma"
David Mazouz "Bruce Wayne"
Donal Logue "Harvey Bullock"
Erin Richards "Barbara Kean"
Jada Pinkett Smith "Fish Mooney"
Robin Lord Taylor "Oswald Cobblepot"
Sean Pertwee "Alfred Pennyworth"

Ben McKenzie "Jim Gordon" IMDb

Benjamin McKenzie Schenkkan syntyi 12. syyskuuta 1978 Austinissa, Teksasissa. Hän seurustelee kanssanäyttelijä Morena Baccarinin kanssa ja heillä on tytär Frances (s. 2016). Ben näytteli vakituisesti tv-sarjoissa O.C. ja Southland. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Englantilainen romantikko, Goodbye World, Decoding Annie Parker, Adventures in the Sin Bin ja Johnny Got His Gun.

Carmen Bicondova "Selina Kyle" IMDb

Carmen Bicondova syntyi 22. toukokuuta 1999 San Diegossa, Kaliforniassa. Vuonna 2014 Carmen oli nuorin, joka on näytellyt Kissanaista. Carmen myös ääninäyttelee vuonna 2016 esitettävässä Gotham Stories animaatiossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa GirlHouse ja Battlefield America.

Cory Michael Smith "Ed Nygma" IMDb

Cory Michael Smith syntyi 14. marraskuuta 1986 Columbuksessa, Ohiossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Camp X-Ray ja Carol sekä vieraillut minisarjassa Olive Kitteridge.

David Mazouz "Bruce Wayne" IMDb

David Mazouz syntyi 19. helmikuuta 2001 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Kosketus. David on näytellyt mm. elokuvissa The Darkness, Incarnate ja The Games Maker sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Drop Dead Diva, Rikoksista pahin ja Criminal Minds.

Donal Logue "Harvey Bullock" IMDb

Donal Francis Logue syntyi 22. helmikuuta 1966 Ottawassa, Kanadassa. Hän on naimisissa Kasey Walkerin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Donal näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Terriers ja Life. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Intruders, CBGB, Max Payne, Zodiac, Ghost Rider - Aaveajaja, Viimeiset viritykset (The Groomsmen), Jospa se vain olisi totta (Just Like Heaven) ja Patriot. Donal on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova Laki: Erikoisyksikkö, Sons of Anarchy, Copper, Viikingit, Monk, Damages, Teho-osasto (ER), Oikeus ja kohtuus (The Practice) ja Moraalinvartijat (Public Morals).

Erin Richards "Barbara Kean" IMDb

Erin Richards syntyi 17. toukokuuta 1986 Penarthissa, Walesissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Quiet Ones, Open Grave ja Expiry Date sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Crossing Lines, Merlin, Breaking In ja Being Human.

Jada Pinkett Smith "Fish Mooney" IMDb

Jada Koren Pinkett syntyi 18. syyskuuta 1971 Baltimoressa, Marylandissa. Hänen äitinsä on kotoisin Jamaicalta. Jada on naimisissa Will Smithin kanssa ja heillä on poika Jaden (s. 1998) ja tytär Willow (2000). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Hawthorne ja Kreisi College. Jada on näytellyt mm. elokuvissa Magic Mike XXL, The Human Contract, Naiset, Reign Over Me - Ystävyyden voima, Collateral - Väärä aika, väärä paikka, Ali ja Scream 2.

Robin Lord Taylor "Oswald Cobblepot" IMDb

Robin Lord Taylor syntyi 4. kesäkuuta 1978 Shueyvillessä, Iowassa. Robinin lempinimi tulee nimikirjaimista RLT. Robin on näytellyt mm. elokuvissa Cold Comes the Night, Killing Lincoln, Would You Rather, The Melancholy Fantastic ja Toinen maailma sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa sarjoissa The Walking Dead, Good Wife ja Kohde.

Sean Pertwee "Alfred Pennyworth" IMDb

Sean Pertwee syntyi 4. kesäkuuta 1964 Lontoossa, Englannissa. Hän on naimisissa Jacqui Hamilton-Smithin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Sean on näytellyt Aku Louhimiehen Vuosaari-elokuvassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Howl, The Magnificent Eleven, Spains Worst Rail Disaster ja U.F.O. sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Holmes NYC, Jo ja Hercule Poirot

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 03.12.2018

Viralliset sivut

USA

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Gotham

Kausi 3