Henkilöt

Alfred Pennyworth
Barbara Kean
Bruce Wayne
Ed Nygma
Fish Mooney
Harvey Bullock
Jim Gordon
Oswald Cobblepot
Selina Kyle

Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth on Waynen miljardööriperheen ja nyt kohtalokkaiden tapahtumien jälkeen Brucen henkilökohtainen hovimestari. Hän on erittäin uskollinen Brucelle, joten hän tekee kaiken mitä Bruce käskee.

Barbara Kean

Barbara Kean on James Gordonin puoliso. Barbara joutuu olemaan taka-alalla Jamesin työkiireiden vuoksi, joka kostautuu myöhemmässä vaiheessa. Barbara myös pelaa korttinsa samassa ''tiimissä'' kuin itse on.

Bruce Wayne

Bruce Wayne on miljardööriperheen lapsi, joka kokee pahimman mahdollisen menetyksen. Hän jää isoon kartanoon asumaan hovimestarinsa Alfredin kanssa ja yrittää selvitä arjen haasteista. Brucelle alkaa valjeta, millainen Gotham City oikein on asukkailtaan ja luonteeltaan.

Ed Nygma

Edward "Ed" Nygma on ruumispuolen erikoinen, arvoituksia jatkuvasti laukova mies. Kukaan ei pidä hänen arvoituksistaan. Edin pään sekoittaa viimeistään arkistossa työskentelevä kaunis nainen, jota hän alkaa vikitellä, keinoja kaihtamatta.

Fish Mooney

Fish on alamaailman johtaja, jolla riittää taisteltavaa pitääkseen paikan itsellään. Erityisesti Pingviini aiheuttaa hänelle harmaita hiuksia värikkäässä päässään. Moni kunnioittaa hänen käskyjään.

Harvey Bullock

Harvey Bullock toimii komisariona Gotham Cityn poliisilaitoksella. Hän yhdessä työparinsa Jamesin kanssa ratkoo Waynen perheen surullista tapahtumaa, eikä näin ollen hänkään voi välttyä erikoisilta henkilöiltä.

Jim Gordon

James "Jim" Gordon on Gotham Cityn poliisilaitoksella komisariona. Hän tutustuu Bruce Wayneen työtehtävien kautta. Kaupungin alamaailmaan tutustuminen vie hänet jos jonkinlaiseen paikkaan ja erikoisilta ihmisiltä ei voi välttyä. Hänen työparinsa on Harvey Bullock . Jim on seurustellut mm. Barbaran Keanin ja Leslie Thompkinsin kanssa.

Oswald Cobblepot

Oswald ''Pingviini'' Cobblepot nousee askel askeleelta Gothamin pohjamudista. Hän pääsee mafialiigojen eliittiin, usein hermoille käyvillä keinoilla. Pingviini saa usein tahtonsa lopulta läpi, mutta joutuu kestämään nöyryytyksiä ja pahojakin vastoinkäymisiä.

Selina Kyle

Selina "Kissa" Kyle on Brucen harvoja ystäviä, josta kaikki eivät pidä. Hän opastaa Brucea kaupungilla, miten selviydytään alamaailman kiemuroista ja erityisesti alamaailman henkilöistä.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa FOX ma 01.05.2017
3.16 These Delicate and Dark Obsessions

USA:ssa FOX ma 08.05.2017
3.17

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 1

CDON.com34.95 €

Gotham

Kausi 2