Henkilöt

Blair Waldorf
Chuck Bass
Dan Humphrey
Eric van der Woodsen
Gossip Girl
Jenny Humphrey
Lillian van der Woodsen
Nate Archibald
Rufus Humphrey
Serena van der Woodsen
Vanessa Abrams

Blair Waldorf

Blair Waldorf jäi hallitsemaan koulua Serenan kadottua. Hän on seurustellut vuosia Naten kanssa, mutta ei ole varma pojan uskollisuudesta Serenan palattua. Blairin parhaita ystäviä ovat Kati ja Isabel. Hänen äitinsä Eleanor on lupaava vaatesuunnittelija, joka matkustelee paljon. Blairin isä jätti vaimonsa miesmallin takia.

Chuck Bass

Chuck Bass on Naten paras ystävä jo lapsesta asti. Hänellä on pahan pojan maine, sillä hän on vietellyt lukemattomia naisia. Chuck polttaa ruohoa ja nauttii rikkaan huolettomasta elämästä. Hän halveksii köyhempiä, kuten Dania. Chuck ihastuu Blairiin.

Dan Humphrey

Dan Humphrey on Rufuksen ja Allisonin poika sekä Jennyn isoveli. Hän pitää siskostaan huolta aina tarpeen tullen. Dan käy elitististä koulua, vaikka heillä ei oikeasti olisi siihen varaa. Kukaan ei tunnu edes muistavan hänen nimeään, kunnes hänen pitkäaikainen ihastuksensa Serena yllättäen kiinnostuu hänestä.

Eric van der Woodsen

Eric van der Woodsen on Serenan pikkuveli ja Jennyn ystävä. Georgina Sparks keksi hänen salaisuutensa, joten Ericin oli paljastettava perheelleen olevansa homo. Hän on ollut myös hoitolaitoksessa itsetuhoisten ajatusten takia. Eric opiskelee St. Judessa.

Gossip Girl

Gossip Girl on sarjan kertoja. Hän pitää yllä blogia, josta voi lukea viimeisimmät juorut keskeisistä tapahtumista. Hänellä on apulaisia ympäri kaupunkia. Hän vannoo, ettei aio paljastaa henkilöllisyyttään koskaan. Hänen äänenään toimii Kristen Bell. XOXO

Jenny Humphrey

Jenny Humphrey on Rufuksen ja Allisonin 14-vuotias tytär ja Danin pikkusisko. Hän on koulussa fuksi, joten yrittää kovasti päästä mukaan porukoihin. Hän pyytää usein Danin apua joutuessaan pulaan. Jenny on hyvin kokematon rakkausasioissa. Hän ompelee itse vaatteensa säästääkseen rahaa. Hän kuuluu koulun kuoroon.

Lillian van der Woodsen

Lillian van der Woodsen on Serenan ja Ericin äiti. Hän oli 90-luvun alussa Rufuksen bändäri ja eli villiä elämää. Hän suojelee perhettään ilkeiltä juoruilta kaikin keinoin. Lillianilla on suhde Chuckin isään, mutta vanha liekki Rufuksen kanssa syttyy jälleen.

Nate Archibald

Nate Archibald on Blairin poikaystävä, mutta salaa ihastunut Serenaan. Hänen isänsä Howie "kapteeni" Archibald on hyvin tiukka bisnesmies, joka tekisi mitä tahansa hyvän diilin saamiseen. Naten mielestä hänen tulevaisuutensa on jo valmiiksi suunniteltu. Hän haluaisi hakea yliopistoon länsirannikolle.

Rufus Humphrey

Rufus Humphrey on Jennyn ja Danin isä. Hän on tällä hetkellä asumuserossa lasten äidistä ja vaimostaan Allisonista. Rufus oli 90-luvulla rokkitähti ja keikkailee edelleen bändinsä kanssa. Hänellä on yhteinen historia Lillianin ("Lillyn") kanssa. Perheellä ei mene taloudellisesti hyvin, mutta Rufus haluaa lapsilleen hyvän koulutuksen. Rufus omistaa taidegallerian.

Serena van der Woodsen

Serena van der Woodsen oli ennen yksi suosituimmista tytöistä koulussa ja Blairin paras ystävä. Hän kuitenkin lähti Conneticutiin vuodeksi sisäoppilaitokseen sanomatta sanaakaan ystävilleen. Nyt hän on palannut ja haluaisi asioiden palaavan ennalleen. Hänen äitinsä on Lillianja hänellä on pikkuveli Eric.

Vanessa Abrams

Vanessa Abrams on Danin lapsuudenystävä. Hän pitää elokuvien tekemisestä ja omaa erikoisen vaatemaun. Vanessa asuu siskonsa Rubyn kanssa Brooklynissa. Vanessa seurustelee Naten kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit

CDON.com9.95 €

Gossip Girl

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Gossip Girl

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Gossip Girl

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Gossip Girl

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Gossip Girl

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Gossip Girl

Kausi 6

CDON.com44.95 €

Gossip Girl

Kausi 1-6