Näyttelijät

Alan Cumming "Eli Gold"
Archie Panjabi "Kalinda Sharma"
Chris Noth "Peter Florrick"
Christine Baranski "Diane Lockhart"
Cush Jumbo "Lucca Quinn"
Graham Phillips "Zach Florrick"
Jeffrey Dean Morgan "Jason Crouse"
Josh Charles "Will Gardner"
Julianna Margulies "Alicia Florrick"
Makenzie Vega "Grace Florrick"
Mary Beth Peil "Jackie Florrick"
Matt Czuchry "Cary Agos"
Matthew Goode "Finn Polmar"
Michael J. Fox "Louis Canning"
Zach Grenier "David Lee"

Alan Cumming "Eli Gold" IMDb

Alan Cumming syntyi 27. tammikuuta 1965 Aberfeldyssa, Skotlannissa. Hän on rekisteröidyssä parisuhteessa Grant Shafferin kanssa. Alan on ollut naimisissa Hilary Lyonin kanssa. Hän näytteli aluksi teatterissa, mutta siirtyi elokuviin 1990-luvulla. Alan on näytellyt mm. elokuvissa X-Men 2, Any Day Now, In the Woods, Burleski, Gray Matters, Nicholas Nicklebyn elämä ja seikkailut, Emma, 007 ja kultainen silmä, Spy Kids -trilogia ja Tappakaa Carter. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa L-koodi, Sinkkuelämää, Kolmas kivi auringosta ja The Runaway.

Archie Panjabi "Kalinda Sharma" IMDb

Archana Panjabi syntyi 1972 Edgwaressa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Mainio vuosi (A Good Year), Äidin poikaystävä (I Could Never Be Your Woman), Uskollinen puutarhuri, The Infidel ja Parempi kuin Beckham sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Personal Affairs, Hiljainen todistaja, Henkien meri (Sea of Souls) ja Holby Cityn sairaala.

Chris Noth "Peter Florrick" IMDb

Christopher David Noth syntyi 13. marraskuuta 1954 Madisonissa, Wisconsinissa. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan Sinkkuelämää ja Kova laki tv-sarjoissa. Chris on näytellyt mm. elokuvissa Cast Away - Tuuliajolla, Täydellinen mies (The Perfect Man), Mr. 3000, Glass house - painajainen sijaisperheessä ja Tunnustus (The Confession) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Rikollinen mieli, Yli synkän virran ja Enkelin kosketus.

Christine Baranski "Diane Lockhart" IMDb

Christine Jane Baranski syntyi 2. toukokuuta 1952 Buffalossa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Matthew Cowlesin kanssa ja heillä on lapset Isabel (s. 1984) ja Lily (s. 1987). Christine on näytellyt mm. elokuvissa Exän jäljillä (The Bounty Hunter), Mamma Mia!, Chicago ja Guru sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rillit huurussa, Vihjeet hukassa (Psych), Ruma Betty, Aavekuiskaaja ja Onnellinen perhe (Happy Family).

Cush Jumbo "Lucca Quinn" IMDb

Cush Jumbo syntyi 23. syyskuuta 1985 Lontoossa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Remainder ja The Inbetweeners Movie sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Vera Stanhope tutkii, Naistenosasto B4, Sairaalaelämää, Torchwood ja Harley Street.

Graham Phillips "Zach Florrick" IMDb

Graham David Phillips syntyi 14. huhtikuuta 1993. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Goats, Stolen Lives, Ben 10: Race Against Time, Evan taivaanlahja ja Aika rakkauden sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Amyn lailla, Kellarin kunkku ja Yli synkän virran.

Jeffrey Dean Morgan "Jason Crouse" IMDb

Jeffrey Dean Morgan syntyi 22. huhtikuuta 1966 Seattlessa, Washingtonissa. Hän on eronnut ja tällä hetkellä sinkku. Jeffrey on seurustellut mm. Mary-Louise Parkerin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa P.S. Rakastan sinua, Kabluey, Aaveen jäljillä (Chasing Ghosts), Six (Six: The Mark Unleashed) ja Dead & Breakfast sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Supernatural, Weeds, Greyn anatomia (Grey's Anatomy), O.C., Monk, Pelastaja (Tru Calling), CSI ja Angel.

Josh Charles "Will Gardner" IMDb

Joshua Aaron Charles syntyi 15. syyskuuta 1971 Baltimoressa, Marylandissa. Nuorena hän halusi baseball-pelaajaksi, mutta tyytyy nykyään vain olemaan fani. Joshua on näytellyt mm. elokuvissa Kuolleiden runoilijoiden seura (Dead Poets Society), After.Life, The Darwin Awards, S.W.A.T. - valiojoukko ja Cooperstown - kunniakierros sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Terapiassa (In Treatment), Kova laki: Erikoisyksikkö ja Kuuden ketju (6 Degrees).

Julianna Margulies "Alicia Florrick" IMDb

Julianna Luisa Margulies syntyi 8. kesäkuuta 1966 Spring Valleyssa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Keith Lieberthalin kanssa ja heillä on poika Kieran (s. 2008). Julianna tunnetaan parhaiten Carolin roolista Teho-osastossa (ER). Hän on näytellyt mm. elokuvissa City Island, Snakes on a Plane, The Darwin Awards, Aavelaiva (Ghost Ship) ja Avalonin usvat (The Mists of Avalon). Julianna on vieraillut mm. tv-sarjoissa Sopranos, Lost Room ja Tuho-osasto (Scrubs).

Makenzie Vega "Grace Florrick" IMDb

Makenzie Jade Vega syntyi 10. helmikuuta 1994 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Makenzien juuret ovat Kolumbiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Saw, In the Land of Women, X-Men - Viimeinen kohtaaminen, Just My Luck, Sin City ja Koiruuksia keskuspuistossa sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto ja Aavekuiskaaja.

Mary Beth Peil "Jackie Florrick" IMDb

Mary Beth Peil syntyi 25. kesäkuuta 1940 Davenport, Iowassa ja asuu nykyisiin New Yorkissa. Hän on klassinen oopperalaulaja ja ollut ehdolla Tonyn saajaksi. Mary tunnetaan parhaiten roolistaan Dawson's Creekissä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Homewrecker, Mirrors, The List, Isiemme liput, Stepfordin naiset ja Toivoton taistelupari sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Fringe, Jeparit ja Submissions Only.

Matt Czuchry "Cary Agos" IMDb

Matthew Charles Czuchry syntyi 20. toukokuuta 1977 Manchesterissa, New Hampshiressa. Hän on valmistunut Charlestonista huippuarvosanoin. Matt on näytellyt mm. elokuvissa I Hope They Serve Beer in Hell, Kahdeksanjalkaiset kummajaiset, Ranskalainen korvapuusti (Slap Her... She's French) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gilmoren tytöt, Young Americans, Unelmien kentät (Friday Night Lights), Veronica Mars ja Seitsemäs taivas.

Matthew Goode "Finn Polmar" IMDb

Matthew William Goode syntyi 3. huhtikuuta 1978 Exeterissä, Englannissa. Hän seurustelee Sophie Dymoken kanssa ja heillä on tyttäret Matilda (s. 2009) ja Teddie (s. 2013). Matthew on näytellyt mm. elokuvissa Karkausvuosi (Leap Year), Match Point, Chasing Liberty - vapautta etsimässä, Amor yllättää, Watchmen, Brideshead Revisited - mennyt maailma, The Imitation Game ja A Single Man.

Michael J. Fox "Louis Canning" IMDb

Michael Andrew Fox syntyi 9. kesäkuuta 1961 Edmontonissa, Kanadassa. Hän on naimisissa Tracy Pollanin kanssa ja heillä on neljä lasta. Michael tunnetaan parhaiten Paluu tulevaisuuteen -trilogiasta sekä Perhe on paras ja Spin City tv-sarjosta. Hänellä oli myös oma sarja The Michael J. Fox Show. Michael sairastaa Parkinsonin tautia. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Annie, Valtatie 60, Mars hyökkää!, Amerikan presidentti ja Concierge - rakkaudesta vai rahasta. Michael on vieraillut mm. tv-sarjoissa Boston Legal, Tuho-osasto, Asema 62 ja Lemmenlaiva.

Zach Grenier "David Lee" IMDb

Zach Grenier syntyi 12. helmikuuta 1954 Englewoodissa, New Jerseyssä. Hän on naimisissa Lynnin kanssa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Touching Evil, Tattingers ja C-16: FBI. Zach on näytellyt mm. elokuvissa J. Edgar, Fight Club, Salasana: Swordfish, Donnie Brasco, Fantastic Four: Hopeasurffari ja Operaatio Rescue Dawn. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Deadwood, Blacklist, Kova laki, C.S.I., Todistettavasti syyllinen, Näkijä ja Num3rot.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Good Wife

Kausi 7