7. kauden jaksot

7.1 Takuut (Bond)

Ensiesitys Suomessa: 27.06.2016
Ensiesitys USA:ssa: 04.10.2015

Canning houkuttelee yhä Aliciaa firmaansa. Alicia saa ensimmäisen asiakkaansa, jolla on ongelmia 8 miljoonan perinnön jakamisessa veljensä kanssa. Vastapuolella ovat David ja Diane. Alicia on vaikeuksissa uudessa työssään. Onneksi apuun tulee Lucca Quinn. Peter palkkaa uudeksi kampanjapäällikökseen Ruth Eastmanin. Eli on raivoissaan ja vannoo tuhoavansa Peterin uran. Cary on huolissaan firmansa maineesta vanhanaikaisena ja yrittää tutustua nuoriin asianajajiin.

7.2 Viattomat (Innocents)

Ensiesitys Suomessa: 04.07.2016
Ensiesitys USA:ssa: 11.10.2015

Alicia ottaa asiakkaaksi miehen, joka haluaa estää hänestä lapsena otettujen alastonvalokuvien esittämisen näyttelyssä. Quinn on myös mukana oikeudessa, sillä asiakas oli alunperin hänelle määrätty. Alicia haastattelee yksityisetsiviä ja päätyy palkkaamaan naisen, joka ei tuo rahalle vastinetta. Ruth yrittää päästä eroon Elista, mutta Alicia on toista mieltä. Cary ja Howard Lyman ajautuvat riitaan ja tekemään toisilleen kepposia.

7.3 Soppa kasassa (Cooked)

Ensiesitys Suomessa: 11.07.2016
Ensiesitys USA:ssa: 18.10.2015

Alicia ja Lucca saavat asiakkaikseen huumeiden valmistuksesta ja myymisestä epäillyt miehet. Grace tutkii Alician asiakkaan taustoja ja saa selville, ettei henkilöä tunnu olevan olemassa. FBI liittyy jotenkin asiaan ja Alicia kertoo tästä Elille. Ruth pakottaa Alician tv:n kokkiohjelmaan äitinsä kanssa yllättävin seurauksin. Diane antaa juttuja Alicialle, mutta pettyy kuultuaan hänen neuvoneen Howardia ikärasismijutussa. Howard pyytää Jackie Florrickia treffeille.

7.4 Uskon asioita (Taxed)

Ensiesitys Suomessa: 18.07.2016
Ensiesitys USA:ssa: 25.10.2015

Alicia saa asiakkaakseen nuoren naisen, jota syytetään myymälävarkaudesta. Nainen kertoo olevansa syytön ja vain palauttaneensa lahjaksi saamansa paidan. Naisen äiti väittää, että kyseinen vaateliike ottaa kohteekseen tummaihoisia ja etsivä Jason on samaa mieltä. Tuomari Schakowsky ei tee Alician työtä helpoksi, mutta sivustaseuraajat ovat vakuuttuneita Alician kyvyistä. Diane joutuu ottamaan eutanasiaan liittyvän jutun, vaikka on toista mieltä kuin asiakkaansa. Eli lähettää Gracen ja Jackien puhumaan aiheesta Peterille.

7.5 Takaisinmaksu (Payback)

Ensiesitys Suomessa: 25.07.2016
Ensiesitys USA:ssa: 01.11.2015

Alicia ja Lucca saavat asiakkaakseen Maggie Rossumin, jota perintätoimisto ahdistelee jo maksetusta opintolainasta. Jason saa selville, että Maggieta on huijattu. Grace muistuttaa Aliciaa kerääntyvistä laskuista ja kehottaa keskittymään isompiin juttuihin. Alicia saa tästä idean syyttää Maggien koulua valehtelusta, sillä opinnot eivät tuoneet luvattua ammattitaitoa. Diane yrittää sovitella Caryn ja Howardin välejä. Marissa on huolissaan isästään ja hankkii hänelle työtarjouksen. Peter onnistuu taktiikassaan ja kirii kakkoseksi presidenttikisassa, vaikka ei ole vielä virallisesti kertonut osallistuvansa.

7.6 Valheenpaljastuksia (Lies)

Ensiesitys Suomessa: 01.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 08.11.2015

Alicia kyselee Jasonin taustoista ja saa kuulla järkyttävän tilityksen tuomarilta. Alician ja Luccan asiakkaana on valheenpaljastustestin takia potkut saanut Kristen Balko. Nainen oli suunnitellut sovelluksen tv-sarjojen analysointiin, mutta Jeff Dellingerin avustuksella totuus alkaa valjeta. Peter aikoo julistaa ehdokkuutensa presidentiksi ja Eli kehittelee juonen, mutta kompastuu omaan nokkeluuteensa. NSA alkaa jälleen salakuunnella Aliciaa.

7.7 Vauhti päällä (Driven)

Ensiesitys Suomessa: 08.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 15.11.2015

Canning hankkii Alicialle ja Luccalle jälleen asiakkaan autokolarijutussa. Canning edustaa pyörätuoliin joutunutta naista, Alicia ja Lucca automaattiautoa ajanutta miestä ja Diane ja Cary autofirmaa. Insinöörin mukaan autoa ei voinut käyttäytyä ajajan kuvailemalla tavalla, kunnes hän tajuaa hakkerin olleen asialla. Peterin ja Alician avioliitosta liikkuu huhuja, joten Peter tulee hetkeksi asumaan Alician kotiin. Eli liehittelee mahdollista tukijaa Courtney Boaltia. Jackiella ja Howardilla on uutisia.

7.8 Sensuuri (Restraint)

Ensiesitys Suomessa: 15.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 22.11.2015

Ethan Carver pyytää Dianen apua, kun aborttiklinikan toiminnasta kertovan videon julkaisu halutaan estää. Grace haluaa auttaa äitiään hankkimaan asiakkaita ja sattuu soittamaan juuri oikealla hetkellä naisten oikeuksia ajavalle Bea Wilsonille. Alicia saa tietää Jasonin tekevän töitä myös entiselle firmalleen. Eli pyytää Aliciaa estämään Courtney Paigen aikeet antaa palkankorotus kaikille työntekijöilleen.

7.9 Paljastuksia (Discovery)

Ensiesitys Suomessa: 22.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 29.11.2015

Diane ja Cary saavat yllättäen toimeksiannon Monicalta, joka teki heistä ilkeän videon nettiin. Asiakkaana on ravintolan omistaja, joka väittää yrityksensä kaatuneen Chumhumin karttasovelluksen vuoksi. Canning pyytää Luccaa ja Aliciaa puolustamaan Chumhumia, mikä osoittautuu hankalaksi. Eli saa vihiä Alician ja Jasonin lähentyneistä väleistä, ja lähettää Noran vakoilemaan heitä.

7.10 Pahoja aikeita (KSR)

Ensiesitys Suomessa: 29.08.2016
Ensiesitys USA:ssa: 13.12.2015

Lockhart, Agos & Lee joutuu pulaan, kun Dipplen juttuun määrätyt nuoret asianajajat päättävät yllättäen irtisanoutua. Alician ja Luccan asiakkaana on kirurgi Portnow, jota syytetään sieppauksen ja raiskauksen suunnittelusta. Tuomarina on Alician vanha tuttu, joka aiheuttaa ongelmia. Ruth pyytää apua yllättävältä taholta Jasonin ja Alician suhteen selvittämisessä.

7.11 Täysi kierros (Iowa)

Ensiesitys Suomessa: 05.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 10.01.2016

Alicia on raivoissaan kuultuaan Elin tunnustuksen. Peterin kampanjabussi kaartaa Iowaan mukanaan on koko Florrickin perhe. Lucca jää kaupunkiin selvittelemään Jackien ja Howardin avioehtoa. David Lee on pulassa, kun hänen piilottamansa rahat paljastuvat. Cary ja Diane joutuvat pulaan, kun firmaa syytetään syrjinnästä rekrytoinnissa.

7.12 Kitkaa kotioloissa (Tracks)

Ensiesitys Suomessa: 12.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 17.01.2016

Alician naapurit hermostuvat hänen liiketoimintaansa ja antavat häätömääräyksen. Alicia ja Lucca tekevät yhteistyötä Caryn kanssa. Asiakkaana on lasten juhlissa soittava muusikko, jonka viraaliksi levinnyt video saa entisen levy-yhtiön vaatimaan korvauksia. Eli palaa vanhaan huoneeseensa Peterin toimistossa, kun Ruth lähtee toisiin tehtäviin.

7.13 Tuomiolla (Judged)

Ensiesitys Suomessa: 19.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 31.01.2016

Alicia näkee oikeussalissa tutun miehen, joka pyytää apua. Clayton Riggs on ollut vankilassa jo 8 kuukautta pikkurikoksesta, koska takuusumma on korkea ja oikeudenkäyntiä on siirretty kolme kertaa. Alicia ja Lucca yrittävät haastaa oikeuteen tuomari Schakowskyn, jonka immuniteetti kuitenkin pitää. Pian Alicia haastetaan oikeuteen väärästä menettelystä. Diane taas auttaa rikkaan asiakkaan tytärtä Imogen Stowea, jonka kirjoituksen takia yliopiston lehti aiotaan lakkauttaa. Jason palaa kaupunkiin ja saa heti töitä. Eli joutuu toistamaan Willin vastaajaviestin Alicialle.

7.14 Pulmallinen paluu (Monday)

Ensiesitys Suomessa: 26.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 14.02.2016

Alicia ja Lucca aloittavat työt Lockhart, Agos & Lee -firmassa. He saavat heti potentiaalisen asiakkaan firman IT-pomo Howellista, joka kertoo löytäneensä vielä julkaisemattoman Chumhum-tabletin. Cary ja Diane eivät halua ottaa juttua peläten Chumhumin vastaiskua. Kun Howell pidätetään, Alicia saa luvan edustaa häntä. Marissa päättää nauhoittaa keskustelun, kun hänen treffikumppaninsa alkaa kysellä outoja. Eli tunnistaa miehen olevan FBI-agentti ja pelkää, että Alicia on pulassa.

7.15 Kohteet (Targets)

Ensiesitys Suomessa: 03.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 21.02.2016

Alicia kutsutaan siviiliasiantuntijaksi oikeusministeriön komiteaan, jonka tehtävänä on päättää terroristirekrytoijan laittamisesta tappolistalle. Mukana on myös jaksoista 2.2 ja 3.9 tuttu kapteeni Terrence Hicks. Aluksi lähes kaikki ovat samaa mieltä uhasta, mutta lisätodisteiden valossa epäröinti lisääntyy. David ja Cary alkavat epäillä, että Diane yrittää saada firman johtoon pelkkiä naisia. David pyytää Jasonia tutkimaan asiaa, minkä Diane myös huomaa. Alicia pohtii juomistaan. Eli pyytää jälleen apuun Elsbeth Tascionin, joka yrittää selvittää FBI:n kiinnostuksen Peteriä kohtaan.

7.16 Vapaapäivä (Hearing)

Ensiesitys Suomessa: 10.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 06.03.2016

Alician ja Jasonin rakastavaisten viikonloppu keskeytyy, kun Alician äiti Veronica ilmestyy ovelle. Hän surkuttelee menettäneensä rahansa sijoitusneuvojan vuoksi. Pian paikalle saapuvat myös Owen, Eli ja Mike Tascioni, jotka haluavat puhua Peterin syytteistä. Eli tapaa Connor Foxin, jutun syyttäjän ja salakuuntelee Ruthin todistusta. David Lee alkaa selvittää Veronican sotkua ja pyytää apuun tietysti Jasonin.

7.17 Osuma (Shoot)

Ensiesitys Suomessa: 17.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 20.03.2016

Diane ja Cary puolustavat surevaa isää, joka teki protestiksi mainostaulun asekauppaa vastaan tyttärensä kuoleman jälkeen. Eli salakuuntelee yhä Foxin kuulusteluja, missä erään valamiehen usko horjuu. Tämän vuoksi Mike kehottaa Aliciaa vastaamaan kysymyksiin tietyllä tavalla. Yliopistoon hakevaa Gracea syytetään hakuesseensä plagioimisesta. Alicia pettyy nähdessään Jasonin suutelemassa toista naista. Lucca saa lisää vastuuta.

7.18 Lopun alku (Unmanned)

Ensiesitys Suomessa: 24.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 27.03.2016

Diane ja Alicia puolustavat Dipplen ohjaamaa asiakasta, jonka mielestä naapuruston valvontaa tekevä lennokki rikkoo yksityisyyttä. Vastapuolella on vanha tuttu Caitlin D'arcy, joka on palannut kotiäitiydestä työelämään. Peter yllättää Jasonin Alician asunnolta. Fox uhkailee Marissaa ja Eli saa tietää tyttärensä puhelimen olleen NSA:n kuuntelussa. Howard harmistuu, kun hänet häädetään toimistostaan 27. kerrokseen. David Lee on huolissaan Dianen touhuista. Alicia haluaa avioeron.

7.19 Maan kamaralla (Landing)

Ensiesitys Suomessa: 31.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 17.04.2016

Entinen NSA:n työntekijä Jeff Delinger on palaamassa kotimaahan äitinsä hautajaisiin, mutta huomaa lentokenttähenkilöstön katsovan häntä epäluuloisesti Torontossa. Alicia ja Lucca tulevat apuun ja yrittävät vakuuttaa rauhantuomarin, että Jeff saisi jäädä Kanadaan. Neuvotteluissa tulee ilmi, että NSA salakuuntelee Aliciaa ja Jeff vuoti Wikileaksiin tietoja komiteasta jaksossa 7.15. Connor Fox aikoo pidättää Peterin ja Eli toivoo Alician seisovan jälleen miehensä rinnalla. Jason joutuu pahaan välikäteen. Kurt haluaa myydä yrityksensä ja muuttaa yhteen Dianen kanssa, mutta ostaja Holly Westfall tarjoaa liian alhaista hintaa Dianen ja Davidin mielestä.

7.20 Syitä juhlaan (Party)

Ensiesitys Suomessa: 07.11.2016
Ensiesitys USA:ssa: 24.04.2016

Alicia on lupautunut emännöimään Jackien ja Howardin hääjuhlaa. Pian on asunto täynnä seniorikansalaisia ja vanhoja tuttuja. Alicialla ja Jasonilla on kiusallinen kohtaaminen, joka jää vaivaamaan molempia. Zach esittelee tyttöystävänsä ja kertoo isosta elämänmuutoksesta, mikä huolestuttaa Aliciaa ja Peteriä. Alician äiti möläyttää avioerosta. Jason tutkii Elin pyynnöstä, onko Peterin syyllisyydestä tarpeeksi todisteita. Marissa harkitsee asianajajan uraa. Cary pyytää asianajajakseen Louis Canningia. Dianen ja Alician naisjohtoinen firma etenee. Jaksossa Alicia sanoo hyvästit monille sarjassa vierailleille henkilöille.

7.21 Tuomio (Verdict)

Ensiesitys Suomessa: 14.11.2016
Ensiesitys USA:ssa: 01.05.2016

Peterin oikeudenkäynti alkaa. Canning lupaa olla avuksi, jos Carya ei vedetä mukaan juttuun. Myös Jason tekee jälleen töitä puolustuksen eteen, mikä osoittautuu kiusalliseksi. Diane joutuu pyytämään Kurtia todistamaan heidän hyväkseen. Lopulta Peter päättää itse pitää puheen todistajanaitiosta vakuuttaakseen valamiehet. Alician ja Dianen firmassa tehdään vahingossa remonttia, mikä muuttuu ideaksi laajentua ylempään kerrokseen. David Lee on kuitenkin toista mieltä, kun Diane tuntuu etsivän vain uusia naistyöntekijöitä. Fox tarjoaa Peterille 2 vuoden vankeutta.

7.22 Päätös (End)

Ensiesitys Suomessa: 21.11.2016
Ensiesitys USA:ssa: 08.05.2016

Peterin oikeudenkäynti saa yllättävän käänteen, kun valamiehistö haluaa kuulla hätäkeskusnauhan. Siitä paljastuukin jotain, mikä saattaa tuoda uutta valoa murhajuttuun. Diane ja Alicia ovat tyytyväisiä, että valamiehistö keskittyy murhaan eikä Peteriin. Vierailevaksi luennoitsijaksi siirtynyt Cary kiskotaan mukaan juttuun. Grace ei malta lähteä collegeen isänsä vuoksi. Alicia pohtii suhteitaan elämänsä miehiin, erityisesti Will Gardneriin. Sarja päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Liv ti 02.05.2017 klo 02.35
6. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Good Wife

Kausi 7