6. kauden jaksot

6.1 Lain väärällä puolella (The Line)

Ensiesitys Suomessa: 16.02.2015
Ensiesitys USA:ssa: 21.09.2014

Cary joutuu yllättäen pidätetyksi ja vankilaan. Kalinda ihmettelee miehen katoamista ja selvittää asiaa vanhan ystävänsä avulla. Alicia ryhtyy Caryn asianajajaksi ja juttuun tulee syyttäjäksi Finn. Kaikki järkyttyvät kuullessaan syytteen suuresta huumelastista. Alicia pyytää apua Dianelta, joka taas väittää nykyisille työtovereilleen jäävänsä eläkkeelle. Eli juonittelee Peterin hyväksymään ehdotuksensa uudeksi osavaltion syyttäjäksi.

6.2 Luottamuspula (Trust Issues)

Ensiesitys Suomessa: 23.02.2015
Ensiesitys USA:ssa: 28.09.2014

Kalinda ja Alicia yrittävät löytää todistajia Caryn puolelle. Alicia saa yllättäviä yhteydenottoja ehdokkuuteensa liittyen, vaikka hokee kaikille ettei ole mukana kisassa. Bishop tekee omaa tutkintaansa ja vaikeuttaa Caryn tilannetta vetämällä rahansa pois. Alicia ei saa rahaa asuntolainan kautta, koska Peter ei suostu allekirjoittamaan sopimusta. Diane valmistautuu lähtemään Lockhart & Gardner & Canning -firmasta ja saa mukaansa monta hyvää asianajajaa. Caryn poissa ollessa Carey ottaa ohjat käsiinsä Alician kanssa, kun ChumHumia syytetään laittomista palkkasopimuksista.

6.3 Rakas Jumala (Dear God)

Ensiesitys Suomessa: 02.03.2015
Ensiesitys USA:ssa: 05.10.2014

Syyttäjän päätodistaja on kadonnut ja Kalindan epäillään sekaantuneen juttuun. Cary on vaarassa joutua takaisin vankilaan ja kaikki kulminoituu erikoisen ehdonalaisvalvojan esitykseen. Alicia ja Dean edustavat supersiemenen kehittäjää, joka syyttää naapuritilallista patenttivarkaudesta. Vastapuolet haluavat viedä jutun pois oikeussalista - kirkkoon. Alicia saa edelleen jatkuvasti tiedusteluja ehdokkuudestaan. Eli kertoo, ettei Peterille jää muuta vaihtoehtoa kuin tukea Castroa.

6.4 Taustaselvitys (Oppo Research)

Ensiesitys Suomessa: 09.03.2015
Ensiesitys USA:ssa: 12.10.2014

Alicia pohtii nyt tarkkaan ehdokkuuttaan, joten Eli esittelee hänelle kampanjamanageri Johnny Elfmanin. Alicia saa kuulla, mitä luurankoja hänellä ja hänen läheisillään on kaapissaan. Osa tiedoista järkyttää häntä ja puhuttelu on pidettävä niin pojalle, veljelle kuin äidillekin. Alician täytyy myös päästä eroon Bishopista asiakkaana.

6.5 Kiiltäviä esineitä (Shiny Objects)

Ensiesitys Suomessa: 16.03.2015
Ensiesitys USA:ssa: 19.10.2014

Alicia ja Dean yrittävät saada korvauksia potkut saaneelle naispomolle. Vastaan asettuvat Elsbeth Tascioni ja Rayna Hecht. Florrick, Agos & Lockhart joutuu pulaan, kun hakkerit ottavat haltuunsa heidän tietokoneensa. Lunnaiden maksaminen ei auta, joten Kalinda pyytää Lanan apua hakkereiden löytämiseksi. Alicia ja Peter eivät ole samaa mieltä Alician ehdokkuuden esittelemisestä.

6.6 Tuoksu (Old Spice)

Ensiesitys Suomessa: 23.03.2015
Ensiesitys USA:ssa: 26.10.2014

Alician ja Elsbethin firmat tekevät yhteistyötä puolustaakseen asiakasta vakoilusyytteltä. Vastapuolella on FBI ja Perotti. Diane haluaa siirtää uuden firmansa Lockhart & Gardnerin tiloihin. David Lee ja Louis Canning eivät kuitenkaan aio luovuttaa helpolla. Alicia joutuu vakuuttamaan äänestäjille, ettei ole ateisti kuten on aiemmin ilmoittanut. Cary käväisee Indianan osavaltion puolella ja rikkoo ehdonalaisuuttaan.

6.7 Kolmas ehdokas (Message Discipline)

Ensiesitys Suomessa: 30.03.2015
Ensiesitys USA:ssa: 02.11.2014

Florrick, Agos & Lockhart siirtyy vanhaan tuttuun toimistoon. Eli epäilee tunnetun tv-juontajan osallistuvan osavaltion syyttäjän vaaliin. Alicia päätyy miehen haastatteluun, joka menee täysin pieleen. Peter palkkaa uuden asianajajan, joka osoittaa heti pätevyytensä. Finn saa vihiä vuonna 2011 kadonneesta kokaiinilastista, jonka takana saattoi myös olla Cary. Kalinda selvittää asiaa ja löytää oikean syyllisen, Trey Wagnerin. Finn kertoo Castrolle löytäneensä vihdoin todistajan Bishopia vastaan, mutta Castrolle tärkeämpää on voittaa vaalit syyttämällä Carya. Finn saa tarpeekseen ja irtisanoutuu.

6.8 Vaaran merkit (Red Zone)

Ensiesitys Suomessa: 06.04.2015
Ensiesitys USA:ssa: 09.11.2014

Eli ja Jonathan selvittävät Alicia suosiota haastattelemalla kohderyhmää, jonka kommentit saavat Alician harmistumaan. Hän yrittää tehdä epäitsekkäitä tekoja, mutta mediaan päätyy vääränlainen kuva. Owen pyytää Aliciaa auttamaan raiskauksen uhriksi joutunutta tyttöä, joka vaatii syyllisen erottamista koulusta. Diane järjestää Carylle koeoikeudenkäynnin selvittääkseen, voiko häntä käyttää todistajana. Kalindan suhde Lanaan aiheuttaa ongelmia Bishopin kanssa.

6.9 Mainontaa (Sticky Content)

Ensiesitys Suomessa: 13.04.2015
Ensiesitys USA:ssa: 16.11.2014

Frank Prady pyytää Alicialta puhdasta kampanjaa. Alicia saa häneltä Castron keräämää törkyä, joista paljastuu Peterin salasuhde. FBI soittaa Carylle salakuuntelunauhan, jossa Bishop uhkaa tappaa hänet. Kalinda hankkii Carylle henkivartijan ja yrittää selvittää nauhan aitouden. Alicia yrittää lähestyä Finniä, mutta ei saa asiaansa sanottua.

6.10 Oikeudenkäynti (The Trial)

Ensiesitys Suomessa: 20.04.2015
Ensiesitys USA:ssa: 23.11.2014

Caryn oikeudenkäynti on alkamaisillaan ja valamiehet valitaan. Kalinda kiristää Bishopia huonoin seurauksin. Samoin yksi valamiehistä alkaa käyttäytyä oudosti. Caryn on pakko harkita sopimusta syyttäjän kanssa. Alician kirjoittama vitsi Gracen opettajasta saa aikaan kohun. Alicia ja Finn sopivat säännöistä.

6.11 Viimeinen oljenkorsi (Hail Mary)

Ensiesitys Suomessa: 27.04.2015
Ensiesitys USA:ssa: 04.01.2015

Cary valmistautuu menemään vankilaan ja saa neuvoja vankilakonsultilta. Kalinda saa tietää, että huumelasti oli jo maassa ennen kuin Cary antoi neuvojaan. Kalindalla ja Dianella on vain 6 tuntia aikaa osoittaa, että syyttäjä tiesi tästä. Alicia valmistautuu tärkeään väittelyyn, mutta ei voi olla huolehtimatta Caryn tilanteesta. Cary pohtii pakenemista maasta.

6.12 Väittely (The Debate)

Ensiesitys Suomessa: 04.05.2015
Ensiesitys USA:ssa: 11.01.2015

Alician ja Frank Pradyn välinen televisioitu väittely keskeytyy, kun kaksi poliisia todetaan syyttömiksi tummaihoisen miehen tappoon. Eli pelkää sekasortoa kaduilla, mutta Peter on luottavainen ja haluaa lähteä paikan päälle. Alicia ja Frank päätyvät väittelemään hotellin keittiöön pienen yleisön eteen. Peterin suhde Ramonaan nousee jälleen esille. Cary palaa töihin ja joutuu heti Dianen kanssa rauhoittelemaan Chumhumin Neil Grossmania, jonka avioerosovittelu on muodostumassa liian kalliiksi.

6.13 Omatunto kaupan (Dark Money)

Ensiesitys Suomessa: 11.05.2015
Ensiesitys USA:ssa: 01.03.2015

Colin Sweeney haastaa oikeuteen televisioyhtiön, jonka tekemässä sarjassa hänen näköisensä mies murhaa vaimonsa tuttuja yksityiskohtia myöten. Diane ja Cary ajavat asiaa, sillä Alicialla on kiireitä kampanjan kanssa. Prady kertoo Alicialle uudesta likaisesta tempusta. Kampanjaväki on huolissaan Pradyn rikkaista tukijoista. Kalinda saa jälleen työtehtävän Bishopilta.

6.14 Kuvitelmia (Mind's Eye)

Ensiesitys Suomessa: 18.05.2015
Ensiesitys USA:ssa: 08.03.2015

Vaaleihin on enää viikko aikaa. Alicia on menettänyt äänensä, mutta joutuu silti valmistautumaan tärkeään haastatteluun. Hän käy läpi tulevia kysymyksiä kuvittelemalla mahdollisia skenaarioita. Samalla hänen mieltään vaivaa myös Canningin haaste laittomasta häädöstä. Blogikirjoitus Alician ja Bishopin yhteistyöstä aiheuttaa päänvaivaa. Alicia pelkää, että David Lee on yhä Canningin puolella.

6.15 Avoin lähdekoodi (Open Source)

Ensiesitys Suomessa: 25.05.2015
Ensiesitys USA:ssa: 15.03.2015

Frank Prady päättää hyökätä Peteriä vastaan kampanjassaan ja Alician täytyy päättää, käyttääkö hän samaa taktiikkaa. Dianen ja Finnin asiakas on loukkaantunut viallisen 3D-tulostetun aseen vuoksi ja he haastavat sen suunnittelijan oikeuteen. Todistajana on Kurt McVeigh, jonka mielipiteet voivat voittaa tai kaataa jutun.

6.16 Punaista lihaa (Red Meat)

Ensiesitys Suomessa: 01.06.2015
Ensiesitys USA:ssa: 22.03.2015

Osavaltion syyttäjästä äänestetään viimein. Alicia on hienoisessa johdossa, mutta Peterin antama haastattelu heikentää hänen asemiaan. Kampanjatoimisto yrittää vimmalla keksiä vielä viimeistä keinoa voittaa vaalit, mutta Alicia purkaa paineita Finnin antamalla videopelillä. Diane viettää aikaa Kurtin metsästyskavereiden kanssa ja kohtaa potentiaalisen asiakkaan. Bishop haluaa lopettaa rikolliset touhut ja toivoo Kalindan välittävän Alicialle viestin.

6.17 Kiusallisia viestejä (Undisclosed Recipients)

Ensiesitys Suomessa: 08.06.2015
Ensiesitys USA:ssa: 29.03.2015

Alicia ottaa vastaan onnitteluja vaalivoitosta. Eli tulee neuvomaan, kun isot lahjoittajat pyytävät palveluksia. Finn yrittää neuvotella Alicialle eropakettia firmasta. Firman asiakkaana on elokuvatuottaja, jonka elokuvaa jaettiin netin vertaisverkossa ennen julkaisua. Pian hakkerit julkaisevat Florrick, Agos & Lockhartin viime aikojen sähköposteja, mitkä saavat firman työntekijät raivoamaan toisilleen. Hakkerit uhkaavat julkaista kaikki viestit viimeisen 2 vuoden ajalta, mistä aiheutuisi vielä isompia ongelmia.

6.18 Vääristelyä (Loser Edit)

Ensiesitys Suomessa: 15.06.2015
Ensiesitys USA:ssa: 05.04.2015

Alician sähköpostit päätyvät toimittaja Petra Moritzin haltuun. Alicia valehtelee haastattelussa Willin viestien olleen viatonta flirttiä, joka ei johtanut suhteeseen. Kalinda pyytää neuvoja Finniltä, kun Andrew Wiley alkaa tutkia hänen väärentämäänsä sähköpostitodistetta. R.D. harkitsee homoavioliittoa vastustavan henkilön puolustuksen rahoittamista ja pyytää neuvoa Dianelta.

6.19 Väärin voitettu (Winning Ugly)

Ensiesitys Suomessa: 22.06.2015
Ensiesitys USA:ssa: 12.04.2015

Osavaltion syyttäjän vaalissa paljastuu mahdollinen vaalivilppi. Eli ja Alicia pyytävät apua tunnetulta asianajajalta Spencer Randolphilta. Diane saa tietää antaneensa vääriä todisteita Caryn jutussa.

6.20 Kätkettyjä merkityksiä (The Deconstruction)

Ensiesitys Suomessa: 29.06.2015
Ensiesitys USA:ssa: 26.04.2015

Alicia joutuu kohtaamaan epävarman tulevaisuuden, kun hän joutuu luopumaan juuri saamastaan paikasta äänestysskandaalin vuoksi. R.D. palkkaa Dianen ja Caryn taistelemaan kahta erittäin konservatiivista asianajajaa vastaan testitapauksessa vähimmäistuomioihin liittyen.

6.21 Älä epäonnistu (Don't Fail)

Ensiesitys Suomessa: 06.07.2015
Ensiesitys USA:ssa: 03.05.2015

Entinen asiakas soittaa Alicialle saatuaan murhasyytteen. Juttu liittyy tapaukseen vuodelta 2009 ja tutkiessaan sitä, Alicia muistelee alkuaikojaan asianajajana.

6.22 Haluatko kumppanin? (Wanna Partner?)

Ensiesitys Suomessa: 13.07.2015
Ensiesitys USA:ssa: 10.05.2015

Alicia saa oudon vastaajaviestin asiakkaaltaan. Pian miestä ei löydy mistään eikä virallista tietoa pidätyksestä löydy. Alicia ja Finn juonittelevat päästäkseen tapaamaan häntä. Lemond Bishopin asianajaja Charles Lester alkaa etsiä Kalindaa. David Lee, Diane ja Cary suututtavat Louis Canningin erottamalla hänen vaimonsa Simonen. Peter haluaa varapresidentiksi, mutta ei lähde kisaan ilman perheensä tukea.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Good Wife

Kausi 7