Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Good Wife > Jaksot > 5. kausi

Good Wife - 5. kauden jaksot

5.1 Kaikki on lopussa (How to Begin...)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.02.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.09.2013

Cary ja muut 4. vuoden asianajajat ovat iloisia Alician päätöksestä liittyä uuteen firmaan. Heidän täytyy kuitenkin pitää asia vielä salassa Williltä ja Dianelta. Alician ja Dianen asiakas sai kuolemantuomion kahden tytön murhasta vuonna 1999. Hän vannoo syyttömyyttään. Tuomion täytäntöönpanossa kestää epätavallisen kauan, mikä antaa puolustukselle vielä mahdollisuuden yrittää miehen vapauttamista. Lisäaikaa ostetaan kaikin keinoin. Kalinda ja Robin seuraavat johtolankoja ja alkavat epäillä ilmiantajan tarinaa. Vastavalittu Peter kohtaa eettisen neuvoston, mutta Eli haluaisi eroon sen kauniista johtajasta. Zach huomaa, että Gracesta on tullut suosittu.

5.2 Bittitunkio (The Bit Bucket)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.02.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.10.2013

Chumhum tarvitsee Alician ja Caryn apua hallituksen salassapitosopimuksen takia. NSA kuuntelee tarkkaan myös asianajajien puheluita ja Peterin mahdollista yhteyttä terroristeihin. Alician äiti sijoittaa tyttärensä uuteen yritykseen. Dianen ehdokkuus on vaarassa Willin takia.

5.3 Elämä on lahja (A Precious Commodity)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.02.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.10.2013

Alician asiakkaana on sijaissynnyttäjä, joka ei halua abortoida kehityshäiriöistä lasta. Lapsen vanhemmat haastavat tytön oikeuteen sopimusrikosta. David Lee haistaa, että sairaala yrittää vältellä syytettä hoitovirheestä. Diane kertoo huonoa mainetta firmalle tuovasta haastattelustaan, joten Will alkaa suunnitella hänen irtisanomistaan. Dianella on kuitenkin hintansa. Alicia joutuu hankalaan välikäteen ja haluaa nopeuttaa omaan firmaan siirtymistä. Kalinda saa tietää Alician aikeista Robinilta. Peter joutuu palkkaamaan Marilynin takaisin.

5.4 Kuplan ulkopuolella (Outside The Bubble)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.02.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.10.2013

Oikeusavustaja haastaa Lockhart & Gardnerin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä. Nainen ottaa kohteiksiin mm. Alician, Dianen ja Caryn. Kalindan avulla syytteistä alkaa pian pudota pohja. Diane ihmettelee Alician outoa käytöstä.

5.5 Seinät luhistuvat (Hitting the Fan)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.03.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.10.2013

Will kutsuu välittömästi hallituksen koolle erottaakseen Alician. Uuteen firmaan lähtevät työntekijät Caryn johdolla saavat vain pienen varoitusajan ennen kuin joutuvat poistumaan Lockhart & Gardnerilta. Kalinda asettuu Willin puolelle ja hankkii arvokkaita tietoja. Molemmat firmat kilpailevat isoista asiakkaista, etenkin Chumhumista. Peter päättää auttaa vaimoaan. Diane pelkää tuomarinpestinsä puolesta.

5.6 Tyhjän päällä (The Next Day)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.03.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.11.2013

Asiakkaana on Heather, jonka mies menehtyi ampumavälikohtauksessa. Tämän on tarkoitus olla Dianen viimeinen juttu asianajajana, mutta toisin käy. Alicia ja Cary kaappaavat jutun itselleen, mutta eivät saa jutun asiakirjoja entisestä firmastaan. Will saa energiaa nuorelta naiselta. Kurt päätyy tärkeäksi todistajaksi. Diane murtuu kuullessaan Peterin mielen muutoksesta. Alicia on huolissaan Gracesta ja haluaa firmansa äkkiä uusiin toimistotiloihin.

5.7 Viattomuuden loppu (The Next Week)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.03.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.11.2013

Lockhart & Gardner on vaarassa menettää rahaa pieleen mennessä adoptiojutussa. He tarvitsevat Alician todistuslausunnon, mutta Alicia vaatii osakasmaksuaan takaisin sitä vastaan. Zach huomaa, että joku vakoilee Florrickien kotia kaappaamalla tietokoneen webkameran haltuunsa. 4. kaudelta tuttu Hayden Clarke auttaa Alician ja Caryn uuden firman taloudellisen tilanteen selvittämisessä.

5.8 Näytön paikka (The Next Month)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.03.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.11.2013

Natalie Flores tarvitsee Alician apua, kun hänen ystävänsä on vaarassa joutua karkoitetuksi Meksikoon. Mies suostuu todistamaan mafiapomoa vastaan, mutta kun syytetty karkaa, myös mies lähetetään perässä. Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan. Samaan aikaan Alicia ja Cary tarkastavat uusia toimitilojaan. Eli ilahtuu tavatessaan jälleen Natalien, mutta Marilyn kantelee hänestä Peterille. Will julistaa firman uuden nimen olevan LG ja joutuu selvittelemään Howard Lymanin tekosia.

5.9 Uuvutustaistelu (Whack-a-Mole)

 • Ensiesitys Suomessa: 31.03.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.11.2013

Alicialle soittaa vanha tuttu, jota epäillään pommin räjäyttämisestä. Alician ja Caryn täytyy saada vääriä juoruja levittävä nettisivusto aisoihin ja vastapuolelle asettuu Will. LG palkkaa uudeksi asianajajakseen mysteerisen Damian Boylen, joka aiheuttaa heti hämminkiä kilpailevassa firmassa. Jackie ottaa ohjat omiin käsiinsä, kun Peterin valitsema tuomariehdokas on hänen vihamiehensä.

5.10 Menneisyyden vangit (The Decision Tree)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.04.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.12.2013

Alicia saa LG:ltä sopimuksen, jossa mainitaan hänen edesmennyt asiakkaansa Matthew Ashbaugh. Käy ilmi, että mies on tehnyt testamentin, jossa hän jättäisi Alicialle 12 miljoona. LG yrittää saada rahat aiemman testamentin edunsaajalle eli miehen vaimolle. Will ja Alicia muistelevat kahden vuoden takaisin tapahtumia, jolloin he olivat vielä yhdessä. Alician ja Caryn firma järjestää joulujuhlat, josta alkaa muodostua fiasko. Eli yrittää saada Peterin suostumaan toiseen tapaamiseen. Kalinda joutuu tekemisiin poliisin kanssa Boylen takia. Sarjan 100. jakso.

5.11 Daavid ja Goljat (Goliath and David)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.04.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.01.2014

Alician ja Caryn firma saa asiakkaakseen bändin, jonka kappaleesta tv-sarjassa tehty versio on noussut huimaan suosioon iTunesissa. He yrittävät saada asiakkaalleen nyt osuuden voitoista, mutta vastapuoli saa avukseen Willin. Alicia käyttää seksikkyyttä hyväkseen saadakseen Willin tolaltaan. Eli yrittää selvittää Marilynin lapsen isän henkilöllisyyttä Kalindan avulla.

5.12 Ansa viritetty (We, the Juries)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.04.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.01.2014

Alician ja Willin firmat ottavat jälleen yhteen, vaikka heidän pitäisi olla samalla puolella. Naista ja miestä syytetään huumeiden hallussapidosta ja salakuljetuksesta. Alicia ja Will vaativat heille erillisiä oikeudenkäyntejä, koska eivät ole enää samaa firmaa. Tuomari päättää, että syytteet luetaan erikseen, mutta oikeudenkäynti käydään kerralla ja kahden valamiehistön voimin. Kalinda yrittää saada Caryn ystävyyden takaisin, mutta joutuu huijatuksi. Marilyn näkee videon äänilaatikoista ja alkaa tutkia asiaa, mikä asettaa Peterin vaikeaan tilanteeseen.

5.13 Seinillä on korvat (Parallel Construction, Bitches)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.04.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.03.2014

Bishopia syytetään huumekaupasta, mutta todistaja ei ole voinut olla silminnäkijä. Alicia saa tietää, että hänen puhelintaan kuunnellaan. Koko firma vaihtaa puhelimensa ja kehoittaa Lockhart & Gardneria tekemään samoin. Kukaan ei aavista NSA:n olevan kaiken takana. Peter välttelee Marilynia, joka ei kestä enää ja vuotaa äänestyslaatikko-videon.

5.14 Sanan säilä (A Few Words)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.05.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.03.2014

Aliciaa on pyydetty pitämään tärkeä puhe, mutta hänellä on vaikeuksia kertoa itsestään. Alicia muistelee, miten hän 5 vuotta sitten Peterin skandaalin jälkeen etsi töitä ja törmäsi Williin. Cary ja Clarke yrittävät saada uutta asianajajaa firmaan. Will pyytää Elsbeth Tascionin apua karistaakseen Nelson Dubeckin kannoiltaan.

5.15 Draama oikeussalissa (Dramatics, Your Honor)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.05.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 23.03.2014

Will puolustaa jaksosta 5.7 tuttua Jeffrey Grantia murhaoikeudenkäynnissä. Kalinda yrittää hankkia todisteita, miten pojan DNA:ta olisi voinut joutua uhrin kynsien alle muulla tavalla, kun tappelussa. Alicia antaa vapaaehtoisen lausunnon Dubeckille ja Cary toimii hänen asianajajanaan. Oikeussalissa tapahtuu ampumavälikohtaus, jolla on traagiset seuraukset.

5.16 Viimeinen puhelu (The Last Call)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.05.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.03.2014

Dianen kertomat suru-uutiset järkyttävät Lockhart & Gardnerilla. Kalinda yrittää selvittää tapahtumien kulkua ja käy puhumassa Jeffrey Grantille. Diane tekee rankan päätöksen ylimielisen asiakkaan suhteen. Cary joutuu hoitamaan juttua yksin ja purkaa vihaansa vastapuoleen. Alicia hämmästyy puhelimessaan olevaa vastaajaviestiä, joka oli tullut hieman ennen ampumavälikohtausta. Hän käy puhumassa ampumisessa loukkaantuneen syyttäjän kanssa saadakseen selkoa asiaan.

5.17 Materialisti (A Material World)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.05.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.04.2014

Alicia ja Diane puhuvat baarissa firmojensa yhdistämisestä. Tieto kantautuu vääriin korviin, mikä saa David Leen ja Damian Boylen tekemään oman siirtonsa. Kalinda lupautuu Dianen avuksi. Alicia ja Cary edustavat vaimoa ja David ja Diane aviomiestä avioerojutussa. Homma menee likaiseksi, kun molempia puolisoita syytetään pettämisestä. Peterin paikalle noussut James Castro kyselee outoja Finn Polmarilta, joka palkkaa Alician asianajajakseen.

5.18 Ilmiantaja (All Tapped Out)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.04.2014

Florrick/Agos saa yllättäen asiakkaakseen NSA:n työntekijän. Nuori mies pelkää joutuvansa pahaan pulaan vietyään ajattelemattomasti muistitikun töistä kotiinsa. Samalla selviää, että Aliciaan liittyviä henkilöistä salakuunnellaan. Peter käyttää viekkautaan lopettaakseen touhun. Dianella on vaikeuksia hyväksyä Louis Canning uudeksi yhtiökumppaniksi. Finn on pulassa, kun James Castro yrittää tehdä hänestä syntipukkia Jeffrey Grantin tapauksessa.

5.19 Köysikiikku (Tying The Knot)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.04.2014

Colin Sweeney aiheuttaa jälleen ongelmia. Alicia on hänen juhlissaan pyytämässä allekirjoitusta, kun nuori nainen löytyy hirtettynä. Epäillyksi päätyy Sweeneyn kihlattu Renata, jota puolustaa Diane. Alicia on silminnäkijä ja joutuu miettimään tarkkaan sanojaan. Tilannetta ei auta se, että Finn tarvitsisi myös hänen apuaan. Alicia ehdottaa Finnille asettumista ehdolle piirisyyttäjän vaaleissa. Eli hermostuu, kun mediassa alkaa levitä kuva Zachista ja huumeista.

5.20 Syvä verkko (The Deep Web)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.05.2014

Alicia tapaa mielenkiintoisen miehen valamiehistön valintatilaisuudessa. Alicia pääsee velvollisuudesta ammattinsa vuoksi, mutta Cary käskee häntä pitämään vapaapäivän. Vapaalla olo ei olekaan niin helppoa kuin voisi luulla. Dianen vanha hyvä asiakas pyytää apua pojanpoikansa tapauksessa. Opiskelijapoikaa syytetään laittoman nettisivuston ylläpidosta. Samaan aikaan Diane selvittää, juonittelevatko David Lee ja Louis Canning häntä vastaan. ELi järjestää Finnille radioesiintymisen.

5.21 Rikkain prosentti (The One Percent)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2014

Alician asiakas kaivaa kuoppaa itselleen puhuttuaan mediassa rikkaiden syrjimisestä. Peter alkaa epäillä, että Alicialla ja Finnillä on suhde. Eli selvittelee asiaa ja saa tietää Florrickien kulissiliitosta. Diane joutuu jälleen pettymään Canningin toimiin.

5.22 Merkillinen vuosi (A Weird Year)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.05.2014

Florrick/Agos ja Lockhart & Gardner saavat haasteen pieleen menneestä adoptiosta. David Lee yrittää vierittää syyn Alician niskoille. Asiaa puidaan puhelinkonferenssissa, jonka jälkeen videokuva ja ääni jäävät vahingossa päälle. Florrick/Agos pääsee kuulemaan pahimman kilpailijansa tekemisiä ja saavat tietää Chumhum-sopimuksensa olevan vaarassa. Alicia ja Diane ottavat jälleen esiin firmojen yhdistymisen, mikä saa Alician ja Caryn riitoihin. Finn Polmarille ehdotetaan pois jättäytymistä piirisyyttäjävaalista. Peter haluaa tarjota tukeaan Dianelle. Florrickien kotona Zach valmistautuu muuttamaan pois kotoa. Jackie ja Veronica yrittävät valmistaa juhlapäivällisen yhdessä. Dianen täytyy tehdä päätös uransa suhteen. Eli saa yllättävän idean.Seuraava jakso

Suomessa Liv ma 20.04.2015 klo 21.00
6.10 Oikeudenkäynti

USA:ssa CBS su 26.04.2015
6.20 The Deconstruction

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/good-wife

Viralliset sivut

Good Wfe - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Good Wife - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Good Wife - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Good Wife - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
29.95 €
Good Wife - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
24.95 €