Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Good Wife > Jaksot > 4. kausi

Good Wife - 4. kauden jaksot

4.1 Kapinallinen (I Fought the Law)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.09.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.09.2012

Zach pysäytetään valtatiellä ilman kunnon syytä. Hän kuvaa poliisin toimet kännykällään ja joutuu oikeuteen, jolloin Alicia ja Peter rientävät hätiin. Lockhart & Gardnerilla on paljon velkaa, joten firman menoja täytyy supistaa. Will saa viimein takaisin oikeutensa toimia asianajajana. Kalindan aviomies Nick ilmestyy kaupunkiin.

4.2 Oikeus on voittanut taas (And The Law Won)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.09.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 07.10.2012

Nuori mies menehtyy mielenosoituksessa poliisin liiallisen voimankäytön seurauksena. Uhrin äiti haluaa korvauksia, joten Will pääsee ensimmäistä kertaa paluunsa jälkeen oikeussaliin. Jutun pitäisi olla helposti voitettavissa, mutta valamiehistön paljastavat kysymykset todistajille vievät sympatiapisteitä. Luotonantajien edustaja Clarke Hayden irtisanoo ihmisiä Lockhart & Gardnerilla saadakseen säästöjä. Alicia tutustuu Maddie Haywardiin, joka alkaa yllättäen tukea Peterin kampanjaa.

4.3 Kooditytöt (Two Girls, One Code)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.09.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.10.2012

Kaksi tyttöä haastaa oikeuden Chumhum-hakukoneen omistajan, kun heidän yrityksensä romahtaa yhdessä yössä hakutuloksissa ja aiheuttaa konkurssin. Vastapuolella Viola Walsh tekee kaikkensa voiton eteen, joten Will ja Alicia joutuvat koville. Eli saa reportterilta tiedon salasuhteesta Florrickien perheessä. Nick varjostaa Kalindaa.

4.4 Fuksikaste (Don’t Haze Me, Bro)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.09.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.10.2012

Alicia ja Diane yrittävät saada korvauksia poikansa menettäneille vanhemmille. Syytettynä on yliopisto, joka salli vaarallisen hauskanpidon uusille opiskelijoille. Vastapuoli yrittää kääntää tapauksesta viharikoksen, joten Kalindan taitoja tarvitaan jälleen. Eli tekee kaikkensa todistaakseen skandaalijutun vääräksi. Jackie pääsee hoitokodista, mutta alkaa käyttäytyä oudosti puhetilaisuuksissa. Luotettu mies Hayden siirtää Caryn samaan huoneeseen Alician kanssa.

4.5 Likaista rahaa (Waiting for the Knock)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.09.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.10.2012

Lemond Bishop kutsuu asianajajansa paikalle, kun hänen kirjanpitäjänsä pidätetään yllättäen. Laillisista ja laittomista liiketoimista vastaavien lakifirmojen täytyy pian selvittää, mistä on kysymys. Bishop pelkää joutuvansa itsekin telkien taakse ja pyytää Aliciaa pitämään huolta pojastaan. Eli yrittää estää bloggaajaa julkaisemasta valheellista juttua Peterin suhteesta kampanjatyöntekijään. Maddien luottamus Peteriä kohtaan vähenee entisestään. Cary keksii mielekästä työtä Haydenille. Kalinda saa tietää Nickin käyneen sotkemassa FBI-agentti Lanan asuntoa.

4.6 Sotataito (The Art of War)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.10.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.11.2012

Jaksoista 2.2 ja 3.9 tuttu armeijan tuomari Leora Kuhn pyytää Aliciaa auttamaan armeijan naistyöntekijää, joka syyttää yrityksen palveluksessa olevaa miestä raiskauksesta. Juttu on haastava, koska armeijan työntekijöillä on syytesuoja rintamalla ollessaan ja todisteet ovat hatarat. Maddie Hayward tekee yllättävän päätöksen. Eli päättää kostoksi alkaa levittää juttua toimittaja Mandy Postista. Jackie tulee hyvin toimeen uuden hoitajansa kanssa. Jaksossa vierailee Amanda Peet.

4.7 Vitsin anatomia (Anatomy of a Joke)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.10.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.11.2012

Koomikko Therese Dodd puhuu rumia ja paljastaa rintansa suorassa tv-lähetyksessä. Tv-yhtiö vaatii korvauksia, mutta Alicia ja Will yrittävät saada asian sovittua anteeksipyynnöllä. Kapteeni Hellinger jättää armeijan ja etsii töitä, joten Alicia suosittelee häntä Peterille. Peteristä leviää jälleen uusi huhu. Kalinda löytää yhteyden Peterin avustajan ja Maddie Haywardin välillä. Jaksossa vierailee Christina Ricci.

4.8 Tuomari vai juomari? (Here Comes the Judge)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.10.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.11.2012

Will edustaa vaimoa, jota syytetään miehensä murhan tilaamisesta. Vastaan asettuu tuomari, joka puheillaan baarissa ilmaisee, että Willin ei pitäisi enää olla asianajaja. Tästä syntyy varsinainen soppa, kun Lockhart & Gardner yrittävät saada tuomarin vaihdetuksi jutussa. Vastapuolella Laura Hellinger kokeilee siipiään uudessa työssä. Kalindan mies epäilee, että Carylla ja Kalindalla on suhde. Grace järkyttyy koulukaverinsa itsemurhasta ja alkaa tapailla tytön ex-poikaystävää. Eli saa tietää Zachin tehneen töitä kampanjatoimistossa.

4.9 Avioliiton puolustuspuhe (A Defense of Marriage)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.10.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 25.11.2012

Alicia, Will ja Diane puolustavat miestä, jota yrityksen toimitusjohtaja syyttää petoksesta. Vastapuolella on Bucky, jonka tärkein todiste on nauhoite syytetyn ja tämän aviomiehen keskustelusta. Esiin nousee jälleen, onko DOMA (Defense of Marriage Act) homoliittoja syrjivä. Lockhart & Gardnerin avuksi tulee huippujuristi, joka kuitenkin ajaa vain omaa asiaansa ja haluaa syytetyn häviävän. Alicia äiti tulee yllättäen vierailulle ja taistelee oikeudestaan kolmannen aviomiehensä perintöön.

4.10 Valtuuksien taistelu (Battle of the Proxies)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.11.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.12.2012

Will puolustaa murhasta syytettyä miestä Bostonissa ja Alicia seuraa toisen syytetyn oikeudenkäyntiä eri kaupungissa. Alicia yrittää auttaa syyttäjää, että tuomio tulisi nopeasti ja vapauttaisi heidän asiakkaansa. Hallinger on opiskellut Willin tavat hyvin, mikä vaikeuttaa jutun voittamista. Alicia ihmettelee koneellaan tehtyä hakua kondomeista. Kalinda saa viimein mahdollisuuden päästä Nickistä eroon lopullisesti.

4.11 Luonnonrauhaa (Boom De Ya Da)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.11.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.01.2013

Lupaava 12-vuotias ballerina sairastuu Länsi-Niilin virukseen huonosti hoidettujen uima-altaiden vuoksi. Alicia matkustaa Minnesotaan saadakseen lausunnon kiireiseltä liikemieheltä. Siellä häntä on vastassa Louis Canning vaimoineen. Holden pyytää neuvottelua saadakseen Dianen ja Willin pois johtajan paikalta. Eli haluaa haastaa syyttäjänviraston ahdistelun vuoksi, mutta harmistuu kun juttua alkaa hoitaa vanha tuttu Wendy Scott-Carr.

4.12 Je ne sais ? mitä? (Je Ne Sais What?)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.11.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.01.2013

Elsbeth Tascioni pyytää Alician apua, kun hän joutuu pidätetyksi vastapuolen häirinnän takia. Will ja Diane ottavat Elsbethin jutun hoitaakseen kesken viikonlopun. Nuori juoksijatyttö Anna on vaarassa menettää ison sponsorisopimuksen, kun häntä perusteetta syytetään dopingista. Annalla on salaisuus, joka selittää testituloksen, mutta ei halua sitä julkisuuteen. Peter joutuu vaikeuksiin rotukysymysten kanssa ja Eli tuntee tulevansa syrjäytetyksi kampanjasta. Alicia muistelee kiihkeää kohtaamista Peterin kanssa ja haluaa kokea sen uudelleen.

4.13 Seitsemän päivän sääntö (The Seven Day Rule)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.11.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.01.2013

Alicialle ja neljälle muulle tarjotaan osakkaan paikkaa Lockhart & Gardnerilla. David Lee saa asiakkaakseen Chum Hum -hakukoneen omistajan kihlatun, joka haluaa varmistaa avioehdon sisällön. Will ja Diane yrittävät saada 5 kuukauden jatkoaikaa velanmaksulle. Heille antaa kovan vastuksen Louis Canning. Alicia joutuu vastaamaan kysymykseen uskonnostaan, kun Maddie Haywardin ateismi tulee ilmi.

4.14 Vastakkaisilla puolilla (Red Team, Blue Team)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.12.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.02.2013

Lockhart & Gardnerin asiakkaana on virvoitusjuomayhtiö, jonka valmistama energiajuoma tappoi 16-vuotiaan tytön. Asiakas ei ole varma jutun voittamisesta, joten hän halua nähdä testioikeudenkäynnin. Will ja Diane puolustavat asiakasta ja he pyytävät syyttäjiksi Aliciaa ja Carya. Eli aloittaa oman taistelunsa oikeusministeriötä vastaan. Alicia ja muut 4. vuoden asianajajat pettyvät, kun osakassopimusta siirretään vuodella. Cary alkaa puhua oman firman perustamisesta. Tunteet kuumenevat Alician ja Willin välillä.

4.15 Gold-jahti (Going for the Gold)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.12.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.03.2013

Elsbeth Tascioni ja Eli Gold käyvät taistoon oikeusministeriön Josh Perrottia vastaan saadakseen kanteen kumottua. Frank Landau väittää Elin ostaneen ääniä seniorikeskuksen johtajalta alennusta vastaan. Todistajiksi joutuvat myös Jackie Florrick ja Diane Lockhart. Will ja Alicia välttelevät toisiaan. Will yrittää saada syyttäjänviraston siviilijutut oman firmansa hoidettavaksi. Peter väittelee Maddie Haywardin kanssa ja on epävarma Jordanin neuvoista. Alicia joutuu kohtaamaan esimiesaseman huonot puolet.

4.16 Paholaisen kätyri (Runnin' with the Devil)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.12.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.03.2013

Lemond Bishopin murhasyytös tulee esikäsittelyyn. Alicia pääsee kohtaamaan vanhan koulukaverinsa, joka ei päästä häntä vähällä. Pakkaa sekoittaa Bishopin henkilökohtainen asianajaja ja pian todistajat alkavat muuttaa tarinoitaan. Will ja Diane eivät ole samaa mieltä firman etenemisestä. Kalinda saa uuden työkaverin ja saa tietää Caryn harkitsevan oman firman perustamista.

4.17 Kuolemansyyn tutkimus (Invitation to an Inquest)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.12.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.03.2013

Alician asiakkaan aviomies menehtyy auto-onnettomuudessa. Vakuutusyhtiö ei kuitenkaan halua maksaa kallista henkivakuutusta vaan vaatii selvitystä kuolinsyystä. Vastentahtoinen Will tulee Alician avuksi. Eli juonittelee Jordanin pois Peterin kampanjasta. Zach eroaa tyttöystävästään. Caryn isä keplottelee pojalleen ylennystä.

4.18 Päämiehen kuolema (Death of a Client)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.12.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.03.2013

Poliisit hakevat Alician kesken juhlien poliisiasemalle, koska eräs hänen asiakkaistaan on murhattu. Peter yrittää saada arvovaltaisen henkilön hyväksynnän, mutta joutuu taistelemaan valehtelevaa Mike Krestevaa vastaan. Diane saa upean työtarjouksen. Alicia pelkää perheensä olevan vaarassa ja joutuu luottamaan äitiinsä.

4.19 Oikeuden rattaat (The Wheels of Justice)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 31.03.2013

Colin Sweeney on jälleen syytetyn penkillä. Tällä kertaa hänen uskotaan ampuneen omissa juhlissaan. Todistajana on hänen tyttöystävänsä, joka yllättäen muuttaa mieltään. Jos Sweeney todetaan syylliseksi, hän saisi aiempien rikosten vuoksi elinkautisen. Alicia tarvitsee ballistiikan asiantuntija Kurt McVeighta selvittämään tapahtumien kulun. Diane tekee yllättävän ehdotuksen Kurtille.

4.20 Oikeutta raiskatulle (Rape: A Modern Perspective)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.04.2013

Alicia ja Will puolustavat 18-vuotiasta tyttöä, joka syyttää nuorta miestä raiskauksesta siviilioikeudessa. Rikosoikeudessa poika teki sopimuksen eikä joutunut vankilaan. Grace ja Zach alkavat saada juttuun liittyviä viestejä. Niiden takana on Anonymous-ryhmä, joka haluaa oikeutta. Dianea haastatellaan uutta työtä varten. Alicia alkaa epäillä, että Cary ja muut 4. vuoden asianajajat aikovat perustaa oman firman. Robynin työtä arvioidaan.

4.21 Täydellisempi liitto (A More Perfect Union)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.04.2013

Alician äiti tuo tyttärelleen jutun, jossa ohjelmistoyrityksen työntekijät eivät halua allekirjoittaa epäreilua sopimusta. Juttu johtaa yllättäviin käänteisiin myös Lockhart & Gardnerilla. Peter antaa sormuksen ja ehdottaa avioliittovalojen uusimista Havaijilla. Alician mielessä pyörii kuitenkin myös Will...

4.22 Mitä laatikossa on? (What's In The Box?)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.04.2013

Zach menee innoissaan äänestämään ensimmäistä kertaa elämässään kuvernöörin vaalissa. Hän näkee paikalle kannettavan äänestyslaatikon, jossa on rikki mennyt sinetti. Alicia vie asian tuomarin eteen ja saa vastaansa Patty Nyholmin. Tavoitteena on saada äänet hylättyä, mutta ääniä laskettaessa paljastuukin yllätys. Cary saa tietää, ettei hänellä olekaan varaa Kalindaan. Sweeney haluaa Caryn uuden firman asiakkaaksi ja toivoo Alician tulevan mukaan. Alicialla on edessään valinta Peterin ja Willin väliltä.Seuraava jakso

Suomessa Liv ma 20.04.2015 klo 21.00
6.10 Oikeudenkäynti

USA:ssa CBS su 26.04.2015
6.20 The Deconstruction

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/good-wife

Viralliset sivut

Good Wfe - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Good Wife - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Good Wife - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Good Wife - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
29.95 €
Good Wife - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
24.95 €