Henkilöt

Alicia Florrick
Cary Agos
David Lee
Diane Lockhart
Eli Gold
Finn Polmar
Grace Florrick
Jackie Florrick
Jason Crouse
Kalinda Sharma
Louis Canning
Lucca Quinn
Peter Florrick
Will Gardner
Zach Florrick

Alicia Florrick

Alicia Florrick vietti monta vuotta kotiäitinä, kunnes hänen aviomiehensä Peter joutui vankilaan korruption takia. Alicia palaa töihin puolustusasianajajaksi arvostettuun lakitoimistoon. Hän yrittää tasapainotella perheen ja työn välillä. Alicialla ja Peterillä on kaksi lasta.

Cary Agos

Cary Agos aloittaa työt samassa firmassa yhtä aikaa Alician kanssa. Heille kerrotaan, että on olemassa vain yksi vakituinen paikka, joten Cary joutuu kilpailemaan Alician kanssa. Hän on kiinnostunut Kalindasta.

David Lee

David Lee työskentelee perheasioiden asianajajana Lockhart & Gardnerilla. Hän hoitaa mm. avioero- ja adoptiojuttuja. Jutut tuottavat ison osan yrityksen rahoista, joten Davidilla on sananvaltaa monissa asioissa. Hänet tunnetaan kovapintaisena miehenä, joka sanoo asiat usein suoraan. Davidin vihamies on Julius Cane.

Diane Lockhart

Diane Lockhart on lakifirman vanhempi osakas, joka tukee muita naisasianajajia. Hän on hyvin liberaali ja hänellä on vahvat mielipiteet monista asioista, kuten aseista.

Eli Gold

Eli Gold on Peterin kampanjapäällikkö, joka on erikoistunut skandaalien peittelyyn tai niiden kääntämiseen voitoksi. Elilla on ex-vaimonsa kanssa tytär Marissa. Elin tyyli on sanoa asiat suoraan ja melko tylysti. Hän ottaa välillä yhteen Alician kanssa, koska haluaisi Florrickin perheen paremmin mukaan Peterin kampanjaan.

Finn Polmar

Kaudet 5-6. Finn Polmar työskentelee syyttäjänä James Castron alaisuudessa. Hän on Willin vastapeluri Jeffrey Grantin tapauksessa. Alicia tapaa Finnin käytyään sairaalassa häntä kiittämässä. Myöhemmin Alicia lupautuu hänen asianajajakseen, kun Finn joutuu vaikeuksiin työssään.

Grace Florrick

Grace Florrick on Peterin ja Alician 13-vuotias tytär ja Zachin pikkusisko. Grace on hyväsydäminen kiltti tyttö, joka syvästi pettyy isänsä tekoihin eikä anna helpolla anteeksi. Grace ei ole samaa mieltä isänsä politiikasta ja osallistuu mm. mielenosoituksiin. Tämä aiheuttaa ongelmia Peterin kampanjassa. Grace ottaa välillä myös yhteen Alician kanssa. Hän on valmis kyseenalaistaman vanhempiensa arvot.

Jackie Florrick

Jackie Florrick on Peterin äiti ja Alician anoppi. Jackie on todella ylpeä poikansa urasta ja tukee häntä vastoinkäymisistä huolimatta. Hän haluaa myös vähän liikaakin olla mukana Gracen ja Zachin kasvatuksessa, mikä ärsyttää Aliciaa.

Jason Crouse

Jason Crouse tulee sarjaan 7. kaudella. Jason on tutkija, joka avustaa Aliciaa ja myös Dianen ja Caryn firmaa. Hän toimii nopeasti ja tuntee lain kiemurat, koska on itse toiminut asianajajana. Hän menetti oikeutensa väkivallanteon vuoksi. Alicia on aluksi epäileväinen, mutta tuntee vetoa miestä kohtaan.

Kalinda Sharma

Kaudet 1-6. Kalinda Sharma on lakitoimiston yksityisetsivä. Kalinda työskenteli ennen Peterille, joka antoi potkut. Hän suhtautuu ihmisiin kyynisesti. Kalindasta ja Aliciasta tulee parhaat ystävät, kunnes Kalindan salasuhde Peteriin paljastuu.

Louis Canning

Louis Canning on asianajaja omassa firmassaan ja on usein vastassa Lockhart & Gardneria. Hän tyypillisesti edustaa lääkefirmoja tai muita isoja yrityksiä, joita vastaan on tehty joukkokanne. Alicia ei tule aluksi ollenkaan toimeen Louisin kanssa, mutta he alkavat ystävystyä tutustuttuaan paremmin. Louis sairastaa tardiivia dyskinesiaa, joka aiheuttaa hänelle lihaskouristuksia. Hän ei häpeile käyttää sairauttaan hyväkseen saadakseen sääliä oikeussalissa. 3. kauden lopulla Louis liittoutuu Patti Nyholmin kanssa tuhotakseen Lockhart & Gardnerin. Louis saapuu nimiosakkaaksi lakifirmaan Willin tilalle 5. kaudella. Hänen sairautensa pahenee ja hengenlähtökin on lähellä, mutta aina Louis vain nousee.

Lucca Quinn

Lucca Quinn tulee sarjaan 7. kaudella. Hän työskentelee asianajajana takuuoikeudessa, minne myös Alicia päätyy. Heillä synkkaa nopeasti, joten Alicia ottaa Luccan osakkaaksi firmaansa. Lucca on kolmekymppinen sinkku, ei hinkua parisuhteeseen eikä juuri ystäviä.

Peter Florrick

Peter Florrick on Alician aviomies. Hän on entinen Cook Countyn osavaltion syyttäjä. Peter joutui vankilaan korruptiosta epäiltynä. Hän on pettänyt vaimoaan useasti, mutta haluaisi olla parempi mies.

Will Gardner

Kaudet 1-5. Will Gardner on Alician vanha ystävä oikeustieteellisestä. Nyt he alkavat työskennellä samassa lakitoimistossa. Hän on käytännön mies ja ihastunut Aliciaan. Kouluaikoina he mahdollisesti seurustelivat.

Zach Florrick

Zachary "Zach" Florrick on Peterin ja Alician 14-vuotias esikoispoika ja hänellä on pikkusisko Grace. Hän pärjää hyvin koulussa eikä joudu usein vaikeuksiin. Zach on alkanut kiinnostua tytöistä, mikä saa Alician vähän huolestumaan. Zach on seurustellut mm. Beccan ja Nisan kanssa. Hän on hyvä teknisten laitteiden kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Good Wife

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Good Wife

Kausi 7