Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Glee > Näyttelijät

Glee - Näyttelijät

Amber Riley "Mercedes Jones" IMDB

Amber Patrice Riley syntyi 15. helmikuuta 1986 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Amber on näytellyt mm. elokuvassa St. Sass.

Chord Overstreet "Sam Evans" IMDB

Chris Colfer "Kurt Hummel" IMDB

Christopher Paul Colfer syntyi 27. toukokuuta 1990 Fresnossa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Russel Fish: The Sausage and Eggs Incident.

Cory Monteith "Finn Hudson" IMDB

Cory Allan Monteith syntyi 11. toukokuuta 1982 Calgaryssa ja kuoli 13. heinäkuuta 2013 Vancouverissa, Kanadassa. Hän näytteli mm. elokuvissa Monte Carlo, Final destination 3 - viimeinen määränpää, Whisper, White Noise 2: The Light, Loistavat naapurit (Deck the Halls) sekä vieraili mm. tv-sarjoissa Kyle XY, Supernatural, Smallville, The Assistants ja Nuoret ritarit (Young Blades).

Darren Criss "Blaine Anderson" IMDB

Dianna Agron "Quinn Fabray" IMDB

Dianna Agron syntyi 30. huhtikuuta 1986 Savannahissa, Georgiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Romantics, Skid Marks ja Rushers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Heroes, Num3rot, Veronica Mars ja C.S.I. New York.

Harry Shum Jr. "Mike Chang" IMDB

Heather Morris "Brittany S. Pierce" IMDB

Heather Elizabeth Morris syntyi 1. helmikuuta 1987 Thousand Oaksissa, Kaliforniassa. Hän elää avoliitossa Taylor Hubbellin kanssa. Heather on ammattitanssija ja ollut mm. Beyoncé Knowlesin taustatanssijana ja Tanssi jos osaat -kilpailussa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Post, Fired Up! ja Iltasatuja sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Eli Stone ja Ensisilmäyksellä.

Iqbal Theba "Rehtori Figgins" IMDB

Jane Lynch "Sue Sylvester" IMDB

Jane Lynch syntyi 14. heinäkuuta 1960 Doltonissa, Illinoisissa. Hän on avoimesti lesbo ja naimisissa Tri. Lara Embryn kanssa. Jane on näytellyt mm. elokuvissa Julie & Julia, Spring Breakdown, Roolimallit, The Rocker, Fifty Pills, 40 v. ja neitsyt ja Fatal Instinct. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kovan onnen kundi, Miehenpuolikkaat, L-koodi, Criminal minds - FBI-tutkijat, Täydelliset naiset, Edessä uusi elämä, Veronica Mars, C.S.I., Monk ja Gilmoren tytöt. Jane on tehnyt myös ääninäyttelijän töitä mm. elokuvissa Shrek ja Ice Age 3.

Jayma Mays "Emma Pillsbury" IMDB

Jayma Suzette Mays syntyi 16. heinäkuuta 1979 Grundyssa, Virginiassa. Hän on naimisissa Adam Campbellin kanssa. Jayma on näytellyt mm. elokuvissa Epic Movie, Smiley Face, Paul Blart: Mall Cop, Isiemme liput (Flags of Our Fathers) ja Blind Dating. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Heroes, Ruma Betty, Pushing Daisies, Aavekuiskaaja, House, Entourage, Ensisilmäyksellä, Mullan alla ja Joey.

Jenna Ushkowitz "Tina Cohen-Chang" IMDB

Jenna Noelle Ushkowitz syntyi 28. huhtikuuta 1986 Soulissa, Etelä-Koreassa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Educated.

Jessalyn Gilsig "Terri Schuester" IMDB

Jessalyn Gilsig syntyi 30. marraskuuta 1971 Montréalissa, Kanadassa. Hän on naimisissa Bobby Salomonin kanssa ja heillä on tytär Penelope (s. 2006). Jessalyn on näytellyt mm. elokuvissa The Stepfather, Flood - Lontoo tulvii, Näytön paikka (Chicks with Sticks) ja Hevoskuiskaaja. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Heroes, Käytäväpeliä (Boston Public), Muodon vuoksi, C.S.I. New York, Pako, Ilman johtolankaa ja Unelmien kentät (Friday Night Lights).

Kevin McHale "Artie Abrams" IMDB

Kevin Michael McHale syntyi 14. kesäkuuta 1988 Planossa, Teksasissa. Kevin on ollut osa poikabändi NLT:ta, joka hajosi 2009. Hän on näytellyt mm. tv-sarjoissa True Blood, Zoey 101 ja Konttori (The Office).

Lea Michele "Rachel Berry" IMDB

Lea Michele Sarfati syntyi 29. elokuuta 1986 Bronxissa, New Yorkissa. Hänen juurensa ovat Espanjassa ja Italiassa. Lea on vieraillut mm. tv-sarjassa Hädän hetkellä (Third Watch).

Mark Salling "Noah Puckerman" IMDB

Mark Salling syntyi 17. elokuuta 1982 Dallasissa, Teksasissa. Hän on ääninäytellyt mm. elokuvissa Maissilapset 4 - kuoleman sato ja The Graveyard sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Walker, Texasista.

Matthew Morrison "Will Schuester" IMDB

Matthew James Morrison syntyi 30. lokakuuta 1978 Fort Ordissa, Kaliforniassa. Hän aloitti uransa teatterissa ja sai myöhemmin jalansijaa myös televisioon. Matthew on näytellyt mm. elokuvissa Sotilaan viimeinen matka (Taking Chance), Dan in Real Life, Uskollisuus koetuksella (I Think I Love My Wife), Sävel ja sanat (Music and Lyrics) ja Once Upon a Mattress sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sinkkuelämää, Num3rot, Aavekuiskaaja ja C.S.I. Miami.

Naya Rivera "Santana Lopez" IMDB

Naya Rivera syntyi 12. tammikuuta 1987. Hän on naimisissa Ryan Dorseyn kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Valepukujen mestari (The Master of Disguise) ja House Blend sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Teinitytön kasvatusopas, C.S.I. Miami, Bernie Mac Show, Baywatch ja The Royal Family.Seuraava jakso

Suomessa AVA ke 18.03.2015 klo 15.00
5.14 Uusi New York

Suomessa Sub su 22.03.2015 klo 16.00
4. kausi (u)

USA:ssa FOX pe 20.03.2015
6.12 2009

Katso netistä

http://www.mtvkatsomo.fi/?treeId=33006026

Viralliset sivut

Glee - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Glee - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Glee - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Glee - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
29.95 €
Glee - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
39.95 €