Henkilöt

Artie Abrams
Blaine Anderson
Brittany S. Pierce
Emma Pillsbury
Finn Hudson
Kurt Hummel
Mercedes Jones
Mike Chang
Noah Puckerman
Quinn Fabray
Rachel Berry
Rehtori Figgins
Sam Evans
Santana Lopez
Sue Sylvester
Terri Schuester
Tina Cohen-Chang
Will Schuester

Artie Abrams

Artie Abrams on kitaristi ja käyttää pyörätuolia, koska hän joutui 8-vuotiaana auto-onnettomuuteen. Artie on nörtti ja käyttää musiikkikerhoa karatakseen ympäröivästä maailmasta. Hän on ihastunut Tinaan.

Blaine Anderson

Blaine Devon Anderson on Dalton Academyn opiskelija ja kuuluu kilpailevaan kuoroon. 2. kaudella Blaine alkaa seurustella Kurtin kanssa, mutta hänellä on hetken huumaa myös Rachelin kanssa. Blainesta tulee Uusien tuulien solisti ja luokan presidentti. Hän pääsee opiskelemaan NYADA:n.

Brittany S. Pierce

Brittany S. Pierce on kuoron jäsen ja cheerleader. Hänen paras ystävänsä on Santana. Brittanya pidetään usein tyhmänä. Hän ei ole seurustellut pitkään kenenkään kanssa vaan lähinnä hyppii sängystä toiseen. Brittany on taitava tanssija. Hän seurustelee Santanan kanssa, mutta pari eroaa välimatkan vuoksi.

Emma Pillsbury

Emma Pillsbury on koulun opinto-ohjaaja, jolla on siisteyteen liittyvä pakko-oireinen häiriö. Hän on ihastunut Williin, mutta haluaa päästä siitä yli. Emma alkaakin seurustella valmentaja Ken Tanakan kanssa.

Finn Hudson

Finn Hudson on koulun jalkapallojoukkueen pelinrakentaja. Hän ottaa riskin liittyessään musiikkikerhoon. Hän yrittää tasapainotella omien haaveiden ja muiden odotusten välillä. Hän seurustelee cheerleader Quinnin kanssa. Finnin paras ystävä on Puck.

Kurt Hummel

Kurt Hummel on mahtaileva laulaja, jota jalkapallojoukkue kiusaa. Hän koe-esiintyy musiikkikerhoa varten laulamalla "Mr. Cellophane" musikaalista Chicago. Kurt on homo ja ihastunut Finniin. Hän pitää itseään laajan äänialansa takia sopraanona. Kurt on Mercedesin paras ystävä.

Mercedes Jones

Mercedes Jones on muodista kiinnostunut diiva, joka ei suostu laulamaan taustoja. Hän koe-esiintyy kerhoa varten laulamalla Aretha Franklinin "Respect". Hänen paras ystävänsä on Kurt. Mercedes haluaisi olla suosittu, mutta ei haluaa olla oma itsensä.

Mike Chang

Michael Robert "Mike" Chang, Jr. pelaa jalkapalloa ja tanssii. Hän liittyy kuoroon, vaikka pelkää sen vaikutusta maineelleen Mike on ujo ja kaipaa hyväksyntään. 2. kaudella hän alkaa tapailla Tinaa. Mikella on vaikeuksia perheensä kanssa, sillä he eivät ymmärrä hänen intoaan tanssia kohtaan. Mike saa stipendin Joffrey Ballet Schooliin Chicagossa.

Noah Puckerman

Noah "Puck" Puckerman on jalkapallonpelaaja ja koulukiusaaja. Hän on Finnin ystävä, vaikka onkin kateellinen Quinnista. Puck on melkoinen naistenmies ja hänelle kelpaavat myös kypsemmät naiset, joita hän tapaa työssään uima-altaiden putsaajana.

Quinn Fabray

Quinn Fabray on koulun suosituin tyttö. Hän seurustelee sarjan alussa Finnin kanssa. Quinn on huutosakin johtaja ja selibaattikerhon puheenjohtaja. Quinn liittyy musiikkikerhoon Finnin ja Suen painostuksen takia, mutta alkaakin pitää uudesta harrastuksesta.

Rachel Berry

Rachel Berry on musiikkikerhon tähti upean äänensä ansiosta. Hän on myös päällepäsmäri ja useimpien mielestä ärsyttävä. Rachel on juutalainen, ainut lapsi ja hänellä on kaksi isää. Hän on ihastunut Finniin.

Rehtori Figgins

Rehtori Figgins on William McKinley High Schoolin rehtori. Figgins antaa Willille luvan ottaa koulun kuoron haltuun, mutta hän vaatii korkeaa sijoitusta laulukilpailuissa. Sue kiristää häntä Mumbai Airin mainoksella ja alastonkuvalla. 2. kaudella Sue onnistuu hankkimaan Figginsille potkut, mutta Figgins saa pian työnsä takaisin. 5. kaudella Sue onnistuu paremmin ja Figgins päätyy talonmieheksi.

Sam Evans

Tulee sarjaan 2. kaudella. Sam Evans tulee siirto-opiskelijana ja liittyy jalkapallojoukkueeseen. Finn kannustaa häntä hakemaan kuoroon ja hän laulaa laukun Billionaire. Sam päätyy duetoimaan Quinnin kanssa ja pari menee treffeille. Quinn myöhemmin pettää häntä Finnin kanssa. Sam alkaa salaa tapailla Mercedesta. Hänen perheensä muuttaa Kentuckyyn, mutta Sam palaa kisoja varten. 4. kaudella Sam ystävystyy Blainen ja Brittanyn kanssa.

Santana Lopez

Santana Lopez on yksi cheerleadereista, Suen uskottu ja Brittanyn paras kaveri. Santana pitää pojista ja on erityisen mustasukkainen Puckista. Myöhemmin hän tajuaa olevansa ihastunut Brittanyyn. Santana on sarkastinen pahis, joka ajaa usein omaa etuaan.

Sue Sylvester

Sue Sylvester on huutosakin valmentaja ja musiikkikerhon arkkivihollinen. Hänen maailmankuvaansa kuuluu voittaa hinnalla millä hyvänsä. Sue ottaa avukseen cheerleaderit Quinnin, Brittanyn ja Santanan. Suella on oma osio paikallisuutisissa, missä hän ajaa omia asioitaan. Suella on myös herkempi puoli, mikä tulee esille hänen vierailleessaan kehitysvammaisen sisarensa luona.

Terri Schuester

Terri Schuester on ollut Willin kanssa naimisissa viisi vuotta. Epävarma Terri tekee kaikkensa pitääkseen miehensä. Hän on hetken koulun terveydenhoitaja, mutta saa potkut yritettyään sabotoida musiikkikerhoa. Terri kuvittelee olevansa raskaana eikä kerro totuutta Willille.

Tina Cohen-Chang

Tina Cohen-Chang on ujo, mutta saa rohkeutta liittyessään ryhmään. Hän ystävystyy Artien kanssa. Tina änkyttää alussa, mutta paljastaa myöhemmin sen olevan vain pakokeino. Hän pukeutuu goottityyliin ja saa välillä sooloja musiikkikerhossa.

Will Schuester

William "Will" "Schue" Schuester on McKinleyn lukion espanjan opettaja, joka alkaa johtaa musiikkikerhoa johdattaakseen sen entiseen loistoonsa. Will on naimisissa Terrin kanssa. Hän on omistautunut kerholle ja kehittää mm. koreografioita ja perustaa ilman säestystä laulavan mieskuoron.

Seuraava jakso

Suomessa Sub la 09.04.2016 klo 16.00
6. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Glee

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Glee

Kausi 2

CDON.com19.95 €

Glee

Kausi 3

CDON.com14.95 €

Glee

Kausi 4

CDON.com19.95 €

Glee

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Glee

Kausi 6