Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Girls > Näyttelijät

Girls - Näyttelijät

Adam Driver "Adam Sackler" IMDB

Adam Douglas Driver syntyi 19. marraskuuta 1983 San Bernardino Countyssa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Joanne Tuckerin kanssa. Adam on työskennellyt myös sotilaana merivoimissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The F Word, Lincoln, Frances Ha, J. Edgar sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Alex Karpovsky "Ray Ploshansky" IMDB

Alex Karpovsky syntyi Cheyennessa, Wyomingissa ja hänen juurensa ovat Venäjällä. Näyttelemisen lisäksi hän toimii ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Alex on näytellyt mm. elokuvissa Inside Llewyn Davis, Almost in Love, Rubberneck ja The Hole Story.

Allison Williams "Marnie Michaels" IMDB

Allison Williams syntyi 15. huhtikuuta 1988 Connecticutissa. Hän on valmistunut Yalen yliopistosta pääaineenaan englannin kieli. Allison on vieraillut mm. tv-sarjoissa The Mindy Project, Jake and Amir ja American Dreams.

Andrew Rannells "Elijah Krantz" IMDB

Andrew Scott Rannells syntyi 23. elokuuta 1978 Omahassa, Nebraskassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa The New Normal. Andrew on näytellyt mm. elokuvissa Polttarittaret ja Sex and the City - Sinkkuelämää 2. Hän on tehnyt paljon ääninäyttelijän töitä mm. Sonic X:ssä ja Pokémonissa.

Christopher Abbott "Charlie Dattolo" IMDB

Christopher Abbott syntyi vuonna 1985 tai 1986 (tarkempaa tietoa ei ole saatavilla). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Burma, Art Machine, Hello I Must Be Going ja Martha Marcy May Marlene sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Rikollinen mieli, Valaistunut ja Nurse Jackie.

Jemima Kirke "Jessa Johansson" IMDB

Jemima Kirke syntyi 26. huhtikuuta 1985 Lontoossa, Iso-Britanniassa. Hän on naimisissa Michael Mosbergin kanssa ja heillä on lapset Rafella (s. 2010) ja Memphis (s. 2012). Jemima on pääammatiltaan visualisti. Hän on näytelly mm. elokuvassa Tiny Furniture, jonka ohjasi Lena Dunham.

Lena Dunham "Hannah Horvath" IMDB

Lena Dunham syntyi 13. toukokuuta 1986 New York Cityssä. Hän on näyttelemisen lisäksi ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja Girls-sarjassa. Lena on käsikirjoittanut ja ohjannut myös muita sarjoja ja elokuvia. Hän on näytellyt mm. elokuvissa This Is 40, Supporting Characters, Tiny Furniture ja Gabi on the Roof in July sekä vieraillut mm. minisarjassa Mildred Pierce.

Zosia Mamet "Shoshanna Shapiro" IMDB

Zosia Russell Mamet syntyi 2. helmikuuta 1988 Randolphissa, Vermontissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Last Keepers, Rhymes with Banana, Sunset Stories ja The Kids Are All Right sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Taran monta elämää, Samaa sukua ja Mad Men.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

Katso netistä

http://areena.yle.fi/tv/2060436

Viralliset sivut

Girls - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
5.95 €
Girls - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Girls - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
24.95 €