Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Girls > Henkilöt

Girls - Henkilöt

Adam Sackler

Adam Sackler tapailee Hannahia 1. kaudella. Hän on ammatiltaan näyttelijä ja puuseppä, mutta viettää paljon aikaa myös vain kotona hengaillen. Adam on erikoinen persoona, jota voi pitää myös itsekeskeisenä. Hannah lopulta kyllästyy miehen käytökseen, mutta ei pääse hänestä kokonaan eroon.

Charlie Dattolo

Charlie Dattolo on sarjan alussa Marnien ja Hannahin kämppis sekä Marnien poikaystävä. He eroavat ja Charlie alkaa tapailla Audreyta. Charlie on Rayn paras kaveri ja heillä on yhdessä bändi. Sarjan alussa Charlie vaikuttaa läheisriippuvaiselta ja epätoivoiselta, mutta yrittää lopulta päästä irti Marniesta.

Elijah Krantz

Elijah Krantz seurusteli Hannahin kanssa yliopistossa. Hannah saa tietää 1. kaudella, että Elijah onkin homo. Elijahilla on välillä vaikeuksia ymmärtää seksuaalista suuntautumistaan, mikä aiheuttaa outoja tilanteita. 2. kaudella Elijah muuttaa Hannahin kämppikseksi.

Hannah Horvath

Hannah Horvath on sarjan päähenkilö. Hän on muuttanut opintojen jälkeen New Yorkiin tullakseen kirjailijaksi. Hannahin paras ystävä on Marnie, vaikka ystävyys onkin usein koetuksella. Hannah seurustelee Adamin kanssa 1. kaudella, mutta he eroavat. Hannahilla on tarve kokea mahdollisimman paljon seurauksista piittaamatta. Vain elämällä hän saa mielenkiintoista kirjoitettavaa. Hannah on erittäin sinut itsensä kanssa ja puhuu suoraan ajatuksistaan ja tunteistaan.

Jessa Johansson

Jessa Johansson on Marnien ystävä ja Shoshannan serkku. Hän on boheemi luonnonlapsi, jota ei kiinnosta perinteiset opiskelu-, työ- ja perhekuviot vaan pikemminkin matkustelu. Jessa pelkää 1. kaudella olevansa raskaana. Hänellä on satunnaisia seksisuhteita ja puhuu niistä avoimesti. Jessa on porukan ensimmäinen, joka päätyy naimisiin 1. kauden lopulla.

Marnie Michaels

Marnie Michaels on Hannahin paras ystävä ja kämppäkaveri 1. kaudella. Marnie on seurustellut pitkään Charlien kanssa, mutta kyllästyy häneen. Pian hän kuitenkin huomaa, mitä on menettänyt, mutta taitaa olla jo liian myöhäistä. Marnie työskentelee taidegalleriassa, mutta saatuaan potkut joutuu tyytymään työhön emäntänä klubilla. Marnie on järkevä ja vastuuntuntoinen, jopa perfektionistisuuteen taipuva. Hän ei halua vaikeuksia vaan elämän parhaat puolet. Marnie pääseekiin usein helpolla kauneutensa vuoksi. Hänen ei ole helppoa olla yksin, joten poikaystäviä riittää.

Ray Ploshansky

Ray Ploshansky on Charlien paras kaveri. Heillä on oma bändi Questionable Goods. Hän on esimies kahvilassa, minne myös Hannah päätyy töihin. Ray on suorasukainen ja ärsyttävä, mutta omaa myös hellemmän puolen. 2. kaudella hän alkaa seurustella Shoshannan kanssa.

Shoshanna Shapiro

Shoshanna Shapiro on Jessan serkku ja porukan nuorin ja naiivein. Hän opiskelee matematiikkaa. Shoshanna on hieman neuroottinen ja pelkää, mitä muut hänestä ajattelevat. Hän haluaa ennen kaikkea löytää suuren rakkauden. Shoshannaa usein aliarvioidaan viattomuutensa vuoksi. Hän on myös hieman hemmoteltu ja varakkaampi kuin muut tytöt.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

Katso netistä

http://areena.yle.fi/tv/2060436

Viralliset sivut

Girls - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
5.95 €
Girls - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Girls - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
24.95 €