Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Gilmoren tytöt > Henkilöt

Gilmoren tytöt - Henkilöt

Emily Gilmore

Emily Gilmore on Loreilain äiti ja Roryn isoäiti. Hän ei ole kovin äidillinen hahmo ja joutuu usein riitoihin tyttärensä kanssa. Emilyllä on tapana järjestää hienoja juhlia tärkeillä hetkillä. Hänen palvelijansa vaihtuu usein, koska kukaan ei kestä hänen tarkkuuttaan. Emily on DAR -järjestön puheenjohtaja.

Kirk Gleason

Kirk Gleason on Stars Hollow'n joka paikan höylä. Hän on mm. työskennellyt kauneusliikkeessä, jääkiekkoselostajana, videoliikkeessä, tarjoilijana, termiittitarkastajana ja valokuvaajana. Näin hän on kerännyt itselleen huomattavan omaisuuden. Kolmekymppinen Kirk muutti äitinsä luota vasta 5. kaudella. Kirkin intohimo on tanssi ja elokuvien teko. Hän on ollut ihastunut Lorelaihin ja seurustellut Lulun kanssa.

Lane Kim

Lane Kim on Roryn paras ystävä. Hänen kotinsa on täynnä antiikkihuonekaluja, joita hänen äitinsä myy. Äiti on hyvin tiukka, eikä anna Lanen mm. tapailla poikia. Lane soittaa koulun orkesterissa ja innostuu erityisesti rumpujen soitosta. Hän kuuluu Hep Alien -bändiin. Lane on seurustellut (tai yrittänyt) mm. Henryn, Daven ja Zachin kanssa.

Lorelai Gilmore

Kolmekymppinen Lorelai Gilmore on Roryn äiti. Hän sai tyttärensä 16-vuotiaana ja karkasi samalla kotoa. Hän haluaa itse elättää perheensä eikä ota vastaan apua rikkailta vanhemmiltaan Emilyltä ja Richardilta. Roryn koulunkäynnin kalleus saa Lorelain kuitenkin tekemään sopimuksen heidän kanssan. Lorelai on seurustellut sarjan aikana Maxin, Alexin, Jasonin, Luken ja Christopherin kanssa.

Luke Danes

Luke Danes pitää kahvilaa isänsä entisessä rautakaupassa. Lorelai ja Rory käyvät siellä jatkuvasti juomassa kahvia, joten Luke on heidän hyvä ystävänsä. Luke vastustaa kaikenlaisia muutoksia, mitä esimerkiksi Taylor ehdottaa. Hän on seurustellut aika ajoin maailmaa kiertävän valokuvaaja Rachelin kanssa. Myös Lorelain kanssa Lukella on ollut aina pientä säpinää.

Michel Gerard

Michel Gerard toimii vastaanottovirkailijana Innissä. Hän on kotoisin Ranskasta ja puhuu aksentilla. Michel ei syö hiilihydraatteja, paitsi kun hänen äitinsä tulee vierailulle. Michel vaikuttaa usein välinpitämättömältä, eikä ole kiinnostunut Lorelain jutuista. Michel hankkii itselleen kaksi koiraa.

Paris Geller

Paris Geller tutustui Roryyn Chiltonissa. Hän on huippuoppilas ja inhoaa Rorya aluksi tämän älyn takia. Myöhemmin he huomaavat tulevansa hyvin toimeen ja hakevat yhdessä Yaleen. Paris on erittäin kunnianhimoinen ja käyttää lähes kaiken aikansa koulun eteen. Hän on synnynnäinen johtaja. Kotona hänellä ei ole helppoa. Paris on seurustellut Jamien, Asherin ja Doylen kanssa.

Patty

Patty on tanssikoulun johtajatar ja tuntuu aina tietävän, mitä kaupungissa tapahtuu. Hän pitää lapsille myös satutunteja ja kertoo mielellään tarinoita kultaiselta 60-luvulta. Hänen tanssistudiollaan pidetään myös kaupungin kokoukset.

Richard Gilmore

Richard Gilmore on Lorelain isä ja Roryn isoisä. Hän työskentelee suuren vakuutusyhtiön johdossa, kunnes jää eläkkeelle ja perustaa oman konsulttiyrityksen. Richardin äiti on ensimmäinen Lorelai, joka aiheuttaa Emilylle harmaita hiuksia.

Rory Gilmore

Lorelai 'Rory' Gilmore on Lorelain ja Christopherin tytär. Hän asuu yhdessä äitinsä kanssa, joka nimesi hänet itsensä mukaan tasa-arvon vuoksi. Koulussa Rory ei kovin ole sosiaalinen, mutta pärjää hyvin kaikissa aineissa. Hänet hyväksytään sarjan alussa hienoon Chiltonin kouluun. Rory lukee paljon ja kutsuu joskus ihmisiä kirjojen henkilöiden nimillä. Hänen paras ystävänsä on Lane. Rory on aina halunnut arvostettuun Harvardiin ja valmistua toimittajaksi. Hän valitsee kuitenkin Yalen, saman koulun mitä isoisänsä kävi. Rory on deittaillut sarjan aikana Deania, Jessiä ja Logania.

Sookie St. James

Sookie St. James on Lorelain paras ystävä ja toimii kokkina Dragonfly Innissä. 1. kaudella Sookie uskaltautuu vihdoinkin pyytämään tavarantoimittajaansa Jacksonia treffeille ja he ovat olleet yhdessä siitä lähtien. He menivät naimisiin 2. kaudella ja saivat 2 lasta: 4. kaudella Daveyn ja 5. kaudella Marthan. Sookie tunnetaan mahtavien keittotaitojensa lisäksi kömpelyydestään.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Gilmoren tytöt - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Gilmoren tytöt - Kausi 3
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Gilmoren tytöt - Kausi 4
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Gilmoren tytöt - Kausi 6
CDON.com
Discshop.fi
9.95 €
Gilmoren tytöt - Kaudet 1-7
CDON.com
CDON.com
65.95 €