Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Game of Thrones > Näyttelijät

Game of Thrones - Näyttelijät

Aidan Gillen "Petyr Baelish" IMDB

Aidan Murphy (äidin tyttönimi Gillen) syntyi 24. huhtikuuta 1968 Dublinissa, Irlannissa. Hän on naimisissa Olivia O'Flanaganin kanssa ja heillä lapset Berry ja Joe. Aidan on näytellyt mm. elokuvissa Shadow Dancer, Blitz, Wake Wood, 12 Rounds, Shanghai Knights ja Elämän hinta. Hän teki läpimurtonsa tv-sarjassa Älä kerro äidille ja näytteli pitkään myös sarjassa Langalla (The Wire).

Alfie Allen "Theon Greyjoy" IMDB

Alfie Evan Allen syntyi 12. syyskuuta 1986 Hammersmithissa, Lontoossa. Hänen sisarensa on laulaja Lily Allen. Alfie on kihloissa Jaime Winstonen kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa SoulBoy, The Kid, Freestyle, Kuningattaren sisar ja Sovitus.

Charles Dance "Tywin Lannister" IMDB

Walter Charles Dance syntyi 10. lokakuuta 1946 Redditchissä, Englannissa. Hän on ollut naimisissa Joanna Haythornin kanssa ja heillä on lapset Oliver ja Rebecca. Charles on näytellyt mm. elokuvissa The Imitation Game, Patrick, Midnight's Children, Underworld: Awakening, Your Highness, Heikoin lenkki ja Scoop. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Strike Back, This September, Puuhaa ja pullateetä ja Merlin.

Emilia Clarke "Daenerys Targaryen" IMDB

Emilia Clarke on näytellyt 3-vuotiaasta asti. Hän valmistui Drama Centre Londonista vuonna 2009 ja pääsi pian mukaan Game of Thrones tv-sarjaan. Hän on näytellyt myös tv-elokuvassa Triassic Attack ja tv-sarjassa Tohtorit.

Iain Glen "Jorah Mormont" IMDB

Iain Glen syntyi 24. kesäkuuta 1961 Edinburghissa, Skotlannissa. Hän on ollut naimisissa Susannah Harkerin kanssa ja heillä on poika Finlay (s. 1994). Iainilla on myös tytär Mary (s. 2007) tyttöystävänsä Charlotte Emmersonin kanssa. Iain on näytellyt mm. elokuvissa Rautarouva, Harry Brown, Resident evil: Tuho, The Last Legion, Kingdom of Heaven - Taivas maan päällä ja Lara Croft: Tomb Raider sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Erikoisjoukkue ja City of Vice.

Jack Gleeson "Joffrey Baratheon" IMDB

Jack Gleeson on irlantilainen näyttelijä, jonka ensimmäinen iso rooli on sarjassa Game of Thrones.

John Bradley "Samwell Tarly" IMDB

John Bradley-West syntyi 1988 Wythenshawessa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Man-Up! ja Anna Karenina sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Merlin, Borgia ja Hävytöntä.

Kit Harington "Jon Nietos" IMDB

Christopher Catesby Harington syntyi 26. joulukuuta 1986 Worcesterissa, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Silent Hill: Revelation.

Lena Headey "Cersei Lannister" IMDB

Lena Headey syntyi 3. lokakuuta 1973 Bermudalla. Hän eli nuoruutensa Yorkshiressa, Englannissa. Lena on naimisissa Peter Paul Loughranin kanssa ja heillä on poika Wylie (s. 2010). Hän näytteli pääosaa sarjassa Sarah Connorin aikakirjat. Lena on näytellyt mm. elokuvissa The Brøken, Tyttökoulu St Trinian's, 300, Amor yllättää, Grimmin veljekset, Punainen paroni ja Ripley's Game.

Maisie Williams "Arya Stark" IMDB

Margaret Constance Williams syntyi 15. huhtikuuta 1997. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Cyberbully, The Falling, Gold ja Heatstroke.

Michelle Fairley "Catelyn Stark" IMDB

Michelle Fairley syntyi Colerainessa, Pohjois-Irlannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Harry Potter ja kuoleman varjelukset: osa 1, Chatroom, The Others ja Cup Cake. Michelle on vieraillut mm. tv-sarjoissa Totuus ei pala, Safe and Sound, Hiljainen todistaja, Midsomerin murhat, Katu, Holby Cityn sairaala ja Rebus.

Nikolaj Coster-Waldau "Jaime Lannister" IMDB

Nikolaj Coster-Waldau syntyi 27. heinäkuuta 1970 Tanskassa. Hän on naimisissa Nukâka Motzfeldtin kanssa ja heillä on tyttäret Saffina ja Philippa. Nikolaj on näytellyt mm. elokuvissa Headhunters, Blackthorn, Palomuuri ja Kingdom of Heaven - Taivas maan päällä. Hän näytteli pääosaa lyhytikäiseksi jääneessä tv-sarjassa New Amsterdam sekä minisarjassa Kovaa peliä Kööpenhaminassa.

Peter Dinklage "Tyrion Lannister" IMDB

Peter Dinklage syntyi 11. kesäkuuta 1969 Morristownissa, New Jerseyssä. Hän on naimisissa Erica Schmidtin kanssa ja heillä on yksi tytär. Peter on näytellyt mm. elokuvissa A Little Bit of Heaven, Pete Smalls Is Dead, Arvoituksia arkussa, Narnian tarinat: Prinssi Kaspian, Penelope, Elf ja Alakynsi. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa 30 Rock, Muodon vuoksi ja Elämää tähden kanssa.

Sean Bean "Eddard Stark" IMDB

Shaun Mark Bean syntyi 17. huhtikuuta 1959 Sheffieldissa, Englannissa. Sean on ollut naimisissa Georgina Sutcliffen, Abigail Cruttendenin, Melanie Hillin ja Debra Jamesin kanssa. Hänellä on Abigailin kanssa tytär Evie (s. 1998) ja Melanien kanssa tyttäret Lorna (s. 1987) ja Molly (s. 1991). Hänet tunnetaan parhaiten Boromirin roolista Taru Sormusten Herrasta -elokuvatrilogiassa. Sean on näytelly mm. elokuvissa Percy Jackson salamavaras, Liftari, Silent Hill, Flightplan, North Country, Älä sano sanaakaan, The Island ja Troija.

Sophie Turner "Sansa Stark" IMDB

Sophie Turner syntyi 21. helmikuuta 1996 Northamptonissa, Englannissa. Game of Thrones on hänen ensimmäinen roolinsa televisiossa.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa HBO su 10.05.2015
5.5 Kill the Boy

Katso netistä

http://areena.yle.fi/?q=game+of+thrones&media=video

Viralliset sivut

Game of Thrones - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Game of Thrones - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Game of Thrones - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Game of Thrones - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
39.95 €
Game of Thrones - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
64.95 €