7. kauden jaksot

7.1 Lohikäärmekivi (Dragonstone)

Ensiesitys Suomessa: 19.03.2018
Ensiesitys USA:ssa: 16.07.2017

Freyn suku on kokoontunut juhlaillalliselle, joka saa karmean lopun. Meera ja Brandon saapuvat Muurille. Jon kertoo suunnitelmistaan Muurin vahvistamiseen. Sansa ei ole kaikesta samaa mieltä. Vihollisia on joka puolella, joten Lannisterit tarvitsevat vahvoja uusia liittolaisia. Cercei kutsuu paikalle Euron Greyjoyn laivastoineen. Sam tekee Kastellissa hanttihommia ja tekee löydön lohikäärmelasiin liittyen. Arya kohtaa joukon leppoisia sotilaita. Clegane näkee tulessa vaaran merkkejä. Daenerys joukkoinen pääsee viimein perille Stannisin linnaan.

7.2 Myrskysyntyinen (Stormborn)

Ensiesitys Suomessa: 19.03.2018
Ensiesitys USA:ssa: 23.07.2017

Daenerys kovistelee Varysta, joka lupaa olla luottamuksen arvoinen. Melisandre saapuu Lohikäärmekivelle ja kertoo Pohjoisen tapahtumista. Jon saa kutsun tulla tapaamaan Daenerysta, mutta Sansa pelkää sen olevan ansa. Arya kohtaa vanhan ystävän ja kuulee äpärien taistelusta. Cersei pelottelee väkeään Hullun kuninkaan tyttären teoilla. Jaime yrittää saada Randyll Tarlyn puolelleen. Sam on harmaasuomun kourissa olevan Jorahin viimeinen toivo. Olenna, Ellaria ja Yara joukkoineen lähtevät kohti Kuninkaansatamaa. Taistelu alkaa merellä.

7.3 Kuningattaren oikeus (The Queen’s Justice)

Ensiesitys Suomessa: 19.03.2018
Ensiesitys USA:ssa: 30.07.2017

Jon ja Davos saapuvat Lohikäärmekivelle. Jon yrittää vakuuttaa Daenerykselle, että Yön kuninkaan kuolleiden armeija on tulossa tuhoamaan heidät kaikki. Euronin uroteolle osoitetaan suosiota. Cersei pääsee kostamaan Ellarialle julmalla tavalla. Kaksi Starkin sisarusta kohtaa Talvivaarassa. Parantunut Jorah lähtee Kastellista. Casterlynkallio vallataan helposti, mutta suurin osa Lannisterien armeijasta marssii Suurtarhaan. Olenna tunnustaa syntinsä Jaimelle.

7.4 Sotasaalis (The Spoils of War)

Ensiesitys Suomessa: 09.04.2018
Ensiesitys USA:ssa: 06.08.2017

Cersei pitää lupauksensa Rautapankille maksamalla velkansa. Jaime ja Bronn valvovat kullan ja viljan kuljetusta kohti Kuninkaansatamaa. Arya palaa kotiin ja kohtaa sisaruksensa. Lohikäärmekivellä vuoren sisältä löytyy todisteet metsän lasten ja ensimmäisten ihmisten yhteistyöstä vihollista vastaan. Daenerys vaatii edelleen Jonia polvistumaan edessään. Arya harjoittelee Briennen kanssa. Dothrakit hyökkäävät Lannisterien joukkoja vastaan.

7.5 Itävartio (Eastwatch)

Ensiesitys Suomessa: 09.04.2018
Ensiesitys USA:ssa: 13.08.2017

Daenerys kutsuu taistelusta selvinneita liittymään seuraajiinsa. Cersei saa kuulla Olennan tunnustuksesta. Jorah palaa kuningattarensa palvelukseen. Sam yrittää vakuuttaa Kastellin mestareille, että heidän on saatava lordit uskomaan kuolleiden armeijaan. Jon yllättyy kuullessaan Branista ja Aryasta. Sansa kerää suosiota. Arya vakoilee Baelishia. Tyrion menee tärkeään tapaamiseen ja Davos hakee vanhan tutun Kirpunperältä. Cersei kannattaa aselepoa. Sekalainen retkikunta lähtee etsimään todisteita Muurin toiselta puolelta.

7.6 Muurin takana (Beyond the Wall)

Ensiesitys Suomessa: 09.04.2018
Ensiesitys USA:ssa: 20.08.2017

Jon joukkoineen löytää haluamansa, mutta saa samalla kimppuunsa valkoisten kulkijoiden armeijan. Miehet jäävät jumiin keskelle järveä, mutta Gendry kiiruhtaa viemään sanaa Muurille. Arya näyttää kirjeen Sansalle ja uhkailee häntä kertomalla matkoistaan. Tyrion yrittää auttaa Daenerysta selviämään kunnialla Kuninkaansataman tulevista neuvotteluista. Sansa lähettää vastahakoisen Briennen neuvotteluihin.

7.7 Lohikäärme ja susi (The Dragon and the Wolf)

Ensiesitys Suomessa: 30.04.2018
Ensiesitys USA:ssa: 27.08.2017

Cersei ja Jaime, Jon ja Brienne sekä Daenerys ja Tyrion tukijoineen kokoontuvat neuvotteluun areenalle Kuninkaansatamassa. Euron piinaa Theonia ja Hurtta näkee viimein veljensä. Kaikki alkavat uskoa kuolleiden armeijaan pelottavan esityksen jälkeen. Cersei vaatii yhteistyöstä vastapalvelusta Jonilta, mutta mies ei suostu palvelemaan kahta kuningatarta. Tyrion puhuu sisarelleen henkensä uhalla ja yrittää pelastaa tilanteen. Talvivaarassa pidetään oikeudenkäynti. Theon toivoo yhä löytävänsä Yaran ja tappelee saadakseen tukea. Bran ja Sam tajuavat Jonin todellisen henkilöllisyyden. Muuri sortuu. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com7.95 €

Game of Thrones

Kausi 1

CDON.com14.95 €

Game of Thrones

Kausi 2

CDON.com14.95 €

Game of Thrones

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Game of Thrones

Kausi 4

CDON.com39.95 €

Game of Thrones

Kausi 5

CDON.com39.95 €

Game of Thrones

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Game of Thrones

Kausi 7

CDON.com94.95 €

Game of Thrones

Kausi 1-7

EMP.fi15.99 €

Tyrion t-paita

EMP.fi12.99 €

Westeros t-paita

EMP.fi19.99 €

Targaryen-lahjaboksi

EMP.fi16.99 €

House Stark -riipus