Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Game of Thrones > Jaksot > 4. kausi

Game of Thrones - 4. kauden jaksot

4.1 Kaksi miekkaa (Two Swords)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.12.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.04.2014

Tywin Lannister vahtii, kun Starkin suvun miekka Jää jaetaan kahdeksi uudeksi miekaksi. Hän antaa toisen pojalleen Jaimelle. Prinssi Oberyn, Prinssi Doran Martellin veli, saapuu Kuninkaan satamaan Ellaria Sandin kanssa. Mies on saapunut kostamaan sisarensa Elian kuoleman. Pohjoisessa Styr ja kannibaalit vahvistavat villejä. Jon Snow on palannut Mustaan linnan ja saa vapautensa Aemonilta kerrottuaan totuuden. Daenerys Targaryen johdattaa joukkojaan kohti Meereeniä, joka on viimeinen suurista orjakaupungeista. Jokimailla Arya ja Sandor "The Hound" Clegane saa takaisin miekan Polliverilta.

4.2 Ruusu ja leijona (The Lion and the Rose)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.12.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.04.2014

Roose Bolton palaa Kauhialaan tavatakseen äpäräpoikansa Ramsay Snown. Samalla hän näkee, miten Theon Greyjoy on pahoinpidelty alamaiseksi. Roosen seuraava tavoite on tappaa jäljellä olevat Starkin lapset Bran ja Rickon, jotka uhkaavat hänen uutta titteliään. Bran joukkoineen jatkaa matkaa pohjoiseen kasvavasta nälästä huolimatta. Lohikäärmeenkivellä Melisandre määrää ihmisiä poltettavaksi Valon lordin kunniaksi, mikä miellyttää kuningatar Selyseä. Kuninkaansatamassa Tyrion eroaa Shaesta suojellakseen häntä perheeltään. Jaime alkaa opetella miekan käyttöä vasemmalla kädellä Bronnin avustuksella. Häiden juhla-aterialla on tunnelma kireällä Joffreyn ja Tyrionin välillä. Tragedia saa Cersein raivoihinsa ja määrää Tyrionin pidätettäväksi.

4.3 Kahleet murtuvat (Breaker of Chains)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.12.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.04.2014

Tyrion joutuu vankilaan epäiltynä murhasta. Tywin yrittää saada Tommenista uutta kuningasta. Sansa salakuljetetaan Kuninkaansatamasta ritari Dontos Hollardin avustuksella. Jokimailla Arya tapaa mukavan farmarin ja hänen tyttärensä. Lohikäärmeenkivellä Davos tarvitsee lainaa saadakseen uuden armeijan koottua. Pohjoisessa Sam siirtää Gillyn pois linnasta hänen turvallisuutensa vuoksi. Jon varoittaa villeista ja haluaisi vahvistaa puolustusta. Meereenissä Daenerys käskee orjia nousta isäntiään vastaan.

4.4 Valansa pitäjä (Oathkeeper)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.12.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.04.2014

Dany antaa käskyn soluttautua orjiksi Meereenissä ja kannustaa orjat nousemaan isäntiään vastaan. Jaime menee viimein tapaamaan Tyrionia ja tunnustaa Cersein murhakäskyn. Jaime käskee Briennea etsimään Sansan. Sansa syyttää murhasta Petyr Baelishia ja saa varmistuksen, ettei Tyrion ole syyllinen.

4.5 Hänen nimissään (First of His Name)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.12.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.05.2014

Daenerys pohtii Kuninkaansataman valtaamista. Tommen kruunataan kuninkaaksi. Brienne epäilee Sansan olevan Jonin luona ja lähtee kohti Mustalinnaa. Locke löytää mökin, missä Bran Stark, Jojen, Meera ja Hodor ovat vankina. Hän vakuuttaa Jonille, että taistelu tulee olemaan helppo.

4.6 Jumalten ja ihmisten lait (The Laws of Gods and Men)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.01.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2014

Tyrionin oikeudenkäynti alkaa. Varys tiedottaa Daenerysin voitokkaasta taistelusta Meereenissä, joten Tywin päättää valmistautua turvaamaan Kuninkaansatamaa. Stannis Baratheon ja Ser Davos etsivät resursseja sotamatkaa varten. Suureksi kasvanut Drogon aiheuttaa tuhoa maaseudulla.

4.7 Matkijalintu (Mockingbird)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.01.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.05.2014

Oberyn kertoo kostoretkestään Tyrionille ja tarjoutuu hänen mestarikseen tulevassa taistelussa. Cersei taas on valinnut omalle puolelleen Gregor Cleganen. Daenerys lähettää Daarion joukkoineen valtaamaan Yunkain. Jon palaa Crasterin linnalta ja haluaisi suojella Muuria, mutta hänet torjutaan.

4.8 Kaksintaistelu (The Mountain and the Viper)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.01.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.06.2014

Villit hyökkäävät Myyränkylään tappaen kaikki näkemänsä ihmiset. Uutiset verilöylystä kiirivät pian Mustalinnaan ja Sam on huolissaan Gillyn kohtalosta. Petar Baelish ja Sansa todistavat, mitä Lysa Arrynille tapahtui. Tyrionin kohtalon päättävä taistelu käydään. Oberyn haluaa Gregorin tunnustavan tekonsa.

4.9 Muurin vartijat (The Watchers of the Wall)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.01.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.06.2014

Yövartio yrittää alakynnessäkin puolustaa linnaa Mance Rayderin armeijalta. Villit taas suunnittelevat salahyökkäystä Muurille. Olly saa kostonsa. Jon keksii keinon, miten hyökkäys loppuisi, mutta Sam ei ole samaa mieltä.

4.10 Lapset (The Children)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.01.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.06.2014

Jon kertoo viimein Mancelle, miksi hän aikoinaan liittyi villeihin. Kesken keskustelun kuuluu torvensoitto. Stannis Baratheonin ja Davos Seaworthin joukot ovat saapuneet taistelemaan villejä vastaan. Bran kohtaa Metsän lapsia. Daenerys Targaryen saa kuulla huolestuttavia uutisia lohikäärmeistään. Cersei ei halua pakkoavioliittoa ja uhkailee Tywiniä kertomalla suhteestaan Jaimeen. Jaimella on pakosuunnitelma Tyrionin varalle. Brienne kohtaa AryanSeuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa HBO su 10.05.2015
5.5 Kill the Boy

Katso netistä

http://areena.yle.fi/?q=game+of+thrones&media=video

Viralliset sivut

Game of Thrones - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Game of Thrones - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Game of Thrones - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Game of Thrones - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
39.95 €
Game of Thrones - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
64.95 €