Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Game of Thrones > Jaksot > 2. kausi

Game of Thrones - 2. kauden jaksot

2.1 Pohjoinen muistaa (The North Remembers)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.02.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.04.2012

Tyrion saapuu Kuninkaansatamaan aloittaakseen uuden työnsä kuninkaan kätenä. Robb Stark jatkaa sotaa Lannistereja vastaan. Daeneryksen joukolla on vaikeuksia ylittää aavikko Essoksessa. Bran ottaa Robbin paikan Talvivaaran lordina. Jon ja yövartio saapuvat pahamaineiselle talolle Muurin toisella puolella. Stannis Baratheon suunnittelee hyökkäystä Lohikäärmeenkiveltä.

2.2 Yön maat (The Night Lands)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.02.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.04.2012

Arya paljastaa henkilöllisyytensä Gendrylle matkalla pohjoiseen. Tyrion on vihainen Cerseille väkivallantekojen takia. Eräs Daenerysin tiedustelijoista tuo mukanaan huonoja uutisia. Theon Greyjoy palaa viimein kotiin isänsä Balonin luokse oltuaan vuosia Starkin perheen vankina. Stannisin oikea käsi Davos saa merirosvot puolelleen.

2.3 Mikä kuollutta on, ei koskaan kuole (What is Dead My Never Die)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.02.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.04.2012

Jonin teko saa Crasterin karkottamaan koko yövartion pois hänen mailtaan. Bran näkee unta hurjasuden silmin. Catelyn tapaa Renlyn ja tämän uuden vaimon Margaery Tyrellin ja yrittää pakottaa heidät liittolaisiksi. Theon pettyy isänsä päätökseen antaa hänelle vain yksi laiva ja sisarelleen kolmekymmentä. Shae ryhtyy Sansan hovineidoksi. Tyrion testaa neuvoston jäsenten uskollisuutta kertomalla jokaiselle eri tarinan Myrcellan tulevasta avioliitosta. Amory Lorch joukkoineen yrittää löytää Gendryn. Taistelun keskellä Arya pelastaa Jaqen H'gharin.

2.4 Luupuutarha (Garden of Bones)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.02.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.04.2012

Robb menestyy jälleen hyökkäyksessää Lannistereita vastaan ja kohtaa mielenkiintoisen sairaanhoitaja Talisan. Arya, Gendryn ja muut vangit päätyvät Harrelhalliin. Tywin Lannister saapuu paikalle joukkoineen ja Arya päätyy hänen apulaisekseen. Joffrey on harmissaan Robbin menestyksestä kentällä ja purkaa vihaansa Sansaan. Tyrion ja Bronn yrittävät löytää vastaiskun julmuuksille. Catelyn yrittää saada Stannisin ja Renlyn liittoutumaan Lannistereja vastaan. Daenerys vie joukkonsa Qarthin kaupunkiin Jorahin varoituksista huolimatta. Davos käyttää vanhoja salakuljettajan taitoja hyväkseen auttaakseen Melisandrea.

2.5 Harrenhallin aave (The Ghost of Harrenhal)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.02.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.04.2012

Catelyn pakenee Renlyn leiristä ja saa uskotukseen Briennen, jota epäillään murhasta. Pääkaupungissa Tyrion pelkää Stannisin hyökkäävän pian. Hän epäilee Joffreyn suunnitelman toimivuutta. Theon aloittaa matkansa todistaakseen isälleen vahvuutensa. Bran on huolissaan näkemästään unesta, missä koko Talvivaara joutuu tulvan alle. Harrenhallissa Jaqen tarjoaa Aryalle kolme henkeä hänen pelastamiensa tilalle. Yövartio kohtaa kuuluisan Qhorin Puolikäden, joka on aikeissa hyökätä villien vartijoiden kimppuun. Jorah saa varoituksen, että joku yrittää varastaa Daenerysin lohikäärmeet.

2.6 Niin vanhat kuin uudet jumalat (The Old Gods and the New)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.03.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.05.2012

Theon joukkoineen valtaa Talvivaaran ja joutuu tappamaan. Oshan juonen avulla hän pakenee Branin, Rickonin ja Hodorin kanssa. Catelyn palaa Briennen kanssa Robbin leiriin. Robb on raivoissaan Theonin petoksesta ja lähettää Roosen kehoituksesta pienen joukon valtaamaan Talvivaaran takaisin. Baelish saapuu Harrenhalliin ja ehdottaa Tywinille liittoa Tyrellien kanssa. Arya on vaarassa, joten hän pyytää Jaqenilta toista tappoa. Myrcella lähetetään Dorniin. Nälkäiset kaupunkilaiset yrittävät hyökätä Joffreyn kimppuun matkalla takaisin linnaan. Sandor Clegane pelastaa Sansan. Jon kohtaa Muurin takana naisvilli Ygritten, jota hän ei pysty teloittamaan. Daenerys yrittää saada laivoja päästäkseen meren yli, mutta kohtaa pahan menetyksen.

2.7 Kunniaton mies (A Man Without Honor)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.03.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.05.2012

Theon on raivoissaan poikien katoamisesta ja lähtee joukkoineen etsimään heitä läheiseltä maatilalta. Sansa saa uuden syyn pelätä Joffreyta. Jaime saa tilaisuuden paeta, kun hän saa sellikaverikseen serkkunsa Altonin. Ygritte kiusaa Jonia, joka käveleekin pian ansaan. Velhojen johtaja kertoo Daenerysille, missä lohikäärmeet ovat.

2.8 Talvivaaran prinssi (The Prince of Winterfell)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.03.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.05.2012

Qhorin haluaa tehdä Jonista vakoilijan villien joukkoon. Yara pyytää Theonia hylkäämään Talvivaaran, joka sijaitsee liian kaukana mereltä. Stannisin laivasto lähestyy Kuninkaansatamaa. Cercei uhkaa Tyrionia sieppaamalla Rosin, jota hän luulee Tyrionin rakastajaksi. Tywinin joukot lähtevät Harrenhallista kohti etelää, joten Arya pyytää Jaqenilta viimeisen toiveensa. Daenerys päätyy outoon labyrinttiin, kohtaa menehtyneen miehensä ja poikansa, kunnes löytää lohikäärmeensä. Robb on raivoissaan, kun Catelyn salaa vapauttaa Jaimen.

2.9 Mustavirta (Blackwater)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.03.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.05.2012

Tyrion Lannister johtaa Kuninkaansataman puolustusta Stannis Baratheonia vastaan käyttämällä hyväksy elovalkeaa. Cersei tarjoaa suojaa hovin naisille ja piinaa Sansaa elämänohjeillaan. Joffrey haluaa mukaan taisteluun, mutta lähtee karkuun tilanteen muuttuessa vaaralliseksi. Kuninkaankaarti alkaa perääntyä tämän eleen myötä, mutta Tywinin ja Tyrellin joukot tulevat apuun viime hetkellä. Tyrion yritetään salamurhata.

2.10 Kaikkien on kuoltava (Valar Morghulis)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.03.2013
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.06.2012

Tyrion toipuu taistelussa saamastaan haavasta. Tywin on palannut kaupunkiin ja ottaa Tyrionin paikan kuninkaan kourana. Joffrey palkitsee taistelussa menestyneitä. Loras Tyrell ehdottaa, että Joffrey menisi naimisiin hänen sisarensa Margaeryn kanssa. Taistelun hävinnyt Stannis Baratheon vetäytyy Lohikäärmeenkivelle. Robb uhmaa äitiään ja menee naimisiin Talisan kanssa. Luwin opastaa alakynnessä olevaa Theonia. Arya ystävineen pääsee pakoon ja Jaqen kertoo, miten hänet voi jälleen löytää.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa HBO su 10.05.2015
5.5 Kill the Boy

Katso netistä

http://areena.yle.fi/?q=game+of+thrones&media=video

Viralliset sivut

Game of Thrones - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Game of Thrones - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Game of Thrones - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
36.95 €
Game of Thrones - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
39.95 €
Game of Thrones - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
64.95 €