Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Fringe - rajamailla > Näyttelijät

Fringe - rajamailla - Näyttelijät

Anna Torv "Olivia Dunham" IMDB

Anna Torv syntyi 15. huhtikuuta 1978 Melbournessa, Australiassa. Hänen juurensa ovat Virossa. Hän on naimisissa Mark Valleyn kanssa. Anna on näytellyt mm. elokuvissa The Book of Revelation ja Travelling Light sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa The Pacific, Elämä tilauksessa ja McLeodin tyttäret.

Blair Brown "Nina Sharp" IMDB

Bonnie Blair Brown syntyi 23. huhtikuuta 1946 Washingtonissa. Hänellä on poika Robert (s. 1983) Richard Jordanin kanssa. Bonnie on näytellyt mm. elokuvissa First Born, Dark Matter, Rakkausterapiaa, The Sentinel - Salaliitto ja Dogville sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kadonneiden jäljillä, Kova laki: Erikoisyksikkö, Teho-osasto, Ed, C.S.I. Miami ja Smallville.

Jasika Nicole "Astrid Farnsworth" IMDB

Jasika Nicole Pruitt syntyi Birminghamissa, Alabamassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Aivan liian hotti ja Take the Lead sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Kova laki: Rikollinen mieli.

John Noble "Walter Bishop" IMDB

John Noble syntyi 20. elokuuta 1948 Port Piriessa, Australiassa. Hän on urallaan toiminut näytelmäohjaajana. John on näytellyt mm. elokuvissa Taru sormusten herrasta - Kaksi tornia ja Kuninkaan paluu, Fracture ja Ester - Persian kuningatar sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kasvottomat sotilaat, 24 ja Tähtiportti.

Joshua Jackson "Peter Bishop" IMDB

Joshua Browning Jackson Carter syntyi 11. kesäkuuta 1978 Vancouverissa, Kanadassa. Hän seurustelee Diane Krugerin kanssa. Joshua tunnetaan parhaiten roolistaan Dawson's Creekissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Shutter, Bobby, The Skulls, Mestarit ja Mestarit 2 ja Julmia aikeita sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Kova laki: Rikollinen mieli.

Lance Reddick "Phillip Broyles" IMDB

Lance Reddick syntyi 31. joulukuuta 1969 Baltimoressa, Marylandissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Dirty Work, Älä sano sanaakaan, Brother to Brother, Unelma Afrikasta ja Poikkeustila sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lost, Langalla, Num3rot, C.S.I. Miami ja Kylmä rinki.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Fringe - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Fringe - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Fringe - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
16.95 €
Fringe - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Fringe - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Fringe - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
59.95 €