Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Fringe - rajamailla > Henkilöt

Fringe - rajamailla - Henkilöt

Astrid Farnsworth

Astrid Farnsworth on FBI:n nuorempi agentti, joka toimii Olivian assistenttina. Hän on laboratoriossa Walterin kanssa. Astrid tekee lähinnä toimistotöitä, mutta hänen taitonsa mm. kryptoanalyysissa ja tietokonehakkeroinnissa ovat usein hyödyksi yksikölle.

Nina Sharp

Nina Sharp on korkean tason työntekijä Massive Dynamicissa. Hän sanoo olevansa yritykselle elämänsä velkaa, koska parantui syövästä tekokäden avulla. Nina on tuntenut Walterin kauan. Hänellä on tunteita Broylesia kohtaan. Nina tietää usein tapauksista enemmän kuin kertoo.

Olivia Dunham

Olivia Dunham on nuori FBI-agentti. Hän päätyy rajatietoryhmään kun hänen parinsa ja rakastettunsa John Scott altistuu lihaksia hajottavalle aineelle. Häntä pidetään potentiaalisena ja lahjakkaana. Olivia asuu yksin ja omistaa lähes kaiken aikansa työlle. Lapsena Olivia altistettiin lääkkeelle, jonka vuoksi hänellä on erikoisia kykyjä.

Peter Bishop

Peter Bishop on Walterin huippuälykäs poika, joka osaa useita kieliä. Peteriä tarvitaan pitämään isänsä järjissään. Hän on rajatietoyksikön siviilikonsultti.

Phillip Broyles

Phillip Broyles on terrorismin vastaisen yksikön erikoisagentti ja rajatietoryhmän johtaja. Hän on valmis taivuttamaan sääntöjä, kun on kyse erikoisista tapauksista. Broyles ei aluksi pidä Oliviasta. Hän on ollut naimisissa ja hänellä on lapsia.

Walter Bishop

Walter Bishop on Peterin isä ja entinen hallituksen rajatietotutkija. Hän on huippuälykäs, mutta joutui 17 vuodeksi mielisairaalaan laboratoriossa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Peter saa hänet takaisin mukaan yksikön toimintaan. Walter ei ole kovin sosiaalinen ja ihmettelee paljon nykymaailman menoa.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Fringe - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Fringe - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
13.95 €
Fringe - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
16.95 €
Fringe - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Fringe - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Fringe - Kaudet 1-5
CDON.com
CDON.com
59.95 €