Näyttelijät

Cierra Ramirez "Mariana Adams Foster"
Danny Nucci "Mike Foster"
David Lambert "Brandon Foster"
Hayden Byerly "Jude Jacob"
Jake T. Austin "Jesus Adams Foster"
Maia Mitchell "Callie Jacob"
Noah Centineo "Jesus Adams Foster"
Sherri Saum "Lena Adams Foster"
Teri Polo "Stef Adams Foster"

Cierra Ramirez "Mariana Adams Foster" IMDb

Cierra Alexa Ramirez syntyi 9. maaliskuuta 1995 Houstonissa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Girl in Progress ja All In sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Salattu teinielämä, Zackin ja Codyn viiden tähden elämää, Zoey 101 ja C.S.I. Miami.

Danny Nucci "Mike Foster" IMDb

Danny Nucci syntyi 15. syyskuuta 1968 Klagenfurtissa, Itävallassa. Hän on naimisissa Paula Marshallin kanssa ja heillä on tytär Maya (s. 2005). Dannyllä on myös toinen tytär Savannah (s. 1996) liitostaan Terre Bridghamin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Titanic, Wishin' and Hopin', Escapee, Monster Heroes ja World Trade Center sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Castle, House, Arrow, NCIS Rikostutkijat, The Booth at the End, Mentalist, Criminal Minds, C.S.I. ja C.S.I. Miami.

David Lambert "Brandon Foster" IMDb

David Lambert syntyi 29. marraskuuta 1992 Baton Rougessa, Louisianassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Aaron Stone. David on näytellyt mm. elokuvissa The Lifeguard, Den Brother ja Pretty/Handsome sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Vihjeet hukassa ja House of Payne.

Hayden Byerly "Jude Jacob" IMDb

Hayden Byerly syntyi 11. lokakuuta 2000 Lakewoodissa, Coloradossa. Hän on ääninäytellyt mm. elokuvissa Lego Jurassic World ja Lego Marvel's Avengers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Samaa sukua ja Zeke and Luther.

Jake T. Austin "Jesus Adams Foster" IMDb

Kaudet 1-2. Jake Toranzo Austin Szymanski syntyi 3. joulukuuta 1994 New York Cityssä. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Waverly Placen velhot. Jake on näytellyt mm. elokuvissa Tom Sawyer & Huckleberry Finn, Grantham & Rose, New Year's Eve ja Koirahotelli sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Drop Dead Diva, Kova laki: Erikoisyksikkö ja Happy Monster Band.

Maia Mitchell "Callie Jacob" IMDb

Maia Mitchell syntyi 18. elokuuta 1993 Lismoressa, Australiassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Trapped ja Mortified. Maia on näytellyt mm. elokuvassa After the Dark sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Jessie, Castaway ja K9.

Noah Centineo "Jesus Adams Foster" IMDb

Kaudesta 3 eteenpäin. Noah Gregory Centineo syntyi 9. toukokuuta 1996 Miamissa, Floridassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Another Assembly, Abraham & Sarah, the Film Musical, Turkles ja The Gold Retrievers sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Newsreaders, Jessie, #TheAssignment ja Austin & Ally.

Sherri Saum "Lena Adams Foster" IMDb

Sherri M. Saum syntyi 1. lokakuuta 1974 Daytonissa, Ohiossa. Hän on naimisissa Kamar de los Reyesin kanssa ja heillä on kaksoset John ja Michael (s. 2014). Sherri näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Sunset Beach ja Beggars and Choosers. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Anne B. Real, Finding Home ja Ten Stories Tall sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Asema 62, Terapiassa, Gossip Girl, Paljastavat valheet, How to Get Away with Murder, Kosto, Totuuden anatomia, Heroes, Siskoni on noita ja C.S.I. New York.

Teri Polo "Stef Adams Foster" IMDb

Theresa Elizabeth Polo syntyi 1. kesäkuuta 1969 Doverissa, Delawaressa. Hän on ollut naimisissa Anthony Mooren kanssa ja heillä on poika Griffin (s. 2002). Terillä on myös tytär Bayley (s. 2007) suhteestaan Jamie Wollamiin. Teri on näytellyt mm. elokuvissa Perhe on painajainen, Painajainen perheessä, Pienin painajainen perheessä, Beyond ja 2:13 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Castle, Man Up, Criminal Minds, Näkijä, Monk ja Aavekuiskaaja.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

Ei saatavilla

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 12

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 4