Henkilöt

Brandon Foster
Callie Jacob
Jesus Adams Foster
Jude Jacob
Lena Adams Foster
Mariana Adams Foster
Mike Foster
Stef Adams Foster

Brandon Foster

Brandon Foster on Stefin ja Miken teini-ikäinen poika. Hän asuu Stefin ja Lenan perheessä. Hän on musikaalisesti lahjakas ja pitää erityisesti pianonsoitosta. Hänellä on epätasapainoinen suhde isäänsä, joka kärsii alkoholismista. Brandon on seurustellut mm. Talyan, Callien ja Loun kanssa.

Callie Jacob

Callie Jacob on teini-ikäinen ja tulee sijoituslapsena Fosterien perheeseen sarjan alussa. Hänellä on pikkuveli Jude, joka saadaan myös samaan perheeseen. Callie on ollut sijoituksessa lapsesta asti ja joutunut myös nuorisovankilaan suojeltuaan veljeään. Tytöllä on ollut kova elämä ennen Fostereiden luokse pääsyä, joten hänen on aluksi vaikea avautua ja lämmetä uudelle perheelle. Callie on kaikkein läheisin Brandonin kanssa. Hän on-off seurustelee luokkakaverinsa Wyattin kanssa.

Jesus Adams Foster

Jesus Adams Foster on Stefin ja Lenan perheeseen vauvana adoptoitu poika, jolla on kaksoissisar Mariana. Hänellä oli ADHD, mihin hän sai lääkitystä. Mike ehdottaa hänelle nyrkkeiluä ja Jesus alkaakin menestyä. Jesus suhtautuu kielteisesti biologiseen äitiinsä Anaan. Hän on seurustellut mm. Lexin, Emman ja Hayleyn kanssa.

Jude Jacob

Jude Jacob on Callien pikkuveli. Hän on hiljainen ja optimistisempi sijaislapsen elämää kohtaan kuin siskonsa. Hän on joutunut kuitenkin kokemaan väkivaltaa, mutta sopeutuu nopeasti elämään Fosterien perheessä. Koulussa hän ystävystyy Connorin kanssa. Suhde saa Juden myös pohtimaan omaa seksuaalista suuntautumistaan.

Lena Adams Foster

Lena Elizabeth Adams Foster on perheen äiti ja Stefin vaimo. Lena on pariskunnasta enemmän äitimäinen ja pärjää hyvin lasten kanssa. Lena työskentelee vararehtorina koulussa. Hän haluaisi myös biologisen lapsen ja tuleekin raskaaksi 1. kaudella.

Mariana Adams Foster

Mariana Adams Foster on Stefin ja Lenan perheeseen vauvana adoptoitu tyttö, jolla on kaksoisveli Jesus. Hän on erittäin älykäs ja pitää huolta ulkonäöstään. Mariana on suosittu ja hän pitää juoruilusta. Toisinaan hän on hieman sinisilmäinen, varsinkin biologisen äitinsä kanssa. Mariana liittyy mukaan tanssijoukkueeseen.

Mike Foster

Mike Foster on Stefin ex-mies ja Brandonin isä. Hän työskentelee poliisissa Stefin työparina. Mike on alkoholisti ja hän liittyy AA-kerhoon hallitakseen juomistaan. Hän on seurustellut Danin kanssa. Mike auttaa myös Anaa toipumaan addiktiostaan.

Stef Adams Foster

Stefanie "Stef" Marie Adams Foster on perheen äiti ja työskentelee poliisina. Hän on naimisissa Lenan kanssa. Stef oli aiemmin naimisissa Miken kanssa ja heillä on poika Brandon. Stef voi vaikuttaa kovalta, mutta on oikeasti erittäin lempeä ja hauska. Hän ei kuitenkaan epäröi myös pitää kuria lapsilleen.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

Ei saatavilla

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 12

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 4