Näyttelijät

Allison Tolman "Molly Solverson"
Billy Bob Thornton "Lorne Malvo"
Carrie Coon "Gloria Burgle"
Colin Hanks "Gus Grimly"
David Thewlis "V.M Varga"
Graham Verchere "Nathan Burgle"
Jean Smart "Floyd Gerhardt"
Jeffrey Donovan "Dodd Gerhardt"
Jesse Plemons "Ed Blomquist"
Kirsten Dunst "Peggy Blomquist"
Martin Freeman "Lester Nygaard"
Mary Elizabeth Winstead "Nikki Swango"
Patrick Wilson "Lou Solverson"
Ted Danson "Hank Larsson"

Allison Tolman "Molly Solverson" IMDb

Allison Cara Tolman syntyi 18. marraskuuta 1981 Houstonissa, Teksasissa. Allison sai Emmy-palkinnon parhaasta naissivuosasta minisarjassa tai televisioelokuvassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Krampus, The Gift ja Addicted to Fresno sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pako, The Mindy Project ja Hello Ladies.

Billy Bob Thornton "Lorne Malvo" IMDb

William Robert Thornton syntyi Hot Springissä. Hän on naimisissa Connie Anglandin kanssa ja heillä on tytär Bella (s 2004). Billy Bobilla on myös lapset Amanda (s. 1978), William (s. 1993) ja Harry (s. 1994) aiemmista avioliitoistaan. Hän sai Fargosta Emmy -palkinnon. Billy Bob näytteli vakituisesti tv-sarjassa Hearts Afire. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Whiskey Tango Foxtrot, Paha pukki, Entourage, The Judge, Armageddon ja Mies joka ei ollut siellä sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rillit huurussa ja Ellen.

Carrie Coon "Gloria Burgle" IMDb

Carrie Coon syntyi 24.1.1981 Ohiossa USA:ssa. Hänelle ei ole vielä ehtinyt kertyä pitkää näyttelijäuraa, sillä hän aloitti näyttelemisen vuonna 2011. Rooleissa Carrie on sarjoissa Kova laki (2013) ja The Leftovers (2014-2017)

Colin Hanks "Gus Grimly" IMDb

Colin Hanks syntyi 24. marraskuuta 1977 Sacramentossa, Kaliforniassa. Hän on näyttelijä Tom Hanksin vanhin lapsi. Colin on naimisissa Samantha Bryantin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Colin on näyttelijä, ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja. Hän näyttelee vakituisesti tv-sarjassa Life in Pieces. Colin on näytellyt mm. elokuvissa Orange County, Elvis & Nixon, Loma, No Stranger Than Love ja Parkland sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mutsi, NCIS Rikostutkijat, Roswell, Taistelutoverit ja Dexter.

David Thewlis "V.M Varga" IMDb

David Thewlis syntyi 20.3.1963 Blackpoolissa Englannissa. Hän on ehtinyt pitkän näytteliuransa aikana esiintymään lukuisissa elokuvissa ja sarjoissa. Mm. Red 2 (2013), Harry Potter ja Feeniksin kilta (2007).

Graham Verchere "Nathan Burgle" IMDb

Graham Verchere on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt näytellä monissa elokuvissa vuodesta alkaen. Hän on ääninäytellyt myös sarjassa My Little Pony (2014-2015) ja vieraillut Olipa kerran -sarjassa.

Jean Smart "Floyd Gerhardt" IMDb

Jean Elizabeth Smart syntyi 13. syyskuuta 1951 Seattlessa, Washingtonissa. Hän on naimisissa Richard Gillilandin kanssa ja heillä on poika Connor (s. 1989) ja adoptiotytär Bonnie (s. 2008). Jean on näytellyt mm. elokuvissa Sweet Home Alabama, Miss Meadows, Lemmenlomalla, Hero Wanted, Lucky You ja Garden State sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Girlfriends' Guide to Divorce, Designing Women, 24, Havaiji 5-0, Harryn laki, Isän suusta, Samantha Who? ja Frasier.

Jeffrey Donovan "Dodd Gerhardt" IMDb

Jeffrey T. Donovan syntyi 11. toukokuuta 1968 Amesburyssa, Massachusettsissa. Hän on naimisissa Michellen kanssa ja heillä on 2 lasta. Jeffrey näytteli vakituisesti tv-sarjassa Burn Notice. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Changeling - Vaihdokas, Hitch - lemmentohtori, Believe in Me ja Blair Witch 2: Book of Shadows sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Yli synkän virran, Kova laki, Monk, C.S.I. Miami ja Kameleontti.

Jesse Plemons "Ed Blomquist" IMDb

Jesse Plemons syntyi 2. huhtikuuta 1988 Dallasissa, Teksasissa. Hänet tunnetaan elokuvista Black Mass, Battleship ja Paul.

Kirsten Dunst "Peggy Blomquist" IMDb

Kirsten Caroline Dunst syntyi 30. huhtikuuta 1982 Point Pleasantissa, New Jerseyssä. Hän seurustelee näyttelijä Garrett Hedlundin kanssa. Kristen aloitti uransa lapsinäyttelijänä ja mallina. Hän on n'ytellyt mm. elokuvissa Melancholia, Marie Antoinette, Elizabethtown, Wimbledon, Mona Lisa Smile, Spider Man -trilogia, Matkalla, Polttarittaret, Veren vangit, Pikku naisia, Virgin Suicides ja Anna palaa! sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Portlandia, Teho-osasto ja Stories from My Childhood.

Martin Freeman "Lester Nygaard" IMDb

Martin Freeman syntyi 8. syyskuuta 1971 Aldershotissa, Iso-Britanniassa. Martin oli kymmenen, kun hänen isänsä kuoli sydänkohtaukseen. Martin tuli tunnetuksi kriitikoiden ylistämästä Konttori-televisiosarjasta. Hän myös näytteli Bilbo Reppulia Hobitti -elokuvatrilogiassa. Hän myös voitti Emmyn televisiosarjasta Uusi Sherlock.

Mary Elizabeth Winstead "Nikki Swango" IMDb

Mary Elizabeth Winstead syntyi 28.10.1984 Carolinassa USA:ssa. Hänet on äänestettu 100 seksikkäimmän naisen joukkoon 2009 sijalle 88. Hänellä on kolme vanhempaa siskoa ja yksi vanhempi veli. Nikki on näytellyt mm. Die Hardissa.

Patrick Wilson "Lou Solverson" IMDb

Patrick Joseph Wilson syntyi 3. heinäkuuta 1973 Norfolkissa, Virginiassa. Hän on naimisissa Dagmara Dominczykin kanssa ja heillä on 2 lasta. Patrick laulaa näyttelijän työn lisäksi. Hän näytteli pääosaa tv-sarjassa A Gifted Man ja on näytellyt mm. elokuvissa Little Children, Kirottu, Riivattu, Hard Candy, Home Sweet Hell, Morning Glory, The A-Team, Vaihtamalla paranee, Oopperan kummitus ja Watchmen.

Ted Danson "Hank Larsson" IMDb

Edward Bridge Danson III syntyi 29. joulukuuta 1947 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Mary Steenburgen, jonka kanssa hänellä on adoptiolapset Lilly ja Charlie McDowell. Ted on eronnut Randall Goschista ja Casey Coatesista, jonka kanssa hänellä on tytär Katherine (s. 1979) ja adoptiotytär Alexis (s. 1985) Hänen tunnetuin roolinsa on Cheers-sarjan Sam Malone. Hän näytteli vakituisesti myös sarjoissa C.S.I., CSI: Cyber, Help Me Help You ja Tohtori Becker. Ted on näytellyt mm. elokuvissa Kaikki rakastavat valaita, Mad money - Hulluna rahaa, Amatöörit (The Moguls), Pelastakaa sotamies Ryan, Homegrown - hamppukunkut ja Kolme miestä ja baby (3 Men and a Baby) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Damages, Bored to Death ja Grosse Pointe.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com19.95 €

Fargo

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Fargo

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Fargo

Kausi 3