3. kauden jaksot

3.1 (Law of Vacant Places)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.04.2017

Kaikki alkaa Berliinistä 1988. Miestä kuulustellaan ja hänen sanotaan olevan oikea henkilö, vaikka hän itse väittää muuta. Kuulusteluissa tiedoilla kiemurrellaan ja kaarrellaan. Tapahtumat sijoittuvat Minnesotaan vuoteen 2010. Juhlissa pidetään puheita ja yläkerrassa keskustellaan menneistä. Tytön parhain ystävä on timantti ja häntä palveleva mies. Ehdonalaisvalvojalla työ ei aina ole sieltä miellyttävimmästä päästä. Veljesriita aiheuttaa kyseenalaisia keinoja virkaan nähden.

3.2 (The Principle of Restricted Choice)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.04.2017

Salaisen lattialuukun alta löytyvät tavarat pitävät mielenkiinnon yllä yölläkin. Kaksi nimeä, sama henkilö. Poliisiaseman uusi johtaja aiheuttaa kysymyksiä. Kovia lainoja on otettu vaikka edes etunimeä ei tiedetä. Salaperäinen rekka parkkipaikalla hämmentää. Glorialla ei mene töissä ihan putkeen. Gloria pääsee Ennisin tapauksessa kuitenkin eteenpäin. Omatunto alkaa kolkuttamaan hotellissa tapahtuneen "onnettomuuden" jälkeen.

3.3 (The Law of Non-Contradiction)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 03.05.2017

Jakson tapahtumat sijoittuvat Los Angelesiin 2010. Mennään elokuvamaailmassa ja aloitellaan käsikirjoituksia, kalliiden motellihuoneiden kanssa. Gloria lukee kirjaa lentokoneessa, jossa tutustutaan avaruuteen ja sen ihmeelliseen maailmaan. Gloria kohtaa heti paikanpäällä ongelmia, mutta asiat etenevät laukullista vauhtia ja johtavat juomien ääreen tiskille. Menneiden kaivelu tuo esiin väkivaltaa ja vastauksiakin.

3.4 (The Narrow Escape Problem)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 10.05.2017

Käydään läpi muodonmuutoksen aikaansaamia ulkonäköjä. Toimistotiloissa tapahtuu kummia ja katseita ei hyväksytä. Stussy matkustaa avaimettomana tallelokeroiden lähelle. Paikalla tulee ongelmia eteen ja on laitettava toinen vaihe päälle. Mitähän tallelokerosta lopulta löytyykään? Myöhemmin toimistolla jälleen tapahtuu ja mysteeristä salkkua kannetaan. Gloria pääsee tutkimaan ilmastointilaitteen tappamaa henkilöä.

3.5 (The House of Special Purpose)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 17.05.2017

Ovelle on tuotu vain tietyille silmille tarkoitettu kirje. Kirje kuitenkin avataan ja väärille silmille kantautuu kiihkeitä ääniä. Kiihkeiden yllätysten tekovaiheessa kysytään isojakin asioita. Toimistolla aiheutetaan taas verenpainetta menemällä henkilökohtaisuuksiin. Ylellisellä illallisella puhutaan isoista liikekaupoista, jotka alkavat mietityttämään. Tilanteet alkavat karata pahasti käsistä ja on aika tehdä mitä vaan tilanne vaatii. Perheasiat sotkevat asioita lisää. Teoilla on karmeita seurauksia.

3.6 (The Lord of No Mercy)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.05.2017

Pahoinpitely saa veren kiehumaan ja suunnitelmia jatkoa ajatellen mietitään. Firman kasvattaminen vaikuttaa pakolliselta, mikä aiheuttaa vähintäänkin kummastusta. Kirjanpidon tarkastus saa miettimään vilunkia. Kyttäyskeikan päätteeksi on tarpeen antaa koko vartalolle hellivää kylmähoitoa. Gloria menee Lopezin kanssa puhuttelemaan Stussyn toimistolle uudemman kerran. Käynti saa hämmennyksen aikaan.

3.7 (The Law of Inevitability)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 31.05.2017

Mennään yksinäisissä, lahjaisissa ja jouluisissa tunnelmissa. Gloria ja Lopez löytää kangistuneen tapauksen ja hotellissa yhä parannellaan mukiloinnin jälkiä jäillä. Stussyn porukka illastaa uudelleen naisseurassa. Poliisiasemalla tuodaan aivan nenän eteen kuvia todisteeksi ja todellisuus paljastuu hiljaiseen mieleenkin. Gloria ja Lopez saavat läksytyksen. Illallistaminen kääntyy yllätyksellisiin uutisiin ja järkytyksiin.

3.8 (Who Rules the Land of Denial?)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.06.2017

Vankikuljetuksen ajomatka muuttuu äkisti ja sitten onkin toimittava nopeasti, jotta henki säilyy. Seurauksena täytyy lähteä metsään tuntemattoman tyypin kanssa ja yrittää selviytyä. Yllättävä lävistys meinaa koitua kohtaloksi. Metsän keskellä alkaa mieleen tulvia menneitä. Tapahtumat pahenevat vaan ja kohta jo lumikin saa punaisen värin. Keilailu on yllättävänkin suosittua puuhaa. Toimistossa iskee paniikki.

3.9 (Aporia)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.06.2017

Stussyn suku jatkaa kovien kokemista kun veri on maitoa sakeampaa. Gloria aloittaa Emmetin kuulustelemisen. Sydäntä puretaan oikein kunnolla. Osat alkavat vaihtua kun tuhmat tyypit ovat saaneet mellastaa tarpeeksi, joten otetaan rajut ja huijaavatkin otteet käyttöön. Gloria ilmoittaa Lopezille hyviä uutisia. Asemalle saapuu uutisia, joita Gloria ei ota uskoakseen. Gloria joutuu tekemaan rankan ratkaisun. Nainen koituu jälleen miehen kohtaloksi.

3.10 (Somebody to Love)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 21.06.2017

Postitoimituksen tuloksena koko huone täyttyy mielenkiintoisista papereista firmaa kohtaan. Gloria saa mielenkiintoisen puhelun ja samaan aikaan valmistaudutaan tulivoiman kanssa tulemaan. Stussylla menee ensin hyvin hyvän suunnitelman ansiosta, mutta kuinka käykään? Hissi ylöspäin vie erikoiseen varastotilaan, jossa kannattaa olla varuillaan. Pelastautukoon ken voi. Toimistolla odottaa sydäntäsärkevä yllätys. Glorialla alkaa olla viimeinen työpäivä puukattu täyteen kun palaset alkavat loksahdella paikoilleen.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com19.95 €

Fargo

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Fargo

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Fargo

Kausi 3