2. kauden jaksot

2.1 Hollantilaista odotellessa (Waiting for Dutch)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.10.2015

Vuosi 1979. Gerhardtin rikollisperhe kiristää rahaa. Samaan aikaan heidän äitinsä kertoo kassasta puuttuvan rahaa. Rye Gerhardt lähtee seuraamaan erästä naista ja kiristää tältäkin rahaa. Tilanne riistäytyy pahemman kerran käsistä ja luodit lentelevät. Solversonin perheen poliisimies lähtee selvittämään tapahtumia. Paikalla selviää kaikenlaista puita myöten. Peggy ja Ed suunnittelevat tulevaisuuttaan uudella lihakaupalla ja salongilla. He päätyvät lopulta salaamaan onnettomuuden, kun tilanne kärjistyy arvaamattomaksi.

2.2 Lain edellä (Before The Law)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.10.2015

Gerhardtien perheessä eletään kovia aikoja johtajan sairaskohtauksen johdosta. Sekös sekoittaa pakkaa suuntaan jos toiseenkin. Floyd Gerhardt ryhtyy perheen johtajaksi ja antaa käskyn etsiä kadonnut Rye. Ed alkaa selvittelemään autossa olevia jälkiä. Ravintolan pihalta tehdään aseellinen löytö. Ed keksii keinon hakkiutua eroon ruumiista, jonka Peggy aiheutti. Prosessi on vähällä aiheuttaa virkavallan kanssa ongelmia. Tilanne kuitenkin kääntyy positiiviseksi.

2.3 Sisyfoksen myytti (The Myth of Sisyphus)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.10.2015

Gerhardteilla käydään kovia keskusteluja tulevaisuudesta. Loun löytämän aseen sormenjäljistä saadaan uutta tietoa. Peggy päättää lähteä seminaariin. Peggyä alkaa ahdistaa, kun poliisi tuo etsintäkuulutuksen salonkiin. Peggy ja Ed keksivät loistavalta tuntuvan idean saadakseen auton vauriot näyttämään paremmilta. Lou lähtee käymään Gerhardtien tilalla. Tilanne on riistäytyä käsistä räjähdysherkillä puheenaiheilla. Dodd Gerhardt ottaa kovemmat otteet käyttöön, kun hän alkaa kyselemään kadonneen veljensä perään.

2.4 Pelko ja vavistus (Fear and Trembling)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.11.2015

Todd lähtee taas kovistelureissulle leipomoon. Lou käy vaimonsa Petsyn kanssa kuulemassa klinikalla, että syöpään voitaisiin testata uutta kokeellista hoitoa. Ed ja Peggy harrastavat vauvanhankintaa, mutta Peggyllä on salainen suunnitelma sen varalle. Edin tulevaisuuden näkymät eroavat Peggyn näkymistä melkoisesti. Edin auto alkaa herättää korjaamolla epäilyksiä. Gerhardteilla on tärkeä kokous. Lihakauppa ja seminaari taistelevat keskenään.

2.5 Tietäjien lahja (The Gift of the Magi)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 09.11.2015

Ryen kohtalo valkenee Floudille vyöllisen löydön seurauksena. Rauhallinen metsähetki kääntyy hetkessä luotien taistelutantereeksi. Edistä annetaan tappomääräys. Simone Gerhardt käy taas kertomassa tietojaan ja tilanne alkaa käydä tukalaksi. Noreenia ja Edia uhkaa päätös lihakaupalla. Peggy menee hakemaan autonsa korjaamolta, mutta päätyy ottamaan mieluummin rahat. Petsy jatkaa taisteluaan lääkkeiden kanssa. Lihakaupassa käydään ankaraa taistelua luotien ja tulen kanssa.

2.6 Sarvikuono (Rhinoceros)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.11.2015

Noreen ja Ed päätyvät poliisiasemalle lihakaupan tapahtumien johdosta. Bear saa tietää, että Todd on lähettänyt poikansa tositoimiin. Floyd jakaa pojilleen toimeksiantoja näiden lähtiessä kaupunkiin hoitamaan rästissä olevia tehtäviä. Simone laulaa heti linjoja pitkin. Peggyä käsketään kertomaan totuus itse. Peggy pääsee antamaan kovan käden kautta, kun hänen taloonsa tunkeudutaan. Samaan aikaan Gerhardtien talo laitetaan uuteen uskoon. Myös poliisiasemalla tapahtuu raivoisaa toimintaa. Lopulta vapaat jalat kantavat pitkälle.

2.7 Sinäkö tämän teit? (Did you do this? No, you did it!)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.11.2015

Gerhardteilla kutsuvat hautajaiset. Floyd joutuu puolestaan kuulusteluihin. Simone joutuu taas kokemaan karvaan pettymyksen. Petsy palaa kotiinsa ja joutuu olemaan varuillaan. Päivä päättyy erään naisen kannalta hyvin huonosti. Lou joutuu jäämään ylitöihin mutkikkaiden tilaisuuksien takia. Floyd alkaa tehdä yhteistyötä. Petsy tekee mielenkiintoisia löytöjä. Ruumiita hävitetään ja tien päälle lähdetään.

2.8 Loplop-lintu (Loplop)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.11.2015

Ed palaa kotiinsa poliisiasemalta. Kotona häntä odottaa Peggy ja Todd. Pienen nyrkkeilyottelun jälkeen Ed ja Peggy ottavat hatkat ennen kuin poliisit tulevat. Todd joutuu heidän vangikseen ja Peggyn armoille. Ed lähtee kaupalle hakemaan tarvikkeita. Sillä välin Peggy tekee virheen puhelimen kanssa. Yön jälkeen tilanne herpaantuu Peggyllä, asiat kääntyvät ympäri äkisti ja kohta jo roikutaan katosta. Peggy leikkaa lopulta hiuksia ja Edillä käy uskomaton tuuri pahimmalla hetkellä.

2.9 Linna (The Castle)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.12.2015

Kauppias joutuu kohtaamaan erityisen hankalan asiakkaan. Ed ja Peggy joutuvat mökkiin poliisilauman kuulusteltavaksi. Ed alkaa laulaa ja niinpä he pääsevät poliisin suojeluun. Petsyn tilanne huononee äkisti. Kahden osavaltion poliiseilla sarjamurhaajan ajojahti kiihtyy, kun ruumiita satelee jatkuvasti lisää. Floyd saa puhelun ja päättää hoitaa asian itse, kun muut eivät siihen pysty. Gerhardtien suku saapuu motellille. Jaksossa puidaan vuoden 1979 oikeita tapahtumia historian näkökulmasta. Mitä tapahtui ja miksi?

2.10 Palindromi (Palindrome)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.12.2015

Gerhardtien perheessä virtaa veri. Tilanteet riistäytyvät käsistä, kun Peggy ja Ed jatkavat pakoaan. Edin tila on huono, kun hän ja Peggy linnoittautuvat kauppaan. Gerhardtien talossa tilaisuus tekee varkaan. Peggy päätyy taas poliisiautoon eikä ole uskoa todellista tilannettaan. Lou soittaa Noreenille, kysyäkseen Petsyn tilanteesta. Hanzee ottaa jalat alleen ja katoaa. Lopulta perheonnikin kukoistaa ja Minnesota saa hetken rauhan.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com19.95 €

Fargo

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Fargo

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Fargo

Kausi 3