1. kauden jaksot

1.1 Krokotiilin dilemma (The Crocodile's Dilemma)

Ensiesitys Suomessa: 10.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 15.04.2014

Tapahtumat saavat alkunsa, kun erikoinen henkilö saapuu kaupunkiin. Elämäänsä tympääntynyt vakuutusmyyjä Lester kohtaa elämässään vaikeuksia, kun Sam lapsineen alkaa kiusaamaan häntä. Asiat kärjistyvät verisiksi ja Lester joutuu käymään ensiavussa. Tieltä ulos ajanut auto aiheuttaa työtä poliisille. Salaperäinen herra antaa omankädenoikeuden toteutua. Poliisit alkavat selvittämään kuljetusfirman johtajan yllättävää kuolemaa. Pilasoitto saa Hessin veljekset sotajalalle. Lester saa tietää, että hänen sanomisillaan on kohtalokkaat seuraukset. Lopulta kaikki asiat alkavat mennä pieleen.

1.2 Kolmasti kielletty (The Rooster Prince)

Ensiesitys Suomessa: 10.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 22.04.2014

Lester yrittää selvitellä päätään vaimonsa murhan vuoksi. Molly suree konstaapeli Vernin kuolemaa. Mollylla alkaa olla epäilyksiä Lesteriä kohtaan. Konstaapeli Grimly alkaa epäillä pysäyttämäänsä kuskia. Lornea kovistellaan palkkamurhien tilaajan johdosta. Lesteriä ahdistaa tapahtuneet ja hän meneekin paikkaan, johon hän piilotti kaikkein raskaimman todisteen. Molly jatkaa Lesterin ahdistelua. Lopussa odottaa hyytävä vesi.

1.3 Kivinen tie (A Muddy Road)

Ensiesitys Suomessa: 13.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 29.04.2014

Lorne iskee jälleen ja Mollylle tulee töitä. Konstaapeli Grimly saa kuulla huonosta käytöksestään työtehtävässä. Lester lähtee Gina Hessin luo selvittämään Sam Hessin raha-asioita. Ginan lähentely aiheuttaa nuolen takapuoleen. Grimly viihdyttää tytärtään poliisiasemalla. Molly ja Grimly alkavat tutustua toisiinsa. Veri virtaa suihkun lailla.

1.4 Vihreän sävyjä (Eating the Blame)

Ensiesitys Suomessa: 13.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 06.05.2014

Autoileva perhe löytää tien varresta laatikollisen rahaa. Putkifirma yrittää selvittää outoa verisuihkua. Lorne ja Grimly pääsevät selvittelemään välejään. Poliisit jatkavat Lornen osuuden selvittämistä kaupungin tapahtumiin. Myös Molly pääsee askeleen eteenpäin tutkimuksissa. Grimly saa epäoikeudenmukaisen rangaistuksen ja paljastaa Lornelle tietonsa. Lester joutuu kokemaan kontin ahtauden, mutta sähköllä hän pääsee vapauteen. Ruokakaupan uhkailut jatkuvat eläimellisin menoin.

1.5 Hapuilua (The Six Ungraspables)

Ensiesitys Suomessa: 17.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 13.05.2014

Lester joutuu selliin kahden epämiellyttävän henkilön kanssa. Lesterin puhelutiedot syynätään. Lorne käy ostoksilla. Lester joutuu ambulanssin kyytiin Mollyn kanssa. Sairaalassa Molly saa tietää tärkeää tietoa Lesterin kädestä. Molly menee käymään Lesterin talolla ja keksii tarkistaa erään paikan. Molly käy kollegansa luona sairaalassa katsomassa tämän vastasyntynyttä vauvaa. Ja siinä samassa Lester herää.

1.6 Buridanin aasi (Buridan's Ass)

Ensiesitys Suomessa: 17.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 20.05.2014

Lorne jatkaa apurinsa kanssa kauppiaan piinaamista. Chazz menee tapaamaan Lesteriä sairaalaan. Lester keksii ovelan juonen, johon hän käyttää hyväkseen toista potilasta. Lesterillä loppuu kärsivällisyys epäilyksien suhteen, joten hän tekee lavastuksellisen teon. Lorne saa peräänsä veljekset aseiden kera. Molly ja Grimly lähtevät seuraamaan heitä ja Grimly saa aikaan pahaa jälkeä. Lentävät kalat aiheuttavat kuolemaa.

1.7 Kuka ajaa parturin parran? (Who Shaves the Barber?)

Ensiesitys Suomessa: 20.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 27.05.2014

Grimly miettii tekojensa seurauksia. Koulussa paljastuu vaarallinen esine. Lesterin lavastukset alkavat tuottaa tulosta. Lester vedättää virkavaltaa minkä ehtii. Molly pääsee sairaalassa kuulustelemaan kuuroa miestä ja kertoo tälle menetyksestä. Lorne päättää edetä aseen kanssa omaan kylmäpäiseen tyyliinsä. Lester kertoo Hessin leskelle, että voi ''voidella oikeita käsiä'' asioiden etenemiseksi. Hän pääseekin työstämään vakuutusasioita syvemmän kaavan mukaan.

1.8 Hiekanjyviä (The Heap)

Ensiesitys Suomessa: 20.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 03.06.2014

Lester hommaa uuden pesukoneen, alkaa muistella ja heittää pois entisestä elämästä muistuttavia esineitä. Lesteriä käydään taas kovistelemassa. Lorne käy tapaamassa pahinta vihollistaan ja tekee yllättävän teon. Vuosi kuluu, posti kulkee ja pullat ovat uunissa. FBI-agentit kärsivät paperihommista tyrittyään tärkeän tehtävän. Vuoden vakuutusmyyjän palkinto jaetaan. Hotellin baarissa Lester näkee yllättävän henkilön harmaantuneena ja vanhentuneena.

1.9 Kettu, jänis ja kaalinpää (A Fox, A Rabbit, and A Cabbage)

Ensiesitys Suomessa: 24.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 10.06.2014

Lornen elämä sen kun etenee valheiden ja valehenkilöllisyyksien turvin. Lester käy tervehtimässä Lornea, mutta ei saa tähän kontaktia haluamallaan tavalla. Hississä he kuitenkin puhuvat kolmen ihmisen läsnäollessa ja lopputulos on taas verinen, kun Lester sanoo myöntävän sanan. FBI saa mielenkiintoisen vihjeen. Molly kuulustelee taas Lesteriä ja tämän vaimoa. Lester huijaa vaimoaan menemään liikkeeseensä ja huomaa olevan oikeassa.

1.10 Kahden tulen välissä (Morton's Fork)

Ensiesitys Suomessa: 24.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 17.06.2014

Lester jatkaa esittämistä omien etujensa puolesta. Hetkeä myöhemmin hän joutuu taas syytetyn penkille. Grimly pääsee Lornen jäljille ja lähtee seuraamaan tätä. FBI-agentit vievät Lesterin kotiin ja jäävät vahtimaan häntä. Lorne sieppaa autokauppiaan ja huijaa tämän avulla FBI-agentteja. Lorne ja Lester kohtaavat viimein. Lester aiheuttaa valtavaa kipua, mikä pakottaa Lornen lähtemään pois. Lopulta yllättävä henkilö ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Molly pääsee kuuntelemaan nauhoja, jotka paljastavat totuuden.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com19.95 €

Fargo

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Fargo

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Fargo

Kausi 3