Henkilöt

Dodd Gerhardt
Ed Blomquist
Floyd Gerhardt
Gloria Burgle
Gus Grimly
Hank Larsson
Lester Nygaard
Lorne Malvo
Lou Solverson
Molly Solverson
Nathan Burgle
Nikki Swango
Peggy Blomquist
V.M Varga

Dodd Gerhardt

2. kausi. Dodd Gerhardt on Floydin vanhin poika ja siksi mielestään ehdoton seuraaja isänsä tilalle johtamaan suvun perinteitä. Dodd ottaa sen minkä hän haluaa, mikä aiheuttaa riitoja perheen sisällä.

Ed Blomquist

2. kausi. Ed Blomquist on Peggyn rakastava aviomies. Ed haluaa kovasti saada lapsen Peggyn kanssa. Vastoinkäymiset kuitenkin hidastavat hankintaa, kun Ed joutuu valehtelemaan ja juonimaan selvitäkseen rikoksista ja rikollisista.

Floyd Gerhardt

2. kausi. Floyd Gerhardt tunnetaan Gerhardtien suvun päänaisena pitkältä ajalta. Hänen aviomiehensä saa sairauskohtauksen, jolloin vastuu siirtyy hänelle. Tosin Floydin pojilla on siihen sanansa sanottavana. Valtataistelussa punnitaan, kuka onkaan kenen puolella.

Gloria Burgle

3. kausi. Gloria Burgle on alueen poliisi, joka kohtaa isällään käynnin jälkeen työhaasteita poikansa Nathanin kanssa. Rikolliset aiheuttavat hänelle töitä ja päänvaivaa.

Gus Grimly

1. kausi. Gun on naapurikaupungin konstaapeli, joka auttaa Mollya ratkaisemaan kinkkiset veriteot.

Hank Larsson

2. kausi. Hank Larsson on kokenut poliisi. Hän osallistuu vahvasti kaupunkia koskevien riitojen ja välien selvittelyssä. Hän on Loun appiukko.

Lester Nygaard

1. kausi. Lester Nygaard on nössö vakuutusmyyjä, joka joutuu kovan elämän runtelemaksi. Hän kuitenkin päättää, ettei aina muut määräile häntä. Hän joutuu tekemisiin palkkamurhaaja Lorne Malvon kanssa. Lesteristä alkaa kuoriutua pikkuhiljaa jotain muutakin.

Lorne Malvo

1. kausi. Vuonna 2006 palkkamurhaaja Lorne Malvo ohittaa Minnesotan ja saa aikaan uskomatonta tuhoa kieroutuneella mielikuvituksellaan ja ihmisten manipuloimisella. Myös vakuutusmyyjä joutuu kanssakäymisiin Malvon kanssa, ikävissä merkeissä.

Lou Solverson

2. kausi. Lou Solverson toimii kaupungissa poliisina. Hän alkaa selvittää, mitä ravintolassa oikein tapahtui ja kuka on vastuussa. Hänellä on vaimo ja lapsi.

Molly Solverson

1. kausi. Molly toimii varasheriffinä kaupungissa. Molly pääsee pikkuhiljaa jäljille kaupugin oudoista ja verisistä murhista työparinsa Gus Grimlyn kanssa. Tapauksia värittää sivussa oma henkilökohtainen elämä.

Nathan Burgle

3. kausi. Nathan Burgle on Glorian poika. Hän työskentelee isoisänsä kaupalla apulaisena ja pääsee äitinsä mukaan poliisitouhuihinkin. Hän joutuu palloilemaan tilanteiden pakosta isän ja äidin välillä.

Nikki Swango

3. kausi. Nikki Swango on Vargan kumppani. Nikki on rikollista puolta edustava, ehdonalaisvalvojan kanssa seurusteleva. Heidän ei lakien mukaan pitäisi seurustella. Yhdessä heillä kuitenkin elämä luistaa.

Peggy Blomquist

2. kausi. Peggy Blomquist on Ed Blomquistin rakastava aviovaimo. Peggy joutuu kamppailemaan lastenhankinnan ja rikoksista selviytymisen kanssa. Välillä tilanteet paisuvat mahdottomiin mittasuhteisiin.

V.M Varga

3. kausi. V.M Varga on Nikkin kumppani. Hän on ehdonalaisvalvoja, joka seurustelee rikollisen kanssa. Vargalla alkaa menemään hieman oikeudelliset opit sekaisin kun rikokset astuvat kuvaan.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com19.95 €

Fargo

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Fargo

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Fargo

Kausi 3