Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Entourage > Näyttelijät

Entourage - Näyttelijät

Adrian Grenier "Vincent Chase" IMDB

Adrian Grenier syntyi 10. heinäkuuta 1976 New Mexicossa. Näyttelemisen lisäksi Adrian laulaa Kid Friendly -bändissä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan (The Devil Wears Prada), Tony 'n' Tina's Wedding, A.I. - tekoäly (A.I. Artificial Intelligence), The Adventures of Sebastian Cole, Celebrity - kuuluisuus ja Drive Me Crazy.

Debi Mazar "Shauna" IMDB

Jeremy Piven "Ari Gold" IMDB

Jeremy Samuel Piven syntyi 26.7.1965 New Yorkissa. Hänen vanhempansa perustivat teatterikoulun, jossa Jeremy tutustui mm. Cusackin sisaruksiin. Jeremy näytteli pääosaa lyhytikäisessä Lemmen solmut (Cupid) -sarjassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Smokin' Aces, Keeping Up with the Steins, Rahantekijä (Two for the Money), Chasing Liberty - vapautta etsimässä, Scary Movie 3, Valamiehet (Runaway Jury) ja Isku Mogadishuun (Black Hawk Down) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Hämärän rajamailla (The Twilight Zone), Will & Grace ja Drew Carey Show.

Jerry Ferrara "Turtle" IMDB

Jerry Ferrara syntyi 25. marraskuuta 1979 Brooklynissa, New Yorkissa. Hän kiinnostui näyttelemisestä collegessa opettajan kannustamana. Jerry on näytellyt mm. elokuvissa Eagle Eye, Brooklyn Rules, Where God Left His Shoes ja Cross Bronx sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NYPD Blue, Leap of Faith, Kellarin kunkku (The King of Queens) ja Maybe It's Me.

Kevin Connolly "Eric Murphy" IMDB

Kevin Connolly syntyi 5. maaliskuuta 1974 New Yorkissa. Hänen juurensa ovat Irlannissa. Kevin on näyttelemisen lisäksi myös ohjannut lyhytelokuvia ja tv-sarjan jaksoja. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Ugly Truth, The Notebook - Rakkauden sivut, Tapaus Antwone Fisher, John Q ja Rocky V sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa First Years, Teho-osasto (ER) ja Rakkaat viholliset (Unhappily Ever After).

Kevin Dillon "Johnny Chase" IMDB

Kevin Brady Dillon syntyi 19. elokuuta 1965 Mamaroneckissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Jane Stuartin kanssa ja heillä on yksi lapsi Ava (s. 2006). Kevin on näyttelijä Matt Dillonin veli. Kevin on näytellyt mm. elokuvissa Poseidon, The Foursome, Pahin rikos (True Crime) ja Criminal Hearts sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Karen Sisco, Kauhua Kryptasta (Tales From the Crypt), That's Life ja NYPD Blue.

Perrey Reeves "Arin vaimo" IMDB

Rex Lee "Lloyd Lee" IMDB

Rex Lee syntyi 7. tammikuuta 1969 Warrenissa, Ohiossa. Ennen rooliaan Entouragessa Rex toimi casting johtajan apulaisena. Hänen juurensa ovat Koreassa. Rex on näytellyt mm. elokuvissa Shades of Ray, Midnight Boycow, Target Audience 9.1 ja Mothers Be Good.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Entourage - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 3 (Osa 1)
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 3 (Osa 2)
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Entourage - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Entourage - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Entourage - Kaudet 1-8
CDON.com
CDON.com
54.95 €