Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Entourage > Henkilöt

Entourage - Henkilöt

Ari Gold

Ari Gold on Vincentin agentti. Hän on itsetietoinen mies ja yrittää aina myydä oman näkemyksensä. Hänellä on vaimo ja pari lasta, mutta vähän aikaa perheelleen. Ari heittelee sarkastisia kommentteja, on aina äänessä ja riitelee Ericin kanssa.

Eric Murphy

Eric "E" Murphy on Vincen hyvä ystävä ja manageri. Hän yrittää pitää huolta, että Vincent saa haluamiaan käsikirjoituksia ja myös lukee niitä. Ericillä on ollut pitkään on-off suhde Kristenin kanssa, joka on muiden mielestä vain huono uutinen. Eric haluaa pysyvän parisuhteen, mutta sortuu välillä yhden illan juttuihin. Juuri Eric painosti Vinceä kokeilemaan näyttelemistä. Ennen muuttoaan Los Angelesiin hän työskenteli pizzeriassa. Hän ottaa usein yhteen Arin kanssa.

Johnny Chase

Johnny "Drama" Chase on Vincentin velipuoli. Hänen näyttelijänuransa ei lähtenyt yhtä hyvin liikkeelle. Lähinnä hänet muistetaan lyhytaikaiseksi jääneestä 'Viking Quest' tv-sarjasta. Johnny ei kuitenkaan aio luovuttaa vaan yrittää päästä takaisin markkinoille. Hän ei halua pyytää veljeltään rahaa, mutta ottaa apua vastaan silloin tällöin. Johnnyllä ei ole mitään tarvetta olla parisuhteessa, vaikka hän onkin ollut kerran naimisissa 9 päivää.

Lloyd Lee

Lloyd tulee Arin assistentiksi 2. kaudella. Hän pääsee jopa joskus tapaamaan asiakkaita ja joutuu usein motivoimaan pomoaan. Ari haukkuu häntä jatkuvasti, koska Lloyd on homo kiinalais-amerikkalainen. Lloyd on Draman agentti.

Turtle

Turtle on myös Vincen vanhoja ystäviä. Hänen tehtävänsä on toimia autonkuljettajana, roudarina ja talon asioiden hoitajana. Välillä Turtlella on paha tapa käyttää Vincen mainetta hyväkseen hankkiakseen rahaa tai naisia. Turtle polttelee myös säännöllisesti marihuanaa.

Vincent Chase

Vincent Chase on nuori Hollywoodissa läpimurtoaan yrittävä näyttelijä. Hänen ensimmäinen iso elokuvansa on 'Head On' Jessica Alban kanssa. Vince pyytää usein apua päätöksiinsä kaveriltaan Ericilta. Hän ei halua tehdä elokuvia, jotka eivät tunnu hänestä hyviltä. Vince tuhlaa rahaa enemmän kuin sitä hänen tililleen tulee, mutta pysyy aina huolettomana. Hän on myös aikamoinen naistenmies eikä ole koskaan ollut vakituisessa parisuhteessa. Kuten muutkin pojat, Vince kasvoi Queensissa.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Entourage - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 3 (Osa 1)
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 3 (Osa 2)
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Entourage - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Entourage - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Entourage - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Entourage - Kaudet 1-8
CDON.com
CDON.com
54.95 €