Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Ensisilmäyksellä > Näyttelijät

Ensisilmäyksellä - Näyttelijät

Alyson Hannigan "Lily Aldrin" IMDB

Allison Lee Hannigan syntyi 24. maaliskuuta 1974 Washingtonissa. Hän on naimisissa Alexis Denisofin kanssa ja heillä on tytär Satyana (s. 2009). Hänet muistetaan parhaiten roolistaan noita Willowna Buffy vampyyrintappajassa sekä American Pie -elokuvista. Alyson on näytellyt mm. elokuvissa Date Movie ja Kuolema kulkee kampuksella (Dead Man On Campus) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Veronica Mars, '70s Show, Angel, Enkelin kosketus (Touched By an Angel) ja Rooman seriffi (Picket Fences).

Cobie Smulders "Robin Scherbatsky" IMDB

Jacoba Fransisca Maria Smulders syntyi 3. huhtikuuta 1982 Vancouverissa, Kanadassa. Hän seurustelee Taran Killamin kanssa ja heillä on tytär Shaelyn Cado (s. 2009). Ennen näyttelijänuraansa Cobie toimi mallina kansainvälisillä markkinoilla. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Rankka viikonloppu (The Long Weekend) ja Walking Tall sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa L-koodi (The L Word), Smallville ja Pelastaja (Tru Calling).

Jason Segel "Marshall Eriksen" IMDB

Jason Jordan Segel syntyi 18. tammikuuta 1980 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on harrastanut koripalloa ja pianonsoittoa. Jason oli yksi päähenkilöistä lyhytikäisessä, mutta kriitikoiden ylistämässä Freaks & Geeks -sarjassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Bad Teacher, Gulliverin matkat, I Love You, Man, Forgetting Sarah Marshall, Paksuna (Knocked Up), Bye Bye Benjamin ja The Good Humor Man sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Ihan pihalla ja Alias.

Josh Radnor "Ted Mosby" IMDB

Josh Radnor syntyi 29. heinäkuuta 1974 Columbuksessa, Ohiossa. Hän on opiskellut näyttelemistä Tisch School of the Artsissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Liberal Arts, Happythankyoumoreplease, Everyday Life ja Not Another Teen Movie sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Amyn lailla (Judging Amy), Amorin apulainen (Miss Match), Mullan alla (Six Feet Under), Teho-osasto (ER) ja Kova laki (Law & Order).

Neil Patrick Harris "Barney Stinson" IMDB

Neil Patrick Harris syntyi 15. kesäkuuta 1973 Albuquerquessa, New Mexicossa. Hän on avoimesti homo. Neil aloitti uransa hyvin nuorena tv-sarjassa Doogie Howser, MD, jossa hän esitti pääosaa. Hän esitti toista pääosaa myös lyhytikäisessä komediasarjassa Kreisi kynäniekka (Stark Raving Mad) ja on antanut äänensä animaatiosarjan Teräsmiehelle. Neil on näytellyt mm. elokuvissa Harold & Kumar - täydellisen hampurilaisen metsästys (Harold & Kumar Go to White Castle), The Next Best Thing, Vakoojaveli (Undercover Brother), Starship Troopers ja Animal Room sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Num3rot (Numb3rs), Kova laki: Rikollinen mieli (Law & Order: Criminal Intent), Boomtown, Ed, Will & Grace ja Murhasta tuli totta (Murder, She Wrote).Seuraava jakso

Suomessa Sub pe 20.03.2015 klo 19.05
9.17 Sunrise

Suomessa Sub la 21.03.2015 klo 17.00
9. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.katsomo.fi/?treeId=33005067

Viralliset sivut

Ensisilmäyksellä - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
34.95 €