Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Ensisilmäyksellä > Jaksot > 4. kausi

Ensisilmäyksellä - 4. kauden jaksot

4.1 Äärimmäinen testi (Do I Know You?)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.12.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.09.2008

Stella vastaa myöntävästi Tedin kosintaan. Työtön Marshall ärsyttää kaikkia. Barney kuntoutuu hyvää vauhtia onnettomuuden jälkeen, mutta ei ole aivan entisensä. Hän paljastaa salaisuutensa Lilylle. Ted huomaa, ettei oikeastaan tunne Stellaa kovin hyvin ja laittaa naisen katsomaan Star Warsin ensimmäistä kertaa.

4.2 Parhaan perässä (The Best Burger in New York)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.12.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.09.2008

Ted kertoo, miten New Yorkin vanhat paikat katoavat uusien tieltä. Barney on erityisen innoissaan Goliath National Bankista, jonka hänen yhtiönsä osti. Marshall käy useissa työhaastatteluissa tuloksetta. Porukka menee McClarensiin syömään hampurilaisia ja Marshall kertoo 8 vuoden takaisen jutun parhaasta New Yorkin burgerista. Valitettavasti hän ei ole koskaan löytänyt paikkaa uudestaan, mutta Robin tietää paikan.

4.3 Junan tuomat (I Heart NY)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.12.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.10.2008

Ted ei pysy perässä kavereidensa tai Stellan jutuissa, kun joutuu jatkuvasti matkustamaan edestakaisin New Yorkista New Jerseyhin. Ted kuitenkin luottaa, että häiden jälkeen hänen ei tarvitse enää astua jalallaan NJ:hin, mutta Stella on toista mieltä. Robin pääsee vihdoin pois Metro News 1:sta, mutta uutta työtä ei olekaan. Barney kertoo huonoja vitsejä, joten kukaan ei päästä hänen nyrkkiään vapaaksi. Marshall paljastaa oikeasti vihaavansa New Yorkia.

4.4 Rimakauhua ja raihnautta (Intervention)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.01.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.10.2008

Barney käyttää uskomatonta keinoa naisen saamiseen. Robin pakkaa tavaransa Japanin matkaa varten nopeasti, mutta Lily, Ted ja Marshall muistelevat tavaroidensa äärellä menneitä. He alkavat miettiä, kuka onkaan saanut aikaan asunnon pahat jäljet. Yhteen aikaan porukan oli tapana pitää väliintuloja toisilleen auttaakseen pääsemään eroon ikävistä tavoista. Tedille paljastuu, että kaverit eivät halua hänen menevän naimisiin Stellan kanssa. Pian kukaan ei halua muuttaa.

4.5 Exät häissä (Shelter Island)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.01.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 20.10.2008

Stellan sisaren häät perutaan, joten Stella ehdottaa unelmahäiden viettoa seuraavana sunnuntaina. Myös Robin saapuu Japanista asti häihin. Stella ei kuitenkaan halua exiä häihin. Ted joutuu tappelemaan Lucyn isän Tonyn kanssa ja joutuu kutsumaan hänetkin. Barney yrittää selvitä häistä keskittymällä vain Robinin saamiseen.

4.6 Pöydän alle (Happily Ever After)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.01.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.11.2008

Ted vakuuttaa olevansa kunnossa jo päivä häiden jälkeen. Kaverit eivät kuitenkaan usko häntä ja yrittävät olla tukena. Ted tekee kartan paikoista, joita välttää New Yorkissa Stellan takia. Ravintolassa porukka joutuu kuitenkin piiloutumaan pöydän alle, missä he pohtivat välteltäviä ihmisiä elämässään. Vihdoin Tedin viha purkautuu.

4.7 Ihana pikku sukka (Not a Father's Day)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.02.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.11.2008

Barney saa kuulla erään hänen hoitonsa olevan ehkä raskaana. Marshall ja Lily suunnittelevat vauvan hankkimista. Heillä on vain yksi iso ongelma: Robin, joka asuu heidän luonaan työttömänä. Barney saa ilouutisia ja julistaa päivän ei-isänpäiväksi. Lily alkaa epäillä, onko hän valmis äitiyteen. Jeremyn sukka nostaa tunteet pintaan.

4.8 Hihkujen yö (Woooo!)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.02.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.11.2008

Robin haluaisi viettää aikaa vain tyttöjen kesken. Barneyn työpaikka päättää rakennuttaa uuden toimiston ja pomo ehdottaa ruotsalaista Sven -kollektiivia suunnittelijaksi. Barney kuitenkin haluaa Tedin kisaan mukaan. Lily ja Robin viettävät aikaa Woooo!-tyttöjen kanssa ja Robin muuttuu sellaiseksi itsekin.

4.9 Alastoman miehen seikkailut (The Naked Man)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.02.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.11.2008

Ted tapaa työpaikkansa hississä kiinnostavan Vickyn, joka auttaa häntä pääsemään yli Stellasta. Robin tuo sokkotreffeiltä kotiin Mitchin, joka tuntee olonsa vähän liian kotoisaksi Tedin luona. Mitch kertoo "Alaston mies" -tekniikasta, joka toimii takuulla kahdella kerrasta kolmesta. Marshallin mielestä ainut syy rakastella on se, että rakastaa toista. Muu porukka keksii 50 syytä harrastaa seksiä ja päättävät kokeilla Mitchin neuvoa.

4.10 Verta, luita, hampaita! (The Fight)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.02.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.12.2008

MacLaren'sin baarimikko tunnetaan väkivaltaisista jutuista ja oudosta suhteesta hiuksiinsa. Ted porukoineen on hänen lempiasiakkaitaan, joten kun miesporukka erehtyy istumaan heidän loosiinsa, alkaa turpakäräjät. Ted ja Barney päättävät lähteä tappeluun mukaan, mutta "nyssy"-Marshall jää sivistyneesti sisälle. Robin pitää tappelemista seksikkäänä, Lily taas yrittää opettaa esikoululaisille aikuismaista käyttäytymistä. Mutta mitä tapahtuukaan, kun mukiloidut miehet päättävät nostaa pahoinpitelysyytteen juhlittuja sankareita vastaan?

4.11 Tuulahduksia kotoa (Little Minnesota)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.03.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.12.2008

Robin potee koti-ikävää, joten Marshall vie hänet minnesotalaisten baariin. Siellä Robinin täytyy salata kanadalaisuutensa ja tekeytyä suremaan Vikingsien ratkaisevaa tappiota NFL:ssä 1999. Tedin vastuuton sisko tulee vierailulle. Ted yrittää tehdä kaikkensa, ettei Barney näkisi häntä. Lily kuulee salaisuuksia eikä pysty pitämään suutaan kiinni näin joulun alla.

4.12 Riita poikki ja sänkyyn (Benefits)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.03.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.01.2009

Robinin ja Tedin kämppiksinä olo ei suju hyvin. Onneksi löytyy helppo ratkaisu: tunteeton seksi. Asia ei pysy salassa ja varsinkin Barneyta harmittaa. Ted saa viimein selville, että Barneylla on tunteita Robinia kohtaan. Marshall ei pysty "lukemaan lehteä" töissä, mikä aiheuttaa ongelmia.

4.13 Kolmen vuorokauden pyry (Three Days of Snow)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.03.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.01.2009

Lilyllä ja Marshallilla on jo vuosia ollut perinne hakea toinen lentokentältä ja saada hauska sixpack. Nyt perinne on katkeamassa aikuistumisen takia. Barney hankkii itselleen ja Tedille collegetyttöjä seuraksi saadakseen bingon. Tapaamisen jälkeen alkaa kuitenkin kolmen päivän lumimyrsky. Barney ja Ted ovat baarin ainoat asiakkaat ja Carl jättää heille avaimet. Tytöt saapuvatkin viimein, mutta tuovat mukanaan marssibändinsä. Ranjit auttaa Lilyä löytämään sixpackin. Vastentahtoinen Robin ajaa Marshallin lentokentälle.

4.14 Keksi oma sana (The Possimpible)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.03.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.02.2009

Robin on ollut jo kuukausia työtön. Maahanmuuttoviranomaiset uhkaavat lähettää hänet Kanadaan, jos työtä ei löydy viikossa. Porukka juttelee ansioluetteloista ja mitä kykyjä kannattaa mainita. Barneyn videoansioluettelo herättää hämmästystä, mutta Robin haluaa yrittää samaa. Marshall paljastaa Lilylle tanssivansa salaa.

4.15 Stinsonin muori (The Stinsons)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.03.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.03.2009

Barney käyttäytyy hyvin epä-barneymaisesti, joten porukka epäilee hänen seurustelevan vakavissaan. Barney kuitenkin paljastaa pitävänsä yllä kulissiavioliittoa äitinsä Lorettan takia. Ted saa "Betty"-vaimolta vinkkejä näyttelijänhaaveisiinsa. Barney ei ole tyytyväinen "Tylerin" näyttelijään, mutta Robin kannustaa poikaa.

4.16 Pöydän tyhmin henkilö (Sorry, Bro)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.04.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.03.2009

Robin joutuu heräämään todella aikaisin uutta työtään varten ja menee baariin kuulemaan hyviä juttuja. Marshall kertoo vastentahtoisesti unohtaneensa housut kotiin mennessään töihin kuntosalin kautta. Ted kertoo collegeaikaisen petturi-tyttöystävänsä Karenin muuttaneen takaisin New Yorkiin. Lily ja Marshall vihaavat naista ja kehottavat Tediä pysymään erossa hänestä. Barney kertoo, että exän voi viedä lounaalle neljästä eri syystä.

4.17 Kapuloita rattaisiin (The Front Porch)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.04.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.03.2009

Ted seurustelee Karenin kanssa. Kavereiden mielestä nainen on edelleen aivan kauhea. He ilostuvat kovasti, kun Karen laittaa poikki. Porukka lupaa Robinille katsoa tämän ohjelmaa perjantaiaamuna. Tv menee kuitenkin äänettömälle, kun Lily myöntää erottaneensa Tedin tyttöystävästään. Ja muutamasta aikaisemmastakin.

4.18 Kelmien kerho (Old King Clancy)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.04.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 23.03.2009

Ted saa viimein omia näkemyksiään esiin Goliath National Bankin suunnittelussa. Hän saa kuitenkin yllättäen tietää, että hanke on kuopattu. Marshall ja Barney ovat valehdelleet hänelle jo kuukauden. Robin kertoo olleensa erään julkkiksen kanssa. Hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan enempää, jollei joku arvaa oikein henkilöä, tämän keräilykohdetta ja kanadalaista seksitapaa.

4.19 Liian vanha (Murtaugh)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.04.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.03.2009

Barney saa porttikiellon laserammuntaluolaan pahoinpideltyään muita pelaajia. Ted lisää pelaamisen Murtaugh-listalleen, joka sisältää asioita joihin hän on liian vanha. Barney ottaa haasteekseen tehdä kaikki listan asiat 24 tunnissa. Marshall valmentaa päiväkoti-ikäisten koripallojoukkuetta. Lily joutuu yllättymään hänen otteestaan. Robin ja Barney tekevät Tedille listan asioista, joihin hän on liian nuori.

4.20 Työasioita (Mosbius Designs)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.05.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.04.2009

Barney kertoo Marshallin ja Tedin varoituksista huolimatta Lilylle poikien mielestä tuhman vitsin. Lily katoaa sen kuultuaan neljäksi viikoksi. Ted yrittää saada yritystään käyntiin. Robin päätyy sänkyyn Tedin avustajan kanssa. Marshall pelkää potkuja, kun GNB:ssä vähennetään väkeä. Marshall alkaa urheilumieheksi.

4.21 Jeesuksen jalanjäljissä (The Three Days Rule)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.05.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 27.04.2009

Ted saa Holly-nimisen tytön puhelinnumeron ja haluaa heti soittaa hänelle. Barneyn mielestä pitää odottaa kolme päivää, aivan kuin Jeesuskin teki. Ted aloittaa kuitenkin tekstailun. Robin saa selville, että viestejä vastaanottavat Barney ja Marshall sekä vartija-Stan. Robin auttaa Tediä kostamaan.

4.22 Keltaisen sateenvarjon taika (Right Place Right Time)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.05.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.05.2009

Ted yrittää suunnitella stetsonin muotoista ravintolaa. Hän lähtee ulos ja törmää matkalla lastensa tulevaan äitiin. Mutta miten hän päätyikään juuri sinne, juuri silloin? Aikaisemmin Robin oli saanut ruokamyrkytyksen eräässä Tedin lempiruokapaikassa. Barney haluaa 200. naisensa olevan tshekkiläinen huippumalli. Marshall innostuu kaaviokuvista.

4.23 Nasta laudassa (As Fast as She Can)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.05.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2009

Ted törmää Stellaan ja hoitaa homman coolisti poikien mielestä. Tony tarjoaa Tedille töitä. Marshall haastaa Barneyn puhumaan ympäri poliisin, jolta hän sai sakot. Barney päätyy New Jerseyhin vankilaan.

4.24 Kattobileiden uskalikot (The Leap)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.06.2011
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.05.2009

Ted suunnittelee cowboyhatun muotoista rakennusta. Barney kertoo Tedille tunteistaan Robinia kohtaan. Ted täyttää 31 vuotta ja Marshall on järjestänyt yllätysjuhlat. Ted ei kuitenkaan suostu tulemaan katolle, joten Marshall suunnittelee hyppyä naapurin puolelle. Alakerrassa Ted taistelee vuohen kanssa.Seuraava jakso

Suomessa MTV3 ke 10.02.2016 klo 15.30
9.23 Se oikea ensisilmäys

Suomessa MTV3 ke 17.02.2016 klo 15.30
9.24 Viimeinen silmäys

Suomessa FOX ma 01.02.2016 klo 15.15
4. kausi (u)

Suomessa MTV3 ke 03.02.2016 klo 15.25
9. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.katsomo.fi/?treeId=33005067

Viralliset sivut

Ensisilmäyksellä - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
34.95 €