Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Ensisilmäyksellä > Jaksot > 3. kausi

Ensisilmäyksellä - 3. kauden jaksot

3.1 Eron voittaja (Wait For It)

 • Ensiesitys Suomessa: 25.03.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.09.2007

Ted yrittää toipua erosta kasvattamalla parran ja jättämällä Barneyn ehdotukset huomiotta. Robin kuitenkin palaa Argentiinasta upean Gaelin kanssa, mikä saa Tedin raivostumaan. Hän löytää baarista kauniin Amyn ja päätyy juopuneena tatuoijalle. Lily ihastuu Gaeliin ja pian myös Marshall on latinon pauloissa. Marshall tekee myös 'Slap countdown' -nettisivun Barneylle.

3.2 Käymässä vain (We're Not From Here)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.04.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.10.2007

Marshall ja Lily päättävät kirjoittaa toisilleen kirjeet, jotka saa avata vain jos toinen kuolee epäilyttävissä olosuhteissa. Robin kertoo hippielämästään Argentiinassa ja luulee muuttuneensa. Gael tuo kuitenkin ystävänsä vierailulle Robinin asuntoon, mikä aiheuttaa ongelmia. Barney ja Ted päättävät hankkia naisia esiintymällä turisteina New York Cityssä, mutta päätyvät tappeluun Bronxiin.

3.3 Kolmas pyörä (Third Wheel)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.04.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.10.2007

Ted laittaa puvun päälle ja menee innoissaan baariin. Marshall ja Barney ovat kiinnostuneempia tennisvideopelistä. Ted törmää ananas-tapauksen Trudyyn ja tämän sisarkuntaystävään Racheliin. Heidän fantasiansa on harrastaa kimppakivaa, mikä saa Tedin hermostumaan. Muut antavat hänelle vinkkejä onnistuneeseen suoritukseen, mutta Barneyn kanssa lyöty veto tuottaa paineita. Robin menee lääkärin kanssa treffeille ajamatta sääriään, mikä kostautuu pian.

3.4 Se pikkuinen mutta (Little Boys)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.04.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.10.2007

Lily järjestää treffit Robinille ja erään oppilaansa isälle, Georgelle. Robin joutuu valehtelemaan pitävänsä lapsista. Porukka keskustelee, miten sokkotreffikumppaneissa on aina se jokin 'mutta'. Barney keksii pimeän iskemistavan, johon liittyy silmälappu. Barney ja Ted väittelevät, kummalla on iskemispeli paremmin hallussa ja lyövät vetoa erään Stacyn valloittamisessa. Marshall uskoo vielä pystyvänsä auttamaan heitä naisten saamisessa ja laskee seksikerrat Lilyn kanssa.

3.5 Tutustumisia (How I Met Everyone Else)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.04.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.10.2007

Ted esittelee ystävilleen naisen, jonka nimeä hän ei muista. He tapasivat internetissä, mikä hävettää naista, joten tämä keksii typerän tarinan ensitapaamisesta kokkikerhossa. Barney uskoo naisen olevan hullu, mikä pian osoittautuukin todeksi. Ted yrittää pitää tunnelman parempana kertomalla ja kyselemällä, miten kaikki tapasivat toisensa. Käy ilmi, että Lilyn ja Marshallin ihana kertomus ei välttämättä pidä täysin paikkaansa. Lopussa näytetään myös pätkä vuoden 2020 luokkakokouksesta.

3.6 Ted Mosby, mikä tähti? (I'm Not That Guy)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.04.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.10.2007

Barney löytää pornovideon, jossa erästä osaa esittää joku Ted Mosby. Ted ihmettelee kovasti yhteensattumaa. Pian hän tajuaa, että useat henkilöt ovat sotkeneet hänet tähän nousevaan tähteen. Tedin haluaa tavata kaimansa ja lähtee aikuisfilmien messuille Barneyn kanssa. Marshall saa unelmatyöpaikan NRDC:stä. Häntä houkuttelee myös täysin päinvastaisia arvoja edustava yritys isoine palkkoineen ja luontaisetuineen. Lily paljastaa Robinille olevansa isoissa luottokorttiveloissa.

3.7 Asuntokuume (Dowisetrepla)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.05.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.11.2007

Lily ja Marshall kyllästyvät viimein vilskeeseen asunnossaan ja päättävät hankkia uuden kodin. Marshall tuo esiin ostamismahdollisuuden, mikä huolestuttaa ostosholisti Lilyä. He löytävät upean paikan Dowisetreplan kaupunginosasta. Barney tapailee Megiä, joka haluaisi jo sitoutua. Ted tajuaa Marshallin ja Lilyn riidelleen todistusaineiston perusteella. Kaikki pelkäävät parin eroavan.

3.8 Todella ärsyttävää (Spoiler Alert)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.05.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.11.2007

Ted esittelee kavereilleen Kathyn, johon hän on todella ihastunut. Muut huomaavat naisessa kuitenkin ärsyttävän piirteen - hän puhuu taukoamatta. Tedin illuusio unelma-Kathysta särkyy pahasti, joten hän kostaa kertomalla Marshallille, että Lily syö äänekkäästi. Lily taas kertoo Robinille, että Ted korjaa kaikki usein. Ted taas väittää Robinin käyttävän liian usein kirjaimellisesti-sanaa. Marshall laulaa usein tekemisensä. Barneyltä ärsyttäviä piirteitä löytyy useita: korkeat äänet, hokemat ja ei kuuntele muita. Marshall saisi tietää asianajajakokeensa tuloksen, jos muistaisi salasanansa. Barneylla on pakkomielle näyttää kaikille netissä olevaa "koira kakkaa lapsen päälle" -videota.

3.9 Ystävyys koetuksella (Slapsgiving)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.05.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.11.2007

Lily ja Marshall järjestävät ensimmäisen kiitospäivän avioparina ja haluavat sen tulevan perinteeksi. Barney vilkuilee huolestuneena Marshallin läpsylaskuria. Ted ja Robin ovat yhä vaivaantuneita toistensa seurassa. Jäätyään kahdestaan leipomaan piiraita, he päätyvät harrastamaan seksiä. Robin tapailee 41-vuotiasta Bobia.

3.10 Miehuuden menetys (The Yips)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.05.2009
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.11.2007

Ted huomaa kuntonsa heikenneen ja innostaa ystävänsä liittymään kuntosaliin. Barney näkee siellä Rhondan, jolle menetti neitsyytensä 23-vuotiaana. Totuus muka upeasta sänkysessiosta murskautuu ja Barneyn itsetunto katoaa täysin. Marshall saa tiukan treenarin. Robin iloitsee, kun voi olla salilla näyttämättä naiselliselta. Ted ja Barney yrittävät iskeä malleja Victoria's Secretin juhlissa. Jaksossa vierailee Heidi Klum.

3.11 Platinasääntö (The Platinum Rule)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.10.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.12.2007

Ted aikoo viimein poistattaa perhostatuointinsa ja pyytää kaunista lääkäriään Stellaa treffeille. Muiden mielestä tämä on erittäin huono idea. Barney kertoo kultaisen säännön ylittävästä platinasäännöstä: älä koskaan rakasta naapuriasi. Kaaoksen syntymiseen liittyy 8. askelta: vetovoima, neuvottelu, alistuminen, luontoisedut, varoittava piste, kiirastuli, kohtaaminen ja seuraukset. Esimerkkeinä käytetään Robinin ihastumista työkaveriinsa, Lilyn ja Marshallin ihastumista naapureihinsa ja Barneyn ihastumista kantapaikkansa tarjoilijaan.

3.12 Liekeissä (No Tomorrow)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.10.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.03.2008

Vihreään pukuun pukeutunut Barney haluaa ainoana juhlia Pyhän Patrickin päivää. Hän saa kuitenkin Tedin ylipuhuttua, kun "vanha pariskunta" haluaa pelata lautapelejä uudessa kodissaan. Juhlissa on myös Tedin tuleva vaimo! Ted ja Barney juovat tuntemattoman miehen laskuun. Ted tutustuu naimisissa olevaan Ashlee'hen. Aamulla kaduttaa. Robin huomaa, että Marshallin ja Lilyn asunto on vinossa.

3.13 Ei, ei ja vielä kerran ei (Ten Sessions)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.10.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.03.2008

Jaksossa 3.11 mainittu tarina kerrotaan. Ted poistattaa viimein perhostatuointinsa. Lääkäri Stella kertoo sen vaativan 10 yhden tunnin aikaa. Stella ei suostu lähtemään treffeille potilaan kanssa. Ted aikoo kuitenkin yrittää uudelleen 10 viikon kuluttua. Barney saa vuoden takaisen vetonsa voitettua Tedin kustannuksella. Jaksossa vierailee Britney Spears.

3.14 Pudotuspelit (The Bracket)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.10.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 31.03.2008

Marshall ja Ted varastavat Lilyn koululta liitutaulun ja kirjaavat siihen collegejalkapallon tuloksia. He aikovat voittaa 100 000 dollaria. Barney saa läimäyksiä naisilta perinteisissä iskupaikoissaan eläin- ja rautakaupassa sekä museossa eikä tajua mitä on tekeillä. Lily saa tietää totuuden: eräs Barneyn vanha hoito varoittaa kaikkia naisia miehen luonteesta. Onneksi Barneylla on leikekirja kaikista hoidoistaan, mutta kuka heistä mahtaa olla kyseessä? Liitutaululle päätyy 64 naista, joita hän on kohdellut huonoiten.

3.15 Huutoketju (The Chain Of Screaming)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.11.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.04.2008

Ted ostaa uuden auton. Marshallin pomo Arthur huutaa työntekijöilleen järkyttävän kovaa. Barney ei pidä tätä mitenkään kummallisena. Marshall purskahtaa pomon edesä itkuun mietittyään elämässään pieleen menneitä asioita. Kaverit ehdottavat, miten hän voi kohdata pomonsa seuraavana aamuna. Barney kertoo huutamisen ketjusta...tai ympyrästä. Lily on pahassa puutteessa.

3.16 Menneisyyden hiekkalinnat (Sandcastles in the Sand)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.11.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.04.2008

Robinin ensimmäinen poikaystävä Simon tulee vierailulle, joten Robin päättää pistää parastaan. Kaverit piinaavat Robinia vihjailemalla neitsyyden menettämisestä. Simon on muiden mielestä aika järkyttävä tapaus, mutta Robin tuntee olevansa jälleen 16-vuotias. Barney innostuu kuullessaan toisesta Robin Sparkles -musiikkivideosta. Porukka pohtii käyttäytymistään vanhojen kavereiden seurassa, esim. Lily muuttuu täysin tavatessaan opiskelukaverinsa Michellen. Jaksossa vierailee James Van Der Beek.

3.17 Vuohi (The Goat)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.11.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.04.2008

Tedin 30-vuotissyntymäpäivät lähestyvät ja hänelle suunnitellaan yllätysjuhlia katolla. Lily tuo kotiin vuohen, joka olisi muuten joutunut teurastamolle. Barney potee ankaraa syyllisyyttä maattuaan Robinin kanssa ja palkkaa Marshallin etsimään porsaanreikää "The Bro Code" -opuksesta. Robin ei kuitenkaan malta pitää salaisuuta ja kertoo Tedille totuuden.

3.18 Kuivan kauden kohtalo (Rebound Bro)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.11.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.05.2008

Ted ei edelleenkään halua olla tekemisissä Barneyn kanssa. Barney joutuu ottamaan baariseurakseen työkaverinsa Randyn, joka on aivan onneton tapaus. Ted on seurustellut Stellan kanssa jo kaksi kuukautta. Stella paljastaa ettei ole harrastanut seksiä sitten vuoden 2003, mikä ihmetyttää kaikkia.

3.19 Kaikki pois (Everything Must Go)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.12.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.05.2008

Marshall ja Lily tarvitsevat nopeasti 1500 dollaria talonsa lattian korjaamiseen. Marshall perustaa www-sivun, jossa Lily voisi myydä designer-vaatteitaan. Lily haluaisi kuitenkin mieluummin hankkia rahat myymällä taulujaan. Muut eivät usko hänen menestyvän, mutta hänelle löytyykin yllättävä asiakaskunta. Barney saa viimein tietää, kuka varoittaa naisia hänestä (jaksossa 3.14). Abby ja Barney yrittävät saada Tedin tajuamaan, kuinka tylsä hän on seurustellessaan Stellan kanssa.

3.20 Ihme! (Miracles)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.12.2010
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.05.2008

Ted hermostuu, kun Stella pyytää hänet sisarensa häihin puolen vuoden päästä. Stella siis luottaa heidän pysyvän yhdessä siihen asti ja Barneyn deittailuaikajatkumo tulee mieleen... Ted astuu taksiin ja joutuu kolariin. Ystävät ryntäävät hänen luokseen, mutta Ted onkin ihan kunnossa. Marshall yrittää saada Robinin uskomaan ihmeisiin. Ted ja Stella eroavat. Barney jää bussin alle matkalla sairaalaan ja sopii vihdoin välinsä Tedin kanssa. Ted kosii Stellaa.Seuraava jakso

Suomessa Sub pe 20.03.2015 klo 19.05
9.17 Sunrise

Suomessa Sub la 21.03.2015 klo 17.00
9. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://www.katsomo.fi/?treeId=33005067

Viralliset sivut

Ensisilmäyksellä - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Ensisilmäyksellä - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
34.95 €