Näyttelijät

Bob Morley "Bellamy Blake"
Christopher Larkin "Monty Green"
Devon Bostick "Jasper Jordan"
Eliza Taylor "Clarke Griffin"
Henry Ian Cusick "Marcus Kane"
Isaiah Washington "Thelonious Jaha"
Lindsey Morgan "Raven Reyes"
Marie Avgeropoulos "Octavia Blake"
Paige Turco "Abby Griffin"
Richard Harmon "John Murphy"
Ricky Whittle "Lincoln"
Thomas McDonell "Finn Collins"

Bob Morley "Bellamy Blake" IMDb

Robert Morley syntyi 20. joulukuuta 1984 Kynetonissa, Australiassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Neighbours, Home and Away ja The Strip. Bob on näytellyt mm. elokuvissa The White City, Blinder ja Road Train.

Christopher Larkin "Monty Green" IMDb

Woon-Ha Chung syntyi 2. lokakuuta 1987 Daegussa, Etelä-Koreassa. Hänet adoptoitiin lapsena Yhdysvaltoihin Connecticutiin. Christopher näytteli vakituisesti tv-sarjassa Squad 85. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Big Bad Swim, Strangers with Candy ja Cooper and Stone sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Awkward ja 90210.

Devon Bostick "Jasper Jordan" IMDb

Devon Bostick syntyi 13. marraskuuta 1991 Kanadassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Being Erica ja Aim High. Devon on näytellyt mm. elokuvissa Regression, Being Charlie, Small Time, The Art of the Steal, Neropatin päiväkirja, Saw IV, Saw VI ja Kuolleiden valtakunta.

Eliza Taylor "Clarke Griffin" IMDb

Eliza Jane Taylor-Cotter syntyi 24. lokakuuta 1989 Melbournessa, Australiassa. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Neighbours, Pirate Islands ja The Sleepover Club. Eliza on näytellyt mm. elokuvissa The November Man, Patrick, 6 Plots sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Nikita, Rush, Ensiapuosasto

Henry Ian Cusick "Marcus Kane" IMDb

Henry Ian Cusick syntyi 17.4.1967 Trujillossa, Perussa. Hän on naimisissa Annie Woodin kanssa ja heillä on kolme lasta. Henry näytteli vakituisesti tv-sarjassa Lost. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Half Light - Rajamailla, Rakkauden riivaamat (Possession) ja The Gospel of John sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Midsomerin murhat (Midsomer Murders), Sairaalaelämää (Casualty) ja 2000 eekkeriä taivasta (Two Thousand Acres of Sky).

Isaiah Washington "Thelonious Jaha" IMDb

Isaiah Washington syntyi 3. elokuuta 1963 Houstonissa, Teksasissa. Hän on naimisissa Jenisa Mariensa kanssa ja heillä on kolme lasta. Ennen näyttelijänuraansa Isaiah oli ilmavoimissa sekä halusi amerikkalaisen jalkapallon ammattilaiseksi. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Greyn anatomia. Isaiah on näytellyt mm. elokuvissa Villit kuviot 2 (Wild Things 2), This Girl's Life ? erään pornotähden elämä, Murha Hollywoodissa (Hollywood Homicide), Aavelaiva (Ghost Ship), Romeon on kuoltava (Romeo Must Die) ja Koko kansan Bulworth (Bulworth). Isaiah on vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Living Single, NYPD Blue ja Kova Laki (Law & Order).

Lindsey Morgan "Raven Reyes" IMDb

Lindsey Marie Morgan syntyi 27. helmikuuta 1990 Georgiassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa General Hospital ja Destroy the Alpha Gammas. Lindsey on näytellyt mm. elokuvissa ETXR, Chastity Bites ja DisCONNECTED sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Shark Bites, Franklin & Bash, Happy Endings ja Ensisilmäyksellä.

Marie Avgeropoulos "Octavia Blake" IMDb

Marie Avgeropoulos syntyi 17. kesäkuuta 1986 Thunder Bayssä, Kanadassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Isolation, Numb, A Remarkable Life, Tracers, Percy Jackson salamavaras, 50/50 ja I Love You, Beth Cooper sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Cult, 90210, The Inbetweeners, Fringe, Tulilinjalla ja Supernatural.

Paige Turco "Abby Griffin" IMDb

Jean Paige Turco syntyi 17. toukokuuta 1965 Springfieldissa, Massachusettsissa. Hän on naimisissa Jason O'Maran kanssa ja heillä on poika David (s. 2004). Paige näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Agentit (The Agency) ja Naistenmiehet. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Stepfather, The Favor, The Game Plan ja Invincible sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kohde, NCIS: New Orleans, Blue Bloods, Good Wife, Damages ja Asema 62.

Richard Harmon "John Murphy" IMDb

Richard Harmon syntyi 18. elokuuta 1991 Kanadassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Continuum. Richard on näytellyt mm. elokuvissa The Age of Adaline, Cruel & Unusual, If I Had Wings, Evangeline, Kirjeitä sarjamurhaajalle ja Percy Jackson salamavaras sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Bates Motel, C.S.I., Noitapiiri, Tower Prep, Smallville ja Fringe.

Ricky Whittle "Lincoln" IMDb

Richard Whittle syntyi 23. marraskuuta 1981 Oldhamissa, Englannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Hollyoaks ja Dream Team. Ricky on näytellyt mm. elokuvissa Austenland ja Losing Sam sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mistresses, NCIS Rikostutkijat ja Single Ladies.

Thomas McDonell "Finn Collins" IMDb

Thomas McDonell syntyi 2. toukokuuta 1986 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa I'm Obsessed with You (But You've Got to Leave Me Alone), Where the Devil Hides, Life After Beth, 10 Things I Hate About Life a Fun Size sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lähiöunelmia ja Kova laki: Rikollinen mieli.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 1

CDON.com19.95 €

The 100

Kausi 2

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 3

CDON.com34.95 €

The 100

Kausi 4