Henkilöt

Abby Griffin
Bellamy Blake
Clarke Griffin
Finn Collins
Jasper Jordan
John Murphy
Lincoln
Marcus Kane
Monty Green
Octavia Blake
Raven Reyes
Thelonious Jaha

Abby Griffin

Abigail "Abby" Griffin on Clarken äiti. Hän oli naimisissa Jaken kanssa. Mies teloitettiin, koska hän halusi kaikkien tietävän Arkin ongelmista. Abby on lääkäri ja uskoo vakaasti, että elämä Maassa on mahdollista. Hän kuuluu neuvostoon ja toivoo muuta ratkaisua, kuin ihmisten vähentäminen Arkissa.

Bellamy Blake

Bellamy Blake joutui nuoresta pitäen huolehtimaan salaisesta sisarestaan Octaviasta. Bellamy menetti työnsä vartijana ja päätyi työskentelemään Arkissa vahtimestarina. Hän ampui Jahaa päästäkseen salaa Maahan lähtevään kapseliin. Bellamy suojelee Octaviaa kaikin keinoin. Maassa Bellamy ottaa nopeasti johdon ja hyväksyy väkivallan, vaikka ei itse pysty tappamaan.

Clarke Griffin

Clarke Griffin on Abbyn tytär ja yksi sadasta nuorisorikollisesta, jotka lähetettiin Maahan. Clarke kuului Arkissa hyväosaisiin äitinsä aseman vuoksi. Clarke kuuli vahingossa hänen isänsä aikeista kertoa kaikille, että Arkki on tuhoutumassa. Clarke uskoi parhaan ystävänsä Wellsin ilmiantaneen isän, joka teloitettiin. Clarke on innokas piirtäjä ja haluaa aina auttaa kaikkia. Hän ystävystyy Maassa nopeasti Finnin kanssa ja parin välillä on säpinää.

Finn Collins

Finn Collins on yksi sadasta, jotka lähetetään Maahan. Hän joutui vankilaan käytyään luvattomalla avaruuskävelyllä. Finn on taitava jäljittäjä ja käy usein tutkimassa metsää omin päin. Hän löytääkin nopeasti ihmisten tekemän suojan, jonka hän näyttää Clarkelle. Pari lähentyy, kunnes Finnin tyttöystävä Raven palaa kuvioihin.

Jasper Jordan

Jasper Jordan joutui Arkissa vankilaan parhaan ystävänsä Montyn kanssa varastettuaan yrttejä. Jasper tekee sankariteon vetäessään Octavian turvaan joesta. Hän joutuu maaihmisten hyökkäyksen kohteeksi ja on monta päivää huonossa kunnossa, mutta Clarke pelastaa hänen henkensä.

John Murphy

John Murphy on yksi sadasta Maahan lähetetystä. Hän on alusta alkaen kiusanhenki ja herättää pelkoa pienellä väkivaltaa viljelevällä porukallaan. Erityisesti hänen silmätikkunaan on Wells. Murphy karkoitetaan nuorten joukosta, kun hän uhkailee Charlottea.

Lincoln

Lincoln on maaihminen ja kuuluu metsän klaaniin. Hän löytää loukkaantuneen Octavian ja hoitaa hänet kuntoon. Heidän välilleen syntyy vahva side. Bellamy vangitsee Lincolnin ja kiduttaa hänestä tietoa.

Marcus Kane

Marcus Kane kuuluu Arkin neuvostoon ja havittelee kanslerin paikkaa. Jahan toipumisaikana hän tekee itsenäisiä päätöksiä ja ajaa ihmismäärän vähentämistä, jotta happi riittäisi Arkissa pidempään.

Monty Green

Monty Green työskenteli Arkissa maatilalla ja teknikkona. Hänen paras ystävänsä on Jasper. Monty yrittää saada rannekkeiden avulla yhteyden Arkkiin. Hänet tunnetaan myös pontikan valmistajana.

Octavia Blake

Octavia Blake on Bellamyn pikkusisar. Häntä pidettiin lattian alla piilossa 16 vuotta, sillä yhdellä äidillä ei saa olla lain mukaan kahta lasta. Hänet kuitenkin löydettiin ja äiti teloitettiin. Octavia päätyi vankilaan ja onkin erityisen onnellinen mahdollisuudesta päästä Maahan. Hän on oikea kaunotar ja saa halutessaan miesten päät pyörälle.

Raven Reyes

Raven Reyes on Arkin nuori ja taitava mekaanikko. Hän on omapäinen ja uskaltaa vastustaa valtaapitäviä. Ravenin poikaystävä Finn on osa sadan joukkoa. Abby ehdottaa kapselin rakentamista ja niin myös Raven pääsee Maahan.

Thelonious Jaha

Thelonious Jaha on Arkin kansleri. Bellamy ampuu häntä ensimmäisessä jaksossa, mutta Abby pelastaa Jahan sääntöjä rikkoen. Jaha armahtaa hänet. Hänen poikansa Wells päätyy Maahan sadan joukossa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 1

CDON.com19.95 €

The 100

Kausi 2

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 3

CDON.com34.95 €

The 100

Kausi 4