Henkilöt

Charlie
Dee
Dennis
Frank
Mac
Tarjoilijatar

Charlie

Charlie Kelly on Macin ja Dennisin lapsuudenystävä. Hän ei tunne isäänsä. Charlie asuu 2. kaudesta lähtien Frankin kanssa erittäin sekaisessa asunnossa. Charlie tekee pubissa kaiken likaisen työn, jota kutsutaankin "Charlien hommiksi". Hänellä on paha kirjoitushäiriö, joten hänen teksteistään harva ottaa mitään selkoa. Charlie innostuu helposti ja on porukan villi kortti eli saattaa tehdä kaikenlaista yllättävää. Charlie on ihastunut tarjoilijattareen, jolta ei kuitenkaan saa vastakaikua. Hänen alter egonsa on Vihreä mies. Charlie on kiinnostunut asianajajan työstä, erityisesti lintulaista.

Dee

Deandra "Dee" Reynolds on Dennisin kaksossisko ja pubin baarimikko. Hän on jengin ainoa nainen, joten hänen kykyjään ja ulkonäköään aliarvioidaan usein. Pojat eivät pidä häntä varsinaisena jäsenenä vaan työntekijänä. Dee haluaisi olla näyttelijä ja käyttää aina tilaisuuden esiintyä. Hän kehittää erilaisia hahmoja, jotka saavat lähinnä myötähäpeää aikaan. Dee löytää helposti miesseuraa, mutta ei vakituista suhdetta. Dee uskoo olevansa porukan hauskuuttaja ja keksii jatkuvasti vitsejä, vaikka ne harvoin osuvat maaliin.

Dennis

Dennis Reynolds on Deen kaksosveli ja yksi Paddy's pubin omistajista. Hän on mielestään erittäin hyvännäköinen ja tykkää esitellä paljasta rintakehäänsä tilaisuuden tullen. Dennis on porukan ulkonäkö, mutta pitää itseään myös erittäin älykkäänä. Hän väheksyy siskoaan, mutta liittoutuu myös usein hänen kanssaan esim. psykologin taitoja vaativissa tehtävissä. Dennisillä ei ole vaikeuksia löytää naisseuraa ja häneen on ihastunut myös tarjoilijatar, jonka Charlie haluaisi itselleen. Dennisillä on usein ongelmia hillitä vihaansa ja hänet on määritelty psykopaatiksi lääkärin vastaanotolla.

Frank

Tulee sarjaan 2. kaudella. Frank Reynolds on Dennisin ja Deen isä. Hän on eronnut kaksosten äidistä Barbarasta, joka myöhemmin paljastaa lasten isän olevan Bruce Mathis. Frank asuu Charlien kämppiksenä. Frank tekee vallankaappauksen pubissa ja pääsee osaksi jengiä. Hän pistää usein päänsä sekaisin ja lähtee mukaan nuorten juttuihin. Kostaminen ja juonittelu on Frankin alaa. Hän välittää myös bisneksestä ja yrittää keksiä keinoja kartuttaa omaisuuttaan. Frank joutuu usein toimimaan jengin maksumiehenä.

Mac

Ronald "Mac" McDonald on Charlien lapsuudenystävä ja tutustui Dennisiin lukiossa. Hän on Dennisin kämppis ja yksi pubin omistajista. Mac ei tunne kovin hyvin isäänsä, joka istuu vankilassa. Hän uskoo olevansa karate-ammattilainen ja kunnon kovanaama esittäen taitojaan usein. Mac on myös mielestään porukan aivot. Hän on uskovainen. Macin tunnusvaate on hihaton paita.

Tarjoilijatar

Tarjoilijatar työskentelee kahvilassa lähellä pubia. Hän on 1. kaudesta lähtien Charlien ihastus, mutta ei anna vastakaikua. Dennis sen sijaan on naisen mieleen. Dee yrittää toisinaan solmia ystävyyttä, mutta tarjoilijatar ei ole vastaanottavainen. Hän on alkoholisti ja käy AA:ssa.

Seuraava jakso

Suomessa MTV3 la 25.08.2018 klo 11.00
10. kausi (u)

USA:ssa FXX ke 05.09.2018
13.1 The Gang Makes Paddy's Great Again

USA:ssa FXX ke 12.09.2018
13.2

DVD:nä (R2)

1. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä
2. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 12

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 4