Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Edessä uusi elämä > Näyttelijät

Edessä uusi elämä - Näyttelijät

Alex Kapp Horner "Lindsay" IMDB

Alexandra Kapp Horner syntyi 5. joulukuuta 1969 New Yorkissa. Hän on naimisissa Christian Hornerin kanssa ja heillä on tyttäret Jane ja Ava. Alex on näytellyt mm. elokuvissa Lucky 13 ja Professional Affair sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Will & Grace, Spin City, Teho-osasto (ER), Frendit (Friends), Seinfeld ja Viiden juttu (Party of Five).

Clark Gregg "Richard Campbell" IMDB

Clark Gregg syntyi 6. huhtikuuta 1962 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on naimisissa Jennifer Greyn kanssa ja heillä on yksi lapsi, Stella (s. 2001). Clark on näytellyt mm. elokuvissa Kun tuntematon soittaa (When a Stranger Calls), In Good Company, U-boat - Vihollisen kynsissä (In Enemy Hands), One Hour Photo, Olimme sotilaita (We Were Soldiers) ja Ihmisen tahra (The Human Stain). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI New York, Shield, West Wing, Will & Grace ja Sinkkuelämää (Sex and the City).

Emily Rutherfurd "Christine Hunter" IMDB

Emily Kernan Rutherfurd syntyi 18. syyskuuta 1974 New Yorkissa. Hän on naimisissa Rollin McCulloch Gallagher IV:n kanssa. Emily näytteli vakituisesti tv-sarjassa Anopin otteessa (Married to the Kellys). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Elizabethtown, The Pity Card ja Van Wilder sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Will & Grace ja Paritellen (Coupling).

Hamish Linklater "Matthew Kimble" IMDB

Hamish Linklater syntyi 7. heinäkuuta 1976 Great Barringtonissa, Massachusettsissa. Hän on naimisissa Jessica Goldbergin kanssa ja heillä on yksi lapsi (s. 2007). Hamish on näytellyt mm. elokuvissa Fantastic Four, Live from Baghdad ja Viisi päivää kuolemaan (5ive Days to Midnight) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Dragnet, American Dreams ja Gideon's Crossing.

Julia Louis-Dreyfus "Christine Campbell" IMDB

Julia Elizabeth Scarlett Louis-Dreyfus syntyi 13. tammikuuta 1961 New Yorkissa. Hän on naimisissa Brad Hallin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Henry (s. 1992) ja Charles (s. 1997). Julia muistetaan parhaiten tv-sarjasta Seinfeld, jossa hän esitti Elaine Benesia. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Geppetto, Harry pala palalta (Deconstructing Harry), Yllätysisät (Father's Day) ja Vanhemmat vaihtoon (North) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Saturday Night Live, Sukuvika (Arrested Development) ja Simpsonit (äänenä).

Trevor Gagnon "Ritchie Campbell" IMDB

Trevor Gagnon syntyi 4. syyskuuta 1995 Thousand Oaksissa, Kaliforniassa. Hän kiinnostui näyttelemisestä jo 6-vuotiaana ja on tehnyt elokuvien lisäksi mainoksia. Trevor pitää retkeilystä ja koripallosta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Big Fish, Iron Jawed Angels, Loggerheads ja Southern Belles sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Täydelliset naiset (Desperate Housewives).

Tricia O'Kelley "Marly Ehrhardt" IMDB

Patricia Beth O'Kelley syntyi 26. syyskuuta 1968 Melrosessa, Massachusettsissa. Hän on näyttelemisen lisäksi suunnitellut onnittelukortteja. Tricia on näytellyt mm. elokuvissa The Pink Conspiracy, Outside Sales ja The Gatekeeper sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gilmoren tytöt (Gilmore Girls), Veljemme on nero (Malcolm in the Middle), CSI, Las Vegas, Miehen puolikkaat (Two and a Half Men), Friikkilinkit (FreakyLinks), Jack & Jill ja Hei, olen Susan (Suddenly Susan).

Wanda Sykes "Barb" IMDB

Wanda Sykes syntyi 7. maaliskuuta 1964 Portsmouthissa, Virginiassa. Wanda on arvostettu stand up -koomikko ja on myös kirjoittanut kirjoja. Hän on eronnut. Wanda on näytellyt mm. elokuvissa Evan taivaanlahja (Evan Almighty), My Super Ex, Anoppi on pahin (Monster-in-Law), Pootie Tang - supersankari ja Pähkähullu professori II - Klumpit (The Nutty Professor II: The Klumps) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Jäitä hattuun (Curb Your Enthusiasm), Will & Grace ja Drew Carey Show. Hän on toiminut ääninäyttelijänä mm. animaatioelokuvissa Yli aidan (Over The Hedge), Karhuveljeni Koda 2 ja Tallipihan bilehileet (Barnyard).

Edessä uusi elämä - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
3.95 €