Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Komedia > Edessä uusi elämä > Henkilöt

Edessä uusi elämä - Henkilöt

Barb

Barb on Christinen hyvä ystävä ja naimisissa Peten kanssa. Pariskunnalla ei ole lapsia. Barb yrittää saada Christinen tapailemaan miehiä. Barb tulee osakkaaksi kuntosaliin ja hoitaa kaikki hommat siellä.

Christine Campbell

Christine Campbell on sarjan alussa 35-vuotias, kolme vuotta sitten eronnut äiti. Hän asuu poikansa Richien ja veljensä Matthewn kanssa. Hän omistaa naisten kuntosalin. Christine ei ole käynyt treffeillä tai edes jaksanut ajatella asiaa. Hän yrittää kuitenkin muuttaa tapansa, kun näkee ex-miehensä onnen uuden Christinen kanssa. Christine ei yleensä kuuntele, mitä muilla on sanottavanaan.

Christine Hunter

Christine Hunter on Richardin uusi tyttöystävä. Hän ei vaikuta kovin fiksulta, mutta huomaa kyllä Richardin ja Christinen erikoisen suhteen. Christinen on helppo päästää irti poikaystävistään.

Lindsay

Lindsay on eräs Westbridgen aktiivivanhemmista yhdessä Marlyn kanssa. Hänen salaisiin tapoihinsa kuuluu mm. tupakoiminen. Lindsay vaikuttaa olevan Marlyn lemmikki ja pyytelee tältä usein anteeksi sanomisiaan. Hänellä on tytär Kelsey.

Marly Ehrhardt

Marly Ehrhardt on eräs Westbridgen aktiivivanhemmista yhdessä Lindsayn kanssa. Hän ei ole aito blondi. Marlylla on portugalilainen taloudenhoitaja. Marly pitää kirjakerhoa ystävilleen, mutta pitää enemmän juoruista. Hänellä on tytär Ashley.

Matthew Kimble

Matthew Kimble on Christinen veli ja asuu tämän ja siskonpoikansa luona. Hän kutsuu itseään kotipoikamieheksi eli toisin sanoen loisii ja laiskottelee. Hän tulee hyvin toimeen Richien kanssa. Matthew on tapaillut useita naisia, mutta ei ole löytänyt vielä pysyvää suhdetta.

Richard Campbell

Richard Campbell on Christinen ex-mies ja Ritchien isä. Hän seurustelee nykyään nuoremman Christinen kanssa. Richard työskentelee rakennusalalla eikä ole mikään älyn jättiläinen.

Ritchie Campbell

Ritchie Campbell on vanhan Christinen ja Richardin 8-vuotias poika. Hän asuu äitinsä ja enonsa Matthewn kanssa, mutta viettää paljon aikaa myös isänsä kanssa. Kuten monilla lapsilla, Richiellä on ollut monia lyhyeen loppuneita harrastuksia.

Edessä uusi elämä - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
3.95 €