Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Dirty Sexy Money > Näyttelijät

Dirty Sexy Money - Näyttelijät

Blair Underwood "Simon Elder" IMDB

Blair E. Underwood syntyi 25. elokuuta 1964 Tacomassa, Washingtonissa. Hän on naimisissa Desiree DaCostan kanssa ja heillä on lapset Paris (s. 1997), Brielle (s. 1999) ja Blake (s. 2001). Blair on näytellyt mm. elokuvissa Madea's Family Reunion, Full Frontal, Kunniavelka (Rules of Engagement) ja Deep Impact sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Edessä uusi elämä (The New Adventures of Old Christine), Sinkkuelämää (Sen and the City), In Treatment ja L.A. Law.

Donald Sutherland "Tripp Darling" IMDB

Donald Sutherland syntyi 17. heinäkuuta 1935 Saint Johnissa, Kanadassa. Hän on naimisissa Francine Racetten kanssa ja heillä on kolme lasta: Roeg (s. 1974), Rossif (s. 1978) ja Angus (s. 1979). Hän on ollut myös naimisissa Lois Hardwickin ja Shirley Douglasin kanssa, jälkimmäisestä liitosta lapset Rachel ja Kiefer. Donald on näytellyt mm. elokuvissa Reign over me - ystävyyden voima, Ylpeys & ennakkoluulo (Pride & Prejudice), Päämääränä Cold Mountain, Tuntematon vihollinen (The Art of War), JFK - avoin tapaus, Syyttömyyden taakka (Ordeal by Innocence) ja Tavallisia ihmisiä (Ordinary People). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Rouva presidentti (Commander in Chief) ja Buffy - vampyyrintappaja.

Glenn Fitzgerald "Brian Darling" IMDB

Glenn Fitzgerald syntyi 1971 ja asui lapsuutensa Brooklynissa, New Yorkissa. Hän työskenteli Calvin Kleinin miesmallina ennen näyttelijänuraansa. Glenn on näytellyt myös teatterissa ennen siirtymistään televisioon. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kuudes aisti (The Sixth Sense), Bittersweet Place, 40 päivää ja 40 yötä, Elämän edessä (Finding Forrester) ja Jäämyrsky (The Ice Storm) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Rikollinen mieli ja Mullan alla (Six Feet Under).

Jill Clayburgh "Letitia Darling" IMDB

Jill Clayburgh syntyi 30. huhtikuuta 1974 New Yorkissa. Hän on naimisissa David Raben kanssa. Heillä on lapset Lily (s. 1982) ja Michael (s. 1986). Jill on näytellyt mm. elokuvissa Juoksee saksien kanssa (Running with Scissors), Rakkaani - palkkamurhaaja (My Little Assassin), Suin päin suhteeseen (Fools Rush In) ja Kuu (La Luna) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Muodon vuoksi (Nip/Tuck), Ally McBeal, Oikeus ja kohtuus (The Practice), Frasier ja Suurkaupungin sielut (Trinity).

Natalie Zea "Karen Darling" IMDB

Natalie Zea syntyi 17. maaliskuuta 1975 Harris Countyssa, Teksasissa. Hän on valmistunut New Yorkin The American Music and Dramatic Academysta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Boys Don't Cry ja Macbeth in Manhattan sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Shield - lain varjolla, C.S.I., Passions, Ilman johtolankaa (Without a Trace), Freddie, Eyes ja Miehenpuolikkaat (Two and a Half Men).

Peter Krause "Nick George" IMDB

Peter William Krause syntyi 12. elokuuta 1965 Alexandriassa, Minnesotassa. Hänellä on poika Roman (s. 2001). Peter tunnetaan parhaiten rooleistaan sarjoissa Sports Night ja Mullan alla (Six Feet Under). Hän on näytellyt mm. elokuvissa We Don't Live Here Anymore, The Truman Show, Tappajan kahdet kasvot (Double Edge) ja Lovelife sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Spin City, Kolmas kivi auringosta (3rd Rock from the Sun), Viiden juttu, Caroline ja Cybill.

Samaire Armstrong "Juliet Darling" IMDB

Samaire Rhys Armstrong syntyi 31. lokakuuta 1980 Tokiossa, Japanissa. Hän muutti muutaman vuoden jälkeen perheensä kanssa Hawajille ja myöhemmin Arazonaan. Samaire on kiinnostunut vaatesuunnittelusta ja hänellä on oma merkki NARU. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Just My Luck, Stay Alive, Not Another Teen Movie sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa O.C., Freaks and Geeks, Mutsin kyydissä (Living With Fran), C.S.I. Miami, Num3rot (Numb3rs), Entourage ja NYPD Blue.

Seth Gabel "Jeremy Darling" IMDB

Seth Gabel syntyi 3. lokakuuta 1981 Hollywoodissa, Floridassa. Hän on naimisissa Bryce Dallas Howardin kanssa ja heillä on poika Theodore (s. 2007). Seth opiskeli New Yorkin yliopiston Tisch School of the Artsissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Da Vinci -koodi (The Da Vinci Code), Minä ja aikuiset naiset (Tadpole) ja Beyond sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Muodon vuoksi (Nip/Tuck), Sinkkuelämää (Sex and the City), C.S.I., The Closer ja Lain luola (The Lyon's Den).

William Baldwin "Patrick Darling" IMDB

William Baldwin syntyi 21. helmikuuta 1963 Massapequassa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Chynna Phillipsin kanssa ja heillä on lapset Jamison (s. 2000), Vance (s. 2001) ja Brooke (s. 2004). Williamin veljet Alec, Stephen ja Daniel ovat myös näyttelijöitä. Ennen näyttelijänuraansa William työskenteli Calvin Kleinin miesmallina. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Squid and the Whale, Vaiettu petos (Say Nothing), Mahdottomia suhteita (Relative Values), Taivaansilpoja (Sliver) ja Syntynyt 4. heinäkuuta (Born on the Fourth of July).

Zoe McLellan "Lisa Darling" IMDB

Zoe McLellan syntyi 6. marraskuuta 1974 La Jollassa, Kaliforniassa. Hän on ollut naimisissa Ryan -nimisen miehen kanssa. Zoen juuret ovat Irlannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Kunnian miehet (JAG). Zoe on näytellyt mm. elokuvissa Huijari (Imaginary Crimes), Kielletyt leikit (Inventing the Abbotts), Dungeons & Dragons ja Keskusteluja Jumalan kanssa (Conversations with God) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Diagnoosi: murha, Avaruusluikkarit (Sliders), Näkymätön mies (The Invisible Man) ja Silkkiä ja luoteja.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt