Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Dirty Sexy Money > Henkilöt

Dirty Sexy Money - Henkilöt

Brian Darling

Brian Darling on pappi episkopaalisessa kirkossa. Hän on kelmeä, nyrpeä, valittava idiootti, joka vihasi Nickiä lapsena ja edelleen. Brian uskoo, että Nickin isä yritti koko elämänsä päästä heidän perheeseensä. Brianilla on avioton poika. Ja ainoa ihminen, jonka puoleen hän voi kääntyä, on Nick.

Jeremy Darling

Jeremy on nuorin Darling, kaksoissisarensa Julietin rinnalla. Hänet nähdään usein krapulassa ja anomassa Nickiä auttamaan hänet pulasta. Jeremy on mm. joutunut pidätetyksi ihmisten salakuljetuksesta. Hän pelkää olevansa isänsä suurin pettymys.

Juliet Darling

Juliet Darling on parikymppinen mariseva, hemmoteltu tyttö. Hän on Trippin ja Letitian kuopus yhdessä kaksoisveljensä Jeremyn kanssa. Juliet haluaa tulla otetuksi vakavasti näyttelijänä. Juliet masentuu kuultuaan saaneensa roolin näytelmässä Wait Until Dark, koska hänen isänsä rahoitti tuotannon. Vaikka hän palvoo perhettään, hän ei malta odottaa pääsyä omilleen. Hän haluaa osoittaa maailmalle olevansa enemmän kuin pelkkä Darling.

Karen Darling

Karen Darling on elegantti, seksikäs ja tyrmäävä. Hän on vanhin tytär Darlingin perheessä, kolme kertaa naimissa ollut seurapiirijulkkis ja perheen säätiön johtaja. Hän menetti neitsyytensä Nickille, eikä ujostellut kertoessaan sitä sulhaselleen Freddylle. Karen pyytää usein Nickiltä apua elämäänsä. Heidän ratkaisemattomat tunteensa toisiaan kohtaan saattavat aheuttaa ryppyjä Nickin avioliittoon Lisan kanssa.

Letitia Darling

Letitia Darling on kaunis, sulava ja tyylikäs. Hän on Darlingin perheen matriarkka, joka tuntee kaikki Manhattanilta. Hän on murtunut Dutchin kuolemasta, enemmän kuin yleensä työntekijä/työnantaja ? suhteessa. Karenin mukaan Letitia ja Dutch olivat suhteessa 40 vuotta

Lisa Darling

Lisa Darling on Nickin vaimo ja heillä on 7-vuotias tytär Kiki. Hän työskentelee kuraattorina SoHo:n taidegalleriassa. Hän ei ole Darlingien fani, ja kun Nick ottaa työpaikan, hän suhtautuu asiaan varauksella. Kun hänet yhtäkkiä imaistaan rahan ja ylettömyyden maailmaan, hän alkaa nauttia miehensä työn hedelmistä. Kuitenkin, hän aavistaa Nickin ajautuvan pois hänen luotaan, tarkemmin sanottuna houkuttelevan Karen Darlingin suuntaan.

Nick George

Mietteliäs New York Cityn asianajaja Nick George varttui ongelmallisessa perheympäristössä. Hänen äitinsä lähti kun Nick oli 7. Lapsena hän usein tuli toisena isänsä työnantajalle, mielettömän rikkaalle Darlingin perheelle. Vaikka hän vannoi, ettei hän koskaan seuraisi isänsä jalanjälkiä, isän äkillisen kuoleman jälkeen Nick löysi itsensä Darlingin perheen palveluksesta. Hän sai pian selville, että työ vaatii hänen olevan joka paikan ongelmien korjaaja, kädestäpitelijä, terapeutti, pr-asiantuntija ja henkilökohtainen assistentti. Nick saa myös selville, että hänen isällään ja Darlingin matriarkalla, Letitialla oli vuosikymmeniä kestänyt suhde. Hän epäilee myös isänsä kuoleman olleen murha. Nick on naimisissa Lisan kanssa.

Patrick Darling

Komea ja johtava Patrick Darling on nouseva poliitikko, jolla on täydellinen vaimo ja kaksi hienostunutta lasta. Hän aikoo pyrkiä senaattiin vuonna 2008. Nick joutuu kaikessa hiljaisuudessa maksamaan transseksuaalille, jonka kanssa Patrickilla on ollut suhde.

Simon Elder

Simon Elder on Tripp Darlingin pitkäaikainen arkkivihollinen. Hän on fantastisen rikas, voimakas ja mysteerinen hahmo. Hän saattaa tietää enemmän, tai ehkä jopa olla osallinen Nickin isän kuolemaan.

Tripp Darling

Tripp Darling on Darlingin perheen mahtava ja vaikutusvaltainen päällikkö. Hänellä on viinitarhoja ja koteja ympäri maailmaa, myös Upper East Sidella. Hänellä on viisi aikuista, ongelmallista lasta vaimonsa Letitian kanssa. Tripp taivuttelee Nickin jatkamaan isänsä työtä.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt