Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Dexter > Näyttelijät

Dexter - Näyttelijät

Charlie Lee "Vince Masuka" IMDB

Charles S. "Charlie" Lee syntyi 30. joulukuuta 1971 Etelä-Koreassa. Hän opiskeli näyttelemistä Yalessa. Hän on myös ohjannut lyhytfilmejä. Charlie on näytellyt mm. elokuvissa The Unborn, Tenderness, Stepfordin naiset ja David & Layla sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Monk, Chuck, Kasvottomat sotilaat, Sopranos ja Kova laki: Rikollinen mieli

David Zayas "Angel Batista" IMDB

David Zayas on naimisissa Liza Colón-Zayasin kanssa. Hän on edelliseltä ammatiltaan poliisi. David on näytellyt mm. elokuvissa 16 Blocks, Tulkki (The Interpreter), Jailbait ja Anne B. Real sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Num3rot (Numb3rs), Ilman johtolankaa (Without a Trace), Angels in America, Kova laki (Law & Order), Kylmä rinki (Oz) ja NYPD Blue.

Desmond Harrington "Joey Quinn" IMDB

Desmond Harrington syntyi 19. lokakuuta 1976 Savannahissa, Georgiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Ihmisjahti (Wrong Turn), Not Since You ja TiMER sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gossip Girl, Justified, Asema 62, Sons & Daughters ja Kova laki: Rikollinen mieli.

Erik King "James Doakes" IMDB

Erik King syntyi Washingtonissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jääprinsessa (Ice Princess), National Treasure - kansallisaarre, Julmia totuuksia (Things You Can Tell Just by Looking at Her), Pahin rikos (True Crime) ja Piinaavat hetket (Desperate Measures) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Siskoni on noita (Charmed), C.S.I. Miami, Kylmä rinki (Oz), NYPD Blue, Matlock ja Enkelin kosketus (Touched by an Angel).

James Remar "Harry Morgan" IMDB

William James Remar syntyi 31. joulukuuta 1953 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän on näytellyt mitä erilaisimpia rooleja: punkkarista homoon, psykopaatista naistenmieheen. James on näytellyt mm. elokuvissa Blade: Trinity, Unelmien naapuri (The Girl Next Door), Asuntoloukku (Duplex), 2 Fast 2 Furious, Psycho ja Vaarallinen vaisto (Fatal Instinct). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Sinkkuelämää (Sex and the City), Jericho, C.S.I. Miami, Aloha Hawaji (North Shore), Taisteluplaneetta Galactica (Battlestar Galactica), Ilman johtolankaa (Without a Trace) ja Täyttä turvaa (Total Security).

Jennifer Carpenter "Debra Morgan" IMDB

Jennifer Leann Carpenter syntyi 7. joulukuuta 1979 Louisvillessa, Kentuckyssa. Hän on opiskellut arvostetussa Juilliardin koulussa. Hän on naimisissa Dexter-sarjassa näyttelevän Michael C. Hallin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Emily Rosen riivaaja (The Exorcism of Emily Rose), White Chicks - agentit minimekoissa, D.E.B.S., Ash Tuesday ja People Are Dead.

Julie Benz "Rita Bennett" IMDB

Julie M. Benz syntyi 1. toukokuuta 1972 Pittsburghissa, Pennsylvaniassa. Hän on naimisissa John Kassirin kanssa. Hän on harrastanut paritaitoluistelua. Julie on näytellyt mm. elokuvissa Kill Your Darlings, Viidakon ykä 2 (George of the Jungle 2), Shriek 1 (Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth) ja Saatanallinen tyttökoulu (Satan's School for Girls) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Buffy, vampyyrintappaja (Buffy the Vampire Slayer), Angel, C.S.I., C.S.I. Miami, Kova laki (Law & Order), Supernatural, Paritellen (Coupling) ja Roswell.

Lauren Vélez "Maria Laguerta" IMDB

Lauren Vélez syntyi 2. marraskuuta 1964 Bronxissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Mark Gordonin kanssa. Hänellä on identtinen kaksoissisko Loraine. Lauren on näytellyt mm. elokuvissa Serial, Barely Buzzed, Prison Song, Prince of Central Park ja The LaMastas sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Num3rot (Numb3rs), Näkijä (Medium), Strong Medicine - kovaa lääkettä, Dragnet ja Kylmä rinki (Oz).

Michael C. Hall "Dexter Morgan" IMDB

Michael C. Hall syntyi 1. helmikuuta 1971 Raleighssa, Pohjois-Carolinassa. Hän on naimisissa Dexter-sarjassa näyttelevän Jennifer Carpenterin kanssa. Michael on näytellyt lähinnä Broadwayn ulkopuolisissa teattereissa. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan David Fisherina tv-sarjassa Mullan alla (Six Feet Under). Hän on näytellyt myös elokuvissa Paycheck ja Bereft.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Dexter - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Dexter - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Dexter - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Dexter - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
Dexter - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Dexter - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
21.95 €
Dexter - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Dexter - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
29.95 €
Dexter - Kaudet 1-8
CDON.com
CDON.com
99.95 €